8-годишно дете взриви интернет с патриотична песен

Малкият Виктор е роден в Америка, но обича искрено родината ни
2 мар 2015 11:46,
142
8-годишно дете взриви интернет с патриотична песен
Снимка: YouTube

Осемгодишно момче, което е родено и живее в Америка, написа трогателна песен за България. Тя стана хит в социалните мрежи и предизвика множество положителни коментари и емоции.

Талантливото дете се казва Виктор и е родено отвъд океана. Баща му е руснак, а майка му - българка.

„Когато мама купи билетите за България, аз бях много радостен и аз измислих тая музика и измислих малко от текста. И мама направи другата част. Аз исках много да има такава песен, където мога да казвам за България. Защото България е толкова добра”, споделя 8-годишното дете пред Нова тв.

От България си спомня хубавите полета на Трън и конете, които много обича.

"България за мен е като при Бог, ама на земята", казва осемгодишното момче и допълва, че като порасне иска да живее в Трън.

Чуйте песента на Виктор във видеото:

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
1
 
19
 
! Отговори
забележително преди 9 години
Толкова позитивно послание! Чудесно е!Само се чудя как са го допуснали да се излъчва. Обикновено ни обливат с помия и държат да се чувстваме гадно...Кога ли всички ще схванем, че позитивното мислене и постоянната борба само могат да ни осигурят това, за което копнеем. Това трябва колективно да научим, а не само отделните единици. Защото ако стане така, няма да ни пука в коя държава се трудим и си отстояваме правата. И защото в момента в нормалните държави ни тъпчат с половин заплата пак затова
81
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що всички бягат към САЩ, а не към райското кътче панелното гето на диктатора Путля?
80
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези изброени от тебе държави се оправят защото манталите им е друг а не Ганьовски. Къде ще сравняваш японец с *** ти болен ли си?
79
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
държавата ни е зле, точно защото бягаме от нея. Никой не остана тук да се бори и да се опита да промени положението. Народ от бягащи сме. Япония, Германия, Франция - след Втората световна война са в развалини. Ама те не са избягали, а са си направили държавите. Бягайте, България няма нужда от бягащи егоисти.
78
4
 
7
 
! Отговори
Киро преди 9 години
И аз навремето мислех да бегам доле у щатите ама не ми дадоа виза за тва си останах доле у България.
77
6
 
18
 
! Отговори
така де преди 9 години
Като тези наши съграждани,които много обичат Русия,но не отиват там а бягат на запад,и за да работят,емигрират или на екскурзия.
76
4
 
6
 
! Отговори
asd преди 9 години
Vzrivi internet :D :D rolf toq malkiq pi4 e 0,000000000000000000000000000000000000000000001 procenta ot gledaniqta v you tube koi e vzrivil ?
75
17
 
24
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Аман от патриоти зад граница. Ако беше тук това дете друга песен щеше да пее и то най-вероятно нещо на Азис.
74
0
 
26
 
! Отговори
Лозето иска мотика ! преди 9 години
Всички я обичат България... но малко останаха да я обичат и да РАБОТЯТ за нея. Разбягаха се всички по света и няма кой да работи и да я пази тази страна. Иначе, браво на детето. Дано е щастливо в Америка. Ако един ден си дойде, дано намери поне това, което майка му е напуснала.
73
11
 
15
 
! Отговори
krosnarov123 преди 9 години
Браво на детето.хубава песен.браво и на *** които се опитъха даго оплюват.заради такива като тях сме на това положение.
72
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако емигрантите се ораганизират с 3 милиона човека, дали няма да са решаващ фактор на продънената политическа сцена в България. Един байряк само трябва, че не знам дали остана и 1 дето не му омръзна от пожарникари, социолози и политически!
71
2
 
6
 
! Отговори
edin преди 9 години
Колко от вас ме послушаха и развяха нашето знаме?
70
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До МонархистТова го виждаме и ние .И какво от това- нищо умно не предлагаш.....
69
7
 
18
 
! Отговори
Radina Züri преди 9 години
Ей, вижда се колко негативно мислещи са повечето живеещи в БГ. Защо не можете да се порадвате на едно дете, което не е видяло пошлостта и грубостта в родината на майка му. Когато преди 15 год се завърнах за винаги в БГ, синът ми тогава на 12 год. плачеше и искаше сам да се махне.Затова търсих (и заради себе) възможност по бързо да се махна. Но това не ми пречи да си милея за моя роден край.(daje i pove4e ot vas deto ste tam mislete , 4e iyvzn BG niama rodoliubzi )
68
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каква е разликата между "патриотите" и "младите емигранти", които бягат навън преди да навършат 28 години. Докато "младите емигранти" обичат България в душата си, "патриотите" напускат късно и после мразят родината си. Вместо да се заемем да си оправим градината всите заедно,кой с каквото може, ние си прехвърляме вина и оставяме 15 "кукловода" да рушат България и българщината.
67
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво на майката, че детето говори така добре български и расте с любов към България, там където на всеки 10 метра се вее американското знаме и най-големият нихилист да си след 10 месеца си зомбиран американолюбец...Аз с моите деца не се справих добре с научаването на майчиния език, което ми е болка....
66
5
 
4
 
! Отговори
До 76 преди 9 години
Монархисте или по точно Ганьоооо всички са маскари, успокой се!!!
65
10
 
8
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
Абе, всички големи патриоти и родолюбци излязохте. Иначе гласувате за бивши пожарникари с тъмно минало или пребоядисани седесари, така де, реформатори.Или още по-лошото, отивате навън и после фантазирате колко много ви липсва България, а като се върнете тук се скъсвате да ни обяснявате как живеем в мизерия и как повече нямате желание да стоите тук.Аре у лево и едните, и другите дето сте един дол дренки- дребни комплексирани душици.
64
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Постарало се е момчето, хейтъри прости!!! Като не ви харесва да обичате тогава мразете, но това не променя нищожното ви съществувание!България над всичко, над антибългарите и комуноидите да го ду. хат!!! България ще я има и след вас *** плюещи пи себе си, така че не сте важни и низките ви страсти...
63
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 69Остави го.Простено му е.Провинциалист е.При това *** и беден.