Утре жега до 38°, но уикендът ще е хладен

По морето температурите ще са до 33°
Обновена: 12 авг 2014 16:16 | 12 авг 2014 16:07,
8
Утре жега до 38°, но уикендът ще е хладен
Снимка: архив Булфото

Утре времето отново ще е слънчево и горещо, прогнозират синоптиците. Максималните градуси за деня ще стигнат от 33° до 38°. В София най-много ще са 33°. През почивните дни обаче се очаква времето да застудее, да прегърми и на места да превали.

Това предупреди дежурният синоптик в Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при БАН Орлин Лазаров.

Още по темата
Утре още по обяд температурите в равнините ще достигат 30°, оставайки над тази стойност чак до към 18-20 ч., сочи прогнозата на метеоролозите. Слънчево и горещо ще е и по морето. Максималните температури и там ще са около 30°-33°. Температурата на морската вода е 27°-28°. Вълнението ще е 1-2 бала.

В планините също ще е слънчево и твърде топло. На 1200 м.н.в дневната температура ще е около 27°, на 2000 м около 19°. Вятърът по билата ще е слаб, предимно от изток.

В четвъртък и петък ще остане слънчево и горещо. Втория ден вятърът в Дунавската равнина ще се ориентира от запад-северозапад, а след обяд над западните райони ще се появи купеста облачност.

През почивните дни над страната ще премине студен атмосферен фронт. Вятърът от северозапад ще се усили и с него ще прониква хладен въздух. Ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали и прегърми. Температурите ще се понижат за кратко, но чувствително.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: прогнозажеги
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Нели преди 9 години
ще ходя без *** днес
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен а дано, ама надали есента да беше дошла, само можем да се надявам повече да няма излишни градуси над 24 по Земята и все да е хубаво времето, ама така е като сме нискоинтелегентни същества и продължаваме да вярва ме в глупости от типа на буда, алах, господ и какви ле персони, няма да се оправим никога и заслужаваме и още по- лоши неща от това което ни се случва
5
1
 
2
 
! Отговори
към 5 преди 9 години
Ти па се изказА
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
есента дойде
3
2
 
1
 
! Отговори
Тръба преди 9 години
Секс!
2
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и не си слагай бикини
1
5
 
26
 
! Отговори
Тотка Пилотка преди 9 години
Ще си облека най-късата рокля с най- широкото деколте !