Семейство попадна в клип на "Атака", без да иска

Кадри от църковния им брак се озоваха в кампанията на партията
Обновена: 13 май 2014 14:11 | 13 май 2014 10:14, Камелия Цветанова
75
Семейство попадна в клип на "Атака", без да иска
Снимка: Булфото, архив

Кадри от църковен брак се оказаха в предизборен клип на „Атака“, без обаче семейството да е давало разрешение за това.

Антоанела и Даниел Беловарски са сключили брак през октомври 2012 г. и са качили кадри от църковната церемония в Youtube, а скоро се е оказало, че част от видеото е използвано в предизборен клип на националистическата партия.

„Не сме почитатели на „Атака" и не членуваме в нито една политическа партия. Не сме давали съгласието си клипът с нашата сватба да се използва за предизборна агитация”, обявиха и двамата по Нова телевизия.

Беловарски призна, че клипът, който е качил, има посещения от цял свят.

„Дядо Тихон ни венча от „Александър Невски“ и той ми се обади, за да каже изрично, че е против неговото участие в клипа и него никой не го е питал“, обясни потърпевшият.

Семейството заяви още, че са много са разстроени и това разваля техния имидж. „Сега хората ще си помислят, че сме фенове на „Атака”, и ще се отдръпнат от нас”, каза Даниел.
 
„Все още търсим кратък път, за да защитим правата си, още сме в диалог с юристи. Съветват ни да заведем дело, тъй като това може да ни вреди дълги години наред”, казаха още те.
 
Двамата бяха категорични, че и пари да са им предлагали, е нямало да участват в предизборния клип на „Атака”.

„Не знам колко време и години ще ни трябват, за да изчистим името си”, добавиха те.
 
В същото време авторът на клипа Николай Никифоров призна, че „Атака“ няма никаква вина в случая, защото  партията е само поръчител.

„Хората са в правото си, първоначално тези кадри се избраха само за да се види посоката, в която ще върви клипът, става въпрос за чисто човешка техническа грешка от стрес, умора, кратки срокове“, уточни той. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
1
 
! Отговори
НеБезХаберен преди 9 години
Нека многоуважаваните избиратели се замислят над следното:1. ПП АТАКА е ЗА "християнските ценности", а в съшото време повече от година вече е ПАТЕРИЦА НА ДПС...2. ПП АТАКА се имат за ултра-десни, а подпират БСП и празнуват двевети май на Червения площад пред Кремъл...
63
1
 
0
 
! Отговори
Ники преди 9 години
Излагат се тези хора,сега на всички е ясно,че го правят запари и да ги дават по телевизията. Смятам,че с това повече се злепоставят,от колкото смятат,че са злепоставени в клипа.
62
1
 
2
 
! Отговори
тя преди 9 години
Не мога да разбера "Атака" що прави реклама на тия?
61
1
 
2
 
! Отговори
националист преди 9 години
Тия защо пък ще се жалват след като клипът е публичен в интернет пространството и достъпен за всички или е поредната предизборна провокация, защото на клипът не се виждаха ясно хората и всеки може да претендира, че той е на клипът!
60
3
 
2
 
! Отговори
Дая преди 9 години
Тези хора явно се опитват да спечелят някой лев. Не виждам друга адекватна причина за това да не искат да представляват патриархалната рамка и високия морал,свързващи се със свещения брак.
59
1
 
2
 
! Отговори
Ниа преди 9 години
Принципно да,не е редно да се слага в дадено видео човек,без негово съгласие. Само че тази двойка направи от мухата слон,чак пък заради клипа щели да имат сериозни проблеми и за в бъдеще. Какви проблеми извинете,че ви дават като пример за морал и ценности? От това ли се дърпате?
58
3
 
3
 
! Отговори
фес-националист преди 9 години
Гласуваш с бюлетина 20, получаваш ДПС !
57
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Трябва да съдят партия Юруш и сидероглу ефенди. А за драскачите в този форум- хубаво ли ви стана когато сидер паша осигури кворума за ДПС?!
56
2
 
