БСП ще има 7 евродепутати, ГЕРБ - 5, ДПС - 3

Реформаторите и Бареков ще имат по един, твърди Васил Тончев
Обновена: 8 яну 2014 16:50 | 8 яну 2014 16:50, Камелия Цветанова
88
БСП ще има 7 евродепутати, ГЕРБ - 5, ДПС - 3
Снимка: Булфото, архив

БСП ще има 7 евродепутати, ГЕРБ – 5, ДПС – 3 и по един депутат в ЕП ще имат от България без цензура и от Реформаторския блок. Това сочи проучване на агенция „Сова харис“, направено през декември, съобщи социологът Васил Тончев пред „Преса“.

Той обаче прави уговорката, че това са предварителни прогнози.

Още по темата
„Тепърва ни очаква кампания, която ще повлияе на решението на избирателите. Тази кампания ще бъде изключително агресивна и компроматна. И обстановката в момента е такава – напрегната, обществото ни е разединено. Не очаквам нищо лицеприятно да се случи“, коментира Тончев.

Според него, въпреки че сега всички опозиционни партии се борят с всякакви средства заедно с европейските избори да има и парламентарни, това няма да се случи.

„Предполагам, че извънредни парламентарни избори ще има, но още не им е дошло времето“, добавя той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
0
 
! Отговори
ЙОРДАНОВ преди 10 години
ДА , АМА НЕ ,КАКТО КАЗВАШЕ ЕДИН "ГОЛЯМ ДЕМОКРАТ "! ТОВА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ В ПОЛЗА НА ГЕРБ , АМА ВЕЧЕ Я НЯМА СОБСТВЕНАТА ИМ ПЕЧАТНИЦА НА БЮЛЕТИНИ ! ПРЕДСТОИ ДА ВИДИМ ,КАК БЕЗХАБЕРНИКА ЩЕ СЕ БИЕ В ГЪРДИТЕ И ЩЕ ВИКА: "ПАК ЩЕ ГИ БИЯ "! *** !
69
1
 
3
 
! Отговори
ДС-то преди 10 години
И СидероФ и БарекоФ твърдят, це техните партии са 1, ама "ако се обърнат КРЪГОМ". Другаря ТОНЧЕВ е чест гост на ДЕЛЯН-БАРЕКОВАТА ТВ7 и за това не се учудвам на така УСЛУЖЛИВИТЕ и добре платени "прогнози". ГЕРБ без да ползват прогнози вече ОСЕМ ПЪТИ ПОДРЕД СА 1!
68
0
 
9
 
! Отговори
Yoyo преди 10 години
Уморих се от тези лъжливи глупости .
67
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ако БСП има 7 евродепутати , това озаначава че тази държава тряба да бъде напусната по-най-бързият начин
66
1
 
11
 
! Отговори
qdosan преди 10 години
Тра-ла-ла, тра-ла-ла, твърди розовият Васил Тончев. Ама как твърди, пък прави уговорката, че всичко е много условно и предварително. Значи не твърди, а само предполага - хайде напишете го коректно.
65
2
 
14
 
! Отговори
изнервен преди 10 години
Хе-хе, поредната комунистическа пропаганда. Как удобно БСП хем е първа, хем заедно с ДПС имат над 50% от бройката. И разбира се,*ът също трябва да бъде задоволен. С колко души е анкетата и къде е правена - аман от социологически слагачи. Нали се бяхме разбрали, че като срещнете в текста в. "Преса" - и стига.
64
2
 
18
 
! Отговори
Деян преди 10 години
Няма нормален човек, който да вярва на такива глупости. БСП отиват в историята.
63
0
 
10
 
! Отговори
Тошо преди 10 години
като ви чета коментарите,и все едно слушам депутатите които всяка сутрин ги гледам по различните канали как се надпреварват да лъжат,че мислят за народа,не разбрахте ли че те мислят единствено само за себе си,има много хора тук по форумите да защитават сега управляващите,не зная но според мен има много платени,може би от този един милиярд които взеха заем и ние трябва да връщаме им плащат,но ще доиде ден и те ще се осъзнаят,че всички са маскари
62
1
 
11
 
! Отговори
георги преди 10 години
до 67:Това са приказките на лицемера Сидеров и вие феновете му ги повтаряте като папагали без да си имате някаква представа. *** народ слаба държава..
61
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На *** ще му купят местенце! Нали е патриот, пърха след силни личности (или във властта, или с пари) и ще се уреди! Срам за нацията! Ако се обърнем и видим предишните, доста от тях са от неговия калибър!
60
17
 
3
 
! Отговори
ДО 65 преди 10 години
До георгиНикой не споменава Национален Фронт за Спасение на Бойко защото всички разбраха че тази смешна партиика на олигарха Валери Симеонов работи срещу България, разбивайки патриотичния вот и помагайки на ДПС. Всеки вече е наясно че НФСБойко е патерица на ГЕРБ!
59
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Явно наистина политическата мафия се страхува от Волен! Направо трепери бих казал. Всички казионни медии и телевизии не спират да хулят Волен и Атака и това ще се засилва с приближаването на изборите!
58
2
 
6
 
! Отговори
георги преди 10 години
А защо никъде не споменават НФСБ?? Защото никой не им плаща за тях и защото не правят изцепки и циркове като воленистите.
57
18
 
2
 
! Отговори
те преди 10 години
Без да съм социолог казвам-БСП-5 ГЕРБ-3 ДПС-2 РБ-2 БАРЕКОВ-2 останалите трима ще се решат в последният момент всичко останало е надценяване на топ 5 на партиите........Очаквам огромен спад на доверие при ГЕРБ И ДПС-тези партии при това си отношение към електората си ще последват трагичния край на НДСВ........
56
0
 
4
 
! Отговори
**A** преди 10 години
Все едно гледам реклама по телевизията: "Вземе те си *ани *** втора употреба" И в същото време някой да ми обяснява: - Продажбата на *ани *** втора употреба бележи ръст. Абе я се разкарайте с тези подпорни точки.....АЗ ИСКАМ ЧИСТА И НОРМАЛНА БЪЛГАРИЯ
55
0
 
15
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 10 години
Некои ще блажат с големи заплатки в Европа без да са полезни с нищо на държавата, изпратени там от простия народ, хем ппрост, хем мизерен ????
54
18
 
0
 
! Отговори
EDIN преди 10 години
Много надценяват ГЕРБ ! Само ако сложат в листата под 1 Симеон Дянков имат голям шанс да имат 10 депутата :D
53
1
 
19
 
! Отговори
Румен преди 10 години
Бареков евродепутат!!!!!!!Няма такъв филм. Няма толкова *** народ като нашия на длъж и на шир. Албанците ще се оправят ей...
52
0
 
10
 
! Отговори
Дон Кольо преди 10 години
А Юруш къде е в ЕП?
51
1
 
28
 
! Отговори
Bad Company преди 10 години
Атакистки правят циркове пред камерите за да си вдигат умрелия рейтинг. Не става, вече никой не ви вярва.