Да паркираш нашироко за... "Не се сърди, човече"

Любо Ганев си призна, че паркира на места за инвалиди
Обновена: 19 мар 2014 14:00 | 19 мар 2014 11:15,
75
Да паркираш нашироко за... "Не се сърди, човече"
Снимка: мРепортер

Волейболистът Любо Ганев потвърди, че едната от колите, паркирани на инвалидно място в столичен мол, е негова.

Само преди дни в секцията на Dnes.bg "мРепортер" Армен Агапян публикува снимка, под която беше написал, че двете паркирани луксозни возила са на Любо Ганев и на шефа на транспортната комисия в Столична община Радослав Тошев.

Тошев днес отхвърли твърдението едната кола да е негова, но Ганев си призна, че на 17 март вечерта е бил в столичен мол.

"Паркирах там колата си около 22.30 часа и отидох с приятели да поиграем... "Не се сърди, човече", обясни той пред bTV.

На въпрос защо е спрял на специално обособеното за инвалиди място, волейболистът посочи, че често спира на тях, тъй като са по-широки, а на другите му е трудно да излиза от колата си, защото е "голям човек".

"За да мога да вляза и изляза от колата, трябва да си отворя вратата изцяло, защото, както знаете, съм голям човек. Паркоместата за инвалиди са широки. За съжаление, повечето от останалите паркоместа са тесни. Предупредих охраната, даже имаха телефона ми, ако на някого му пречи или има нужда, да звънне и да я преместя", коментира Любо Ганев.

Той оспори разписаната в закона глоба от 200 лева за паркиране на място за хора с увреждания без карта за инвалидност.

По думите му в моловете, магазини, кина и хипермаркети Столичният общинският съвет е разпоредил определен процент за инвалиди, но те били само пожелателни.

Според Ганев в този мол има достатъчно места за инвалиди и не е заел единственото празно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
1
 
! Отговори
MAC BOOK !!! преди 9 години
добре дошли в источна европа.
65
0
 
1
 
! Отговори
Невен преди 10 години
До 150. Радвам се, че въпреки килограмите си, си добре подвижен. Отново без търсене на конфронтация и като реален човек, а не *** :) казвам, че може би хората с по-голямо тегло като по-трудно подвижни, ако изявят желание може би следва да получат такъв стикер, пък бил той и с малко по-рестриктивен характер ... Що се отнася до Белград, бях там през уикенда и ще ти кажа, че не е град за пример в областа на паркирането, макар че ми харесаха паркингите на 2 етажа от метална конструкция - хитро.
64
0
 
5
 
! Отговори
150 преди 10 години
До Невеназ съм 150 килограма и нямам проблем с обикновените места за паркиране! "Според Ганев в този мол има достатъчно места за инвалиди и не е заел единственото празно." - това е оправданието на всеки ***, който паркира на местата за инвалиди! в Белград местата за инвалиди въобще не са с пожелателен характер, там глобите са доста големи, ако паркираш на такова място!
63
2
 
2
 
! Отговори
Невен преди 10 години
Ганев е прав. Хора над 210 и с тегло над 150 кг. трябва да имат стикер инвалид, просто защото имат нужда от повече място и това го казвам без сарказъм.
62
4
 
1
 
! Отговори
кингконг преди 10 години
Голяма работа стана наистина,вероятно чета коментари на хора които никога не нарушават правилата!Почва да ми писва от кандидат катаджии снимащи всевъзможни глупости!Мисля нещо но по повод непрестанните снимки с въпросните МЕСТА но няма да коментирам понеже не е редно!
61
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Простака си е ***.Независима дали е известен/но това помага/ или не.Няма власт и това е проблема в нашата държава.Няма значение дали действащ депутат или бивш спортист.Ако ги шамаросват с глаби няма да говорят така..Не престане ли това,няма да се оправим.
60
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този май беше от ГЕРБ, и беше рекетирал Плевнелиев навремето?А също беше предложил да се глобяват хората ако са сами в колите.
59
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Преди около месец и половина посетих столично кино и г-н Ганев беше там с приятели. Първо бяха паркирали на улицата пред киното( при наличие на свободни места на паркинга), отделно по време на филма не спря да коментира на висок глас филма и случки от ежедневието... Просто няма какво да кажа повече.
58
5
 
