Четирима задържани заради протеста в София

Полицай е пострадал при възникнало напрежение
14 дек 2013 21:36, Петя Славова
44
Четирима задържани заради протеста в София
Снимка: Булфото

Полицията задържа четирима души заради днешните протести в София, съобщиха от пресцентъра на МВР. Поводът за това е, че демонстранти направиха няколко опита да преодолеят загражденията около Народното събрание, а други хвърлиха около 20 запалени факли към парламента.

Още по темата
14 дек 2013 11:06
53

Също така срещу униформените служители са използвани спрейове със сълзотворен газ. При възникналото напрежение е пострадал полицейски служител, който е отведен за преглед в медицинско заведение.

Срещу трима от задържаните ще бъдат предприети административни действия по Закона за МВР за неизпълнение на полицейско разпореждане. Наказателно производство ще започне срещу четвъртия нарушител, който е използвал сълзотворен спрей срещу полицейските служители.

Както Dnes.bg писа, на 14 декември хора се събраха да отбележат шест месеца от ДАНСwithme. "Раннобудните студенти" направиха призив към сънародниците си да се съберат днес на голям митинг  на площад "Независимост".

Началото бе обявено за 18.00 часа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
18
 
35
 
! Отговори
walking dead преди 10 години
На всички от жълтите павета,нека им обособим независима република "Белене" нека си скачат там и да окупират.
6
6
 
20
 
! Отговори
Новият световен ред преди 10 години
"пострадал полицейски служител" - Новият световен ред иска жертви, самозапалили се, загинали полицаи...
5
7
 
25
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 10 години
До ГенадиЕ, ти какво искаш?Да размажат на 10 тиквите от бой и после БТВ да си продава рекламното време по $15 000 за наносекунда?Нали се сещаш, че ако това стане, НАИСТИНА ТРЯБВА ДА ДОЙДАТ ТАНКОВЕТЕ?
4
15
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Я напишете в търсачката italian riots 2013, и разгледайте малка снимки от Италия от последните дни. Накратко - газ, палки, щитове, ботуши, проснати на земята, бой и. ..... У нас полицията наистина се ***.
3
4
 
30
 
! Отговори
сиси преди 10 години
Генади, колко си ***, ама много ***!
2
15
 
20
 
! Отговори
евпопеец преди 10 години
АнахиЯ, АнахиЯ, АнахиЯ, АнахиЯ, АнахиЯ, АнахиЯ.... и така до краЯ на ДържаватА!оле,оле оле, КрасвцИ РаннобуднИ свършете Я сега!ДовършетЕ на Тиквата РабоТАТАТАУРА УРА УРА
1
31
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Можете да гледате цирка на живо в offnews.bg, известен още като овценюз.бг. 20-ина гаменчета с непоносим диалект се обясняват на полицията, че не им се спазвали правата. Полицаите им стоят и им се обясняват след безумната агресия над служители на реда. Смачкали им вувузелата, символът.....