Сириец нападна продавачка в столицата

Нападателят е задържан в 5-то РПУ
Обновена: 2 дек 2013 23:04 | 2 дек 2013 22:41, Анисия Иванова
208
Сириец нападна продавачка в столицата

Сирийски гражданин със статут на временно пребиваващ у нас нападна тази вечер продавачка в кафене близо до Сточна гара в София.

По първоначални данни около 18.30 часа той влязъл в магазин за кафе на бул. „Сливница“, приближил касата и ударил служителката, която се опитала да му попречи.

С помощта на клиент, 34-годишният, за когото има данни, че e със статут на продължително пребиваващ, е бил спрян и е отведен в 5-то РПУ, с мярка за задържане до 24 часа.

Още по темата

В него са били открити около 2000 долара, предаде БНТ. Една от версиите, по които работи полицията е, че нападението може да е било и с цел изнасилване, другата версия, че е искал да открадне оборота.

Състоянието на продавачката не е тежко, тя е успяла да запази самообладание по време на инцидента и се е съпротивлявала.

Това е второто нападение на продавачка в столицата. В началото на ноември студентката Виктория Христова, която работеше в магазин на улица "Пиротска" в София, беше нападната от алжиреца Салахедин Бин Аладин.

Момичето видяло, че посетител в магазина е взел нещо, опитала се да го спре, при което той я нападна и намушка с нож на няколко места.

Самоличността на нападателя беше установена с помощта на камерите в магазина.

Пострадалата тогава беше приета в "Пирогов" с рани по лицето и шията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още по темата: МВРнападениесириец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Държавата ги хрантути за наша сметка,а те скитосват с по няколко хиляди в джоба,които вероятно са им джобните.Студувайте и гладувайте,а *** да си живуркат за наша сметка.Всички вън от България.И нека максимално бързо да им издадат документи и с тях да залеят Великобритания и Германия,които толкова много ненавиждат всички българи и румънци.
111
23
 
7
 
! Отговори
perekly преди 10 години
До АнонименНяма нормална престъпност.Има преекспониране на събития.Наистина ли не разбирате!?Ако 10000 чужденци могат да "бутнат" една държава,то тя вече е "бутната" .Ама, щом ви радва някой да е много виновен за престъпността,която е много по-голяма и си е наша-давайте.
110
1
 
9
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
До лилиБраво!!!
109
1
 
47
 
! Отговори
аз преди 10 години
Абе тука масово се чудят откъде са им парите на нещастните имигранти....ами от наркотициестествено,да не би да ходят на работа за по 300-400лв.както наивните българи?Все едноедна млада сирийка сега като научи езика и изкара курс за шивачка и....кво?Ще седне да сеизгърбва на машината за 300 лв.?,че и да си гледа 5-те деца с тия пари/ако,недай си боже,нещо се случи с богатият и мъж!...
108
0
 
28
 
! Отговори
БЪЛГАРИН 1 преди 10 години
На ешафода- немедлено !
107
2
 
68
 
! Отговори
LILI преди 10 години
До - SIRIEC ! Явно личи,че не си сириец, а някакъв жалък ***... Ще превземеш българите ,когато си видиш ушите! И българки ти се искат, ще си останеш с мерака!Твояаллах ви води много сигурно към ада. Защото Мохамед е мъртъв, а Христос е жив ! И още-българите никога не са се молили! Даже когато арабската пасмина ги е убивала.Борили сасе и са успяли! Жалка мюсюлманска ***...
106
7
 
1
 
! Отговори
ставри преди 10 години
До Мадамата ЦветлинкаАко имаше избори щяха да се сетят и за нас,е поне за 1 месец.
105
4
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да ги изгоним с шутове от България !!
104
3
 
52
 
! Отговори
lulu преди 10 години
До АнонименИнтересно в коя банка ги спестиха, нали уж всичко в Сирия е в руини.Или им плащат редовно от някъде, за да ни ерозират. На организации като Хилбула и тям подобни паричките са в банките на нашите "братя" от ЕС.Че и помощи им събират даже.А нас ни изцицаха до просешка тояга.
103
4
 
52
 
! Отговори
НМ(народна милиция) преди 10 години
Този сириец е ксенофоб и расист.Той мрази белите и хубави хора затова е нападнал момичето.Така..заради голямата лапаница от тези бежанци(пришълци) Българските граждани нямат подкрепа от правителството си.За справка виж ВеликобританияТака,че с пълна сила аз казвам: Не българите са расисти и ксено..какво беше там фоби а Сирийската,Нигерийка,Афганистанска *** са расисти и ни ислямизират и избиват.ОПЪЛЧЕНИЕ.
102
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До pereklyзаради омаловажаването на заплахата и свеждането на проблема до "обикновена, нормална престъпност за страната и чужбина", нещата ще стигнат до кръвопролития. Типичното омаловажаване и от страна на политиците. Сиписи едно уиски, запали пура и повтаряй тантрата за "горките бежанци", докато дулото не опре до челото ти. Нали така правят истинските мъже - толерантно гледат как избиват децата и родителите им, как изнасилват жените им и отвличат дъщерите им за 105-та жена на някой та
101
3
 
59
 
! Отговори
lambi преди 10 години
Тези женствени *ьовци, нападнатите араби, ги разхождат като мечки от телевизия на телевизия.Направиха ги едва ли не национални герои на Сирия.Само едно избягват да обяснят как наемат апартамент и от година живеят у нас без работа, и са им откраднали суми, каквито надали средният българин носи в джоба си.Мечтата ми е родните ТВ-та да се сбият за някоя българска бабичка от село, тероризирана и ограбвана от малоумния индийски електорат на БСП.Но надали, парите на медиите не миришат.Нещастници!
100
2
 
22
 
! Отговори
qwerty11 преди 10 години
а стига бе давайте арабусите на дим бах мааму некакви печки без документи прат какво си искат къде са ушавите за какво вземат заплати и то в столицата....бах мааму кво стаа тука бе г-н й(о)вчев
99
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Потресена прочетох,че момочето има рани от ...ухапвания!Всеки може да се замисли с какви хора си имаме работа...
98
29
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Парите, с които разполагат бежанците, са спестявания, които си носят от Сирия.
97
2
 
67
 
! Отговори
д.у. преди 10 години
Откъде тия *** разполагат с хиляди евро и долари, след като не работят и са нещастни бежанци? Само бой ще ни отърве от тая ***, явно държавата няма желание.
96
30
 
7
 
! Отговори
perekly преди 10 години
До АнонименИдиота си ти.Както и тези,всекидневно раздухващи "проблем" с чужденците.Всеки ден,българи извършват тежки престъпления у нас и в чужбина,но те "услужливо" не стигат до теб.Естествено,че между чужденците има престъпници.Както и не всички българи тръгват за чужбина с идеята да работят в нечия градина или на строеж.Работа на държавата е да създаде правилата и да следи да се спазват.Като няма държава има проблеми.Сипи си сега една ракия и ме напсувай!Така правят мъжете.Не ли!?
95
1
 
40
 
! Отговори
кака Пена преди 10 години
Не ми е ясно какви са тия големи суми ,които носят със себе си ?
94
1
 
29
 
! Отговори
аз преди 10 години
какъв сириец си ти, бе *** смотан..май теб баща ти е изнасилвал като гледам глупостите, които си написал
93
5
 
42
 
! Отговори
Snorky преди 10 години
Крайно време е управляващите да подадат оставка заради поредния гаф - несправяне с проблема с бежанците!