11
 
! Отговори
Типични селяни преди 10 години
Типични селяни! Като бил висок и едър, да си сменял мола, да си купел мотор или да си наемел шофьор. Утре ще отрежете главите на всикчи, които са по-високи от 150 см, за да изравните всички по ръст!Разнообразието и редът е най-важното нещо, за да е приятна за живеене и богата една държава. Никой няма да му реже главата защщото е висок и едър в Германия, нали? Затова Германия е богата, а в България има куп неандералци. Това е положението !
57
1
 
13
 
! Отговори
Типичен селянин преди 10 години
Типичен селянин. Като са му малки местата - да смени мола, да си купи мотор или да си наеме шофьор. Утре ще застреля някой, защото "не може да мине" понеже е голям !Редът е най-важното нещо за да е приятна за живеене и богата една държава. Този *** не би си позволил да нарушава реда в Германия, нали? Затова Германия е богата, а България е ***. Това е положението !
56
9
 
5
 
! Отговори
Истината преди 10 години
Един човек висок 210 см като Любо Ганев, е съвсем нормално да тежи 130-150 кг даже и и без да е дебел и наистина трудно би излязъл от колата си при тези тесни места за паркиране. От друга страна не е противозаконно да си пълен, дебел и т.н. и е ограничаване на човешките права да не можеш да направиш някакви обичайни неща, само защото си по-едър и по-пълен или по-дебел. Ако този случай продължи да се раздухва, Любо Ганев като нищо може да осъди много хора за дискриминация и да спечели маса пари.
55
0
 
6
 
! Отговори
angoabg преди 10 години
До До 44О, ще те глобят и още как! "Въпросът на морал" струва 75 Евро.
54
0
 
7
 
! Отговори
Джонката преди 10 години
истината е друга. ако имаше закони които даржавата да изпълнява, и му даваха глоба от 300 лева всеки път гарантирам че след втората глоба тойа дръвник щеше да стане примерен гражданин
53
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей сега на улицата на мястото за паркиране на инвалиди имаше едно старо Пежо 405, в което влезе един на външен вид напълно здрав човек, на около 35 години и си тръгна. Наоколо няма нещо, до което би закарал инвалид и да го остави там. Просто си има правото да паркира на място за инвалиди без да е инвалид или да вози инвалид. как стават тези работи? За мен Любо Ганев е прав, макар и не напълно. Колкото до *** дето му казват да отслабне, що не вземете вие да отслабнете 100 на 50 кила?
52
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Донякъде е прав, че местата са тесни. Донякъде е прав, че е висок 210см и не може да излезе и да влезе лесно в колата. Ама все пак ..... не се прави така. То в България всеки си има оправдание да не спазва правилата и накрая резултата е това, което виждаме по улиците - простотия, беднотия и хаос.
51
2
 
20
 
! Отговори
bix преди 10 години
"За да мога да вляза и изляза от колата, трябва да си отворя вратата изцяло, защото, както знаете, съм голям човек.Много нагло!!!!И аз съм 110 килограма ама паркирам на определените места!!!Ако няма места паркирам извън мола и вървя пеша!!!!
50
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз съм от простолюдието, карам в пъти по-евтина кола, никога не паркирам на места за инвалиди и често ползвам метрото. Предходната ми кола беше с издължени врати и аз имах проблем с паркирането, но някак си се справих. Освен това, ако погледнете в далчината зад колата има предостатъчно свободни места. Много ми е симпатичен Любо Ганев, ама няма опрадвание за поведението си.
49
3
 
17
 
! Отговори
ЕЙ БОГУ преди 10 години
ГЛОБАТА ТРЯБВА ДА Е 1000 ЛЕВА ДАЖЕ И ПОВЕЧЕ,ПА ДА ВИДИМ КОЙ ЩЕ ПАРКИРА ТАМ,АМАН ОТ НАГЛИ ***
48
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Наскоро гледах по ТВ мъж без крака, който си беше премоделирал автомобила, така че да може да го кара само с ръце. И се справяше много добре човекът. Това по повод изказването, че инвалидите не шофирали. Неспазването на законите толкова очевадно и демонстративно е наглост и дебелоочие. Като не може да излезе да отслабне.
47
2
 
20
 
! Отговори
пешо преди 10 години
плащай, ***. като няма кой да те накара да върнеш милионите, откраднати с данчо от волейбола, поне за такива глупости да те глобяват, пак е нещо.