Нека се гордеем, че сме българи!

Трети март е датата, която ни сплотява, посочват от МГЕРБ
3 мар 2015 10:51, Елка Василева
130
Нека се гордеем, че сме българи!
Снимка: архив, Булфото

Трети март е датата, която ни сплотява и извисява, давайки ни упованието, че народът ни е олицетворение на гордост и стоицизъм, изстрадано и извоювано с многовековни усилия място на световната политическа и културна сцена. Това се посочва в поздравителния адрес на Младежката организация на ГЕРБ, съобщиха от пресцентъра на партията.

 "В дни като този повече от всякога сме горди, че във времената на най-тежки изпитания българите сме запазили своя бит и ценности, съхранили са вековни традиции, редом с език и писменост. Поради тази причина 3 март е празникът, който ни зарежда и ни дава сили и смелост да продължим да отстояваме своето място в европейския цивилизационен контекст, дава ни увереност в порива за патриотизъм и родолюбие", са написали в поздравителния адрес председателят на МГЕРБ Георг Георгиев и членовете на Националния изпълнителен съвет на младежката  организация.

 "Славното минало на нашия народ ни задължава да бъдем упорити в отстояване на националния идеал днес и в бъдеще, както и в общата ни воля за свобода и единение. На 3 март 2015 г. с гордост можем да кажем, че всички ние продължаваме да носим непримиримия дух на предците си. Нека се гордеем, че сме българи! Нека помним историята и героите, които загинаха в битките, за да живеем свободни! Нека гледаме в бъдещето с високо вдигната глава, гордо носейки в сърцата си националната  идентичност", се казва в поздравителния адрес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още по темата: МГЕРБ3 март
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
3
 
5
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Свободата на България идва от Бог, от Русия и Руската Църква, която вдига подем в руския народ за освобождаването на българите. Хората в Русия се вдигат сами и Църквата и руския народ карат императора да започне война, а не имперските интереси. Тези които порочат святата война на руския народ за нашето освобождение са врагове на българския народ и агенти на злото под който флаг и да се представя. Те имат място само в гроба и в ада.
71
1
 
4
 
! Отговори
за 90 преди 9 години
Фес, спри с протурската си пропаганда. Прозрачен си.
70
2
 
6
 
! Отговори
за 87 преди 9 години
Разсъждаваш ограничено. Забравяш основното оръжие на янките - алчността и вещоманията, всички трябва да сме потребители и да купуваме, да купуваме, да работим и пак да купуваме, а в останалото време да се пулим пред "Тексаско клане" с кока кола и пуканки. И най важното - мисленето и четенето на книги е нежелателно и забранено!
69
9
 
1
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Най-голямото зло в България - са заблудените българи, русофобите, слугите на запада и неговата содомска същност-отрекли Христос те сега вървят по бавния път на своето самоунищожение-пътя към ада.Това което не води до Бог - води до дявола, пътищата които отдалечават от Бог водят до дявола. Спомнете си Левски-хвърля расото бръсне брадата си и се отдалечава от Бога-тръгва по пътя уж на героизъм-а всъщност на сатанизъм-уж да освобождава а всъщност служи на бесовете които го лъжат в мислите му
68
9
 
5
 
! Отговори
историк-анализатор преди 9 години
Тази политическа дъвка , че Русия ни е освободила вече десетилетия се използва от Русия да ни смята за роби. А истината е съвсем друга, който иска да чете за Руско-Турската война и ще му стане ясно . Най лошото е , че днес има мижитурки от БСП и Атака , които продължават за 30 сребърника / рубли / да предават България .
67
3
 
5
 
! Отговори
Българин преди 9 години
България трябва да е православно царство а не либерастична република слуга на силите на злото. Навсякъде ни заливат с помия, налагат сексуализация а след това и хомосексуализъм,защото тя най-силно разрушава човека неговия правилен начин на мислене и го оскотява-това което забелязват всички в България-оскотяването-причината:cексуализацията и налагането на блуда като ценност и признак даже за хвалене.Налагането на пороци и подмяната на ценностите е в целия спектър на живота в България. Събудете се
66
1
 
