Българка патентова лек срещу рак

Става дума за изцяло натурален продукт
Обновена: 3 мар 2015 11:19 | 3 мар 2015 07:56, Елка Василева
71
Българка патентова лек срещу рак
Снимка: архив, Reuters

Българката Наташа Вълкова патентова лек срещу рака, който произвежда заедно с дъщеря си в малък цех близо до Радомир. Продуктът вече е преминал през тестове върху пациенти в Националната онкологична болница в София, съобщи БНТ2.

Изследванията са показали, че след употребата му при пациентите се наблюдава намаляване на раковите клетки в организма, както и отстраняване на негативния ефект от химио- и лъчетерапията.

Според описанието си добавката действа като мощен имуностимулатор на производството на клетки, които убиват патогенни микроорганизми и ракови клетки в тялото. Освен това има и силен ефект на детоксикация, който е в основата на благоприятния ефект при химио- и лъчетерапия. Добавката помага и при хрема, както и за защита от грип.

Става дума за изцяло натурален продукт. Основната му съставка е спиртен извлек от суров чесън. Към него са добавени  маточина, джоджен, босилек, мащерка и живовляк. Естрактът не преминава през химична или термична обработка – по този начин се запазват всички полезни съставки на продуктите. Изследванията показват, че сиропът от чесън помага в борбата с рака, като повишава количеството на лимфоцитите – естествените клетки-убийци на онкологичните заболявания.

След като новината се разпространи, хора, които търсят надежда, масово разпитват къде могат да купят лекарството. Във фейсбук страницата на добавката жена сподели, че количествата на сайта вече били свършили и нямало как да си поръча, пише „Труд“.

Самата Вълкова е минала през страшното изпитание през 2002 г., правили са й химио- и лъчетерапия, а докторите не й давали повече от 2 години живот. Тогава тя започнала чете и да търси алтернативно лечение.

Вълкова, която се занимава с микробиология и е доктор на науките I степен, попаднала на научни изследвания, според които суровият чесън лекува много видове рак. Започнала да прави експерименти и да пие отварите. За 2 години разсейките на рака изчезнали от тялото й, а тя смята, че причина за това е сокът от чесъна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Преди 3 години ми откриха атипични участъци . Пих антибиотици , имуностимулатори , ядох чесън и куркума . След 7 месеца бях чиста. Незнам кое точно помогна от всичко . Една година бях чиста . Правих изследвания на по малко от 6 месеца . Но миналия месец когато отидох на контролен преглед ... Изненада .. пак атипизъм ... Някои казват , че може податливостта да е психосоматична , но все още за нищо няма ясни доказателства .
14
2
 
17
 
! Отговори
Марин преди 9 години
Колко приятели и роднини погребахме и колко много безполезни статии съм чел за лек срещу рака. Повярвайте ми, този който измисли лек ще стане нобелов лауреат. Стига с тези шарлатани и празни надежди..
13
23
 
3
 
! Отговори
Льольо преди 9 години
Аз пък ще патентовам това което имам против запек. Някой ако има запек, аз имам метод за отпушване на ***.Баси тъпата статия. Никой не може и няма да може да намери лек против рак, тая ко патентовала на баба си Санда шортите.....
12
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има новина от вчера, че младо момче с рак на кръвта е осъдено за отглеждане на билка коноп с цел производство на конопено олио за лечение. Който е болен да чете за това олио, лекува бързо и всички видове рак. Просто заради безплатността и ефективността някои фармацевтични лобита наливат пари в медии, полиция, съд, държава и тн., за да не разберете или не посмеете да се лекувате...
11
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Скептичен съм относно истинността на съобщението и смятам, че това е ярка илюстрация какво се пише по нашите вестници, както и от необходимостта да падат топките на некоректните журналисти, публикуващи непроверени данни.
10
9
 
17
 
! Отговори
Тлъб преди 9 години
Всички болести са от нередовно пиене
9
7
 
2
 
! Отговори
... преди 9 години
ne komentiram ,
8
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе толкова е просто! Раковите клетки обичат кисело pH и до 15 пъти повече захари от нормалните клетки. Смествате нещо сладко с алкално и автоматично получавате капан за ракови клетки. Примери: лимонов сок със сода за хляб. Кленов сироп със сода за хляб. Лимона има pH 10, нищо, че на вкус е кисел.
7
7
 
5
 
! Отговори
хе, хе преди 9 години
подтискам! това беше преди повече от половин век.В българския правопис сега глаголът е "потискам", а не да отивам "под" за да "тискам".Патентоването е една уж защитна от кражба на интелектуална собственост процедура. Няма нищо общо с полезността на патентованото нещо.Добре би било да посочат колко оздравели на 1000 пациента имат претендентите. Иначе е само една празна шумотевица. Да не говорим, че патентодържателите скоро ще си навлекат проблеми с фарма-мафията и ще трябва да делят или друго
6
9
 
61
 
! Отговори
dsadsad преди 9 години
Продуктът вече е преминал през тестове върху пациенти в Националната онкологична болница в София, съобщи БНТ2.Хора, защо сте такива злобари....открийте вие лек, като сте толкова големи специалисти!
5
3
 
4
 
! Отговори
до 3 преди 9 години
Сос табаско
4
2
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Евалла. И все още не мога да разбера защо сме толкова умни като хора и толкова прости като народ ?
3
22
 
28
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 9 години
FAKE!1. В патентните бюра не се патентоват открития намиращи се свободно в природата нито тяхните смеси. То тогава аз ще патентовам бензина и керосина2. патентнате комисия иска доказателства че откритието върши предназначението сиПатентовала го е в селския ХоремагТова е партенка за вестник шок
2
1
 
37
 
! Отговори
непукист преди 9 години
Прекрасна новина у нас има толкова много болни и обезверени хора.Дано само акулите в бранша да не се намесят.
1
1
 
34
 
! Отговори
миру-мир преди 9 години
Много хубаво, само да не я завлече комерцията.