1
 
! Отговори
студент преди 9 години
Пусто дърво неокастрено. Сбъркали. Да бяха сложили Путин. Нали са приятели. Ей тъй по братски...
55
6
 
8
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Стига сте спекулирани и обвинявали Волен и Атака.Стана ясно на всички,че това е техническа грешка на фирмата,която е правила клипа!
54
3
 
6
 
! Отговори
Volen Pizderov преди 9 години
Предлагам да направим Волен Сид ЦАР , а пък той ще обяви война на САЩ и Турция едновременно , те ще ни превземат и ще ни оправят :)))
53
15
 
5
 
! Отговори
Запасен преди 9 години
Срам, срам за семейство Беловарски! В клипа свързаха лицата им с една от най-важните християнски ценности - семейство, показаха ги като положителен пример, а те се дърпат като магаре на мост - колко ги били ощетили, видите ли!. Искали били наказание! Защо не казаха какво наказание искат?! Нали човекът пое лично вината и им се извини?! Какво искат повече?! Попита ги дали искат пари, а те подскочиха като ужилени - сакън, не искаме! Получиха и извинение, какво повече от това?????
52
2
 
5
 
! Отговори
Stamat преди 9 години
Sud!
51
12
 
5
 
! Отговори
V преди 9 години
Не бъдете наивници .Естествено ,че са знаели за участието на клипът им в предизборният клип на АТАКА . Срещу определена сума сега плюят . Това е българинът - продажна ,безпринципна ,духовно и културно низша *** . Богатите срещу бедните и резултатът -разделена и окупирана от англосаксонска имперска армия (Бази на НАТО ) - *** и асимилиран от чужда култура народ . За пари българинът яде скорпиони в ефир пред цяла България . Да отнемеш достойнството на някога и да докажеш , че с пари се купува всичко и всеки е основната духовна храна на богатият продажник . Но понякога се бъркате п
50
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
volene podigra se s bylgarite predade Bulgaria na dps , sega se podigravsh i s hristianskata religia kato ja izpolzvash za politi4eski celi , gospod zabavia no ne zabravia volene ti si nai golemia prodajnik predatel na Bulgaria , shte gorish v ada mizzerniko prodajen
49
8
 
13
 
! Отговори
Съдете! преди 9 години
Щом сте си качили клипа в Youtube, значи нямате против да Ви гледа *** и пульо. Ама поне сега ще може някакви кинти да изкарате от тази работа, тъй че - съдете ги без да се замисляте. Вместо да ги дават по командировки в чужбина с цел почивка и скъпи вечери, по-добре на Вас да ги дадат! Go for it. Да се начуват друг път да внимават какво използват в скапаните си предизборни агитации.
48
3
 
10
 
! Отговори
ДФ преди 9 години
До Анонимен 53Не съм почитател на батака юруш , но тоя клип качен в сайт за споделяне на видео пише ли , че е авторски ? По тая логика сниките от плажове , в които попадат случайни хора , когато някой снима би трябвало да са дадени на съд , защото и те се качват в социалните мрежи. Като искаш да не ти гледат снимки и видео не ги качвай в такива сайтове .
47
3
 
11
 
! Отговори
ЗОКО преди 9 години
И вчера като закършили ръце пред ония ти телевизии, като забелили мученически очи към небето колко са онеправдани и как им са навлезли живота, направо сърцето да ти се скъса от мъка...
46
5
 
4
 
! Отговори
В .Петков преди 9 години
Пропаганда ...в най-чистата и еврейско-ку*венска форма ! Продавате се за пари *** . После ще ревете , че продажните ви майки са избивани като нматовски кучета през социализма .Имало е защо .
45
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това ако сме в една цивилзована държава и това си случи, това младо семейство е осигурило и старините си, така хубаво може да ги осъди.