7
 
! Отговори
знайко преди 9 години
не знам въведоха ли в учебниците думата присъствие,вместо РОБСТВО.ако етака много лошо.ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ
65
1
 
4
 
! Отговори
за 83 преди 9 години
Сто пъти да пишеш, че си българин, то е ясно - фес си!
64
1
 
6
 
! Отговори
за 80 преди 9 години
Прочетох СААДИ от тяхната световна класика. Не, че има значение за теб или който и да е. Затъкнал ви се е Путин като рибена кост в гърлото, държавник е, мисли за народа, не си дава суровините... затова ли трябва да го мразя? Че и ние искаме един такъв, ама няма...Няма и как да има, малки сме и всеки ни извива ръцете. Но да ни правите на ***? Не, няма да стане. Препоръчвам ти да прочетеш "Златото на партията" на Бунин като начало.
63
7
 
1
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Българи - истината е в това, че ни се налагат неправилни ценности - като това гордостта, което е порок, също като хомосексуализма.Тоест викат ви гордейте се че сте българи=бъдете гейове българи-нещо подобно. Радвайте се, че сте българи.За съжаление след Освобождението Русия не ни води като дете и държавата попада в ръцете на глупави злобни българи и масони-служители на дявола. Те преобръщат ценностите ни. Слагат ни лъжегерои като Левски - помислете защо сега го възпяват Левски
62
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Винаги сме се гордяли,че сме българи,но откакто САЩ колонизираха държавата ни и я превърнаха в свой полигон,вече не е престижно да си българин.Ще се гордеем отново,когато тази ***,наричаща себе си политици, се урине от политическото и публично пространство.
61
2
 
0
 
! Отговори
Muncho преди 9 години
Ami gordosta ne idva s razviavaneto na dalgi bairjaci i razigravane na zaucheni scenki/rituali,zari ,proverki/.Kak ne ni omrazna da se pravim na maimuni tolkova godini.Gordosta ne idva s promivane na mozaci i vnushavane.Zashto opitite prodalzavat nemoga da razbera.
60
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мен какво ме боли за интересана янките, че Балканите като цяло са проруски!? Не ми разваляйте празника с политически манипулации! Да си го мерят те, но не... НИЕ НЕПРЕМЕННО ТРЯБВА ДА МРАЗИМ РУСИЯ, защото трябва да се бием срещу нея!! Търсете си другаде баламите! Е, и разбира се, на втора позиция - реабилитация на Турция, като миролюбива, интелектуална и добричка, "майка" за покорените народи, обгрижвала ги с толкова "любов"!!!
59
5
 
3
 
! Отговори
ОМЕРЗЕН преди 9 години
Българче да се наричам,ептен не е е радост, за мен!
58
4
 
9
 
! Отговори
& преди 9 години
Няма ден, в който да се чувствам обединен с Герб. Няма начин, НИКОГА!Взеха да пласират партенката, че Сащ имали отношение към Освобождението ни от турско робство. Съпругът на първата дама не поканил никого от Русия за тържеството! НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ, БЕ!?
57
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
KAK DA SE GORDEEM 4E SME BALGARI KATO JIVEEM VAV 4UJBINA
56
3
 
12
 
! Отговори
край преди 9 години
Да пишеш днес против Русия означава да си НЕБЛАГОДАРЕН - каквито и оправдания да си измишляш неблагодарността е винаги грозна. Без Русия и десетките хиляди жертви дадени от нея днешна България нямаше да съществува. Нямаше дани освободи Америка, Германия, Англия. Нямаше да можем да се освободим сами -българите сме по малко от няколко квратла на Истанбул. Това е реалността.
55
2
 
4
 
! Отговори
До 69 преди 9 години
До Честит 3 март 1918 г: - за колко си продал душата си - ти враг на България - ще си получиш заслуженото сатанински слуга - който плюе срещу Русия - е враг на Бог и на България
54
2
 
10
 
! Отговори
край преди 9 години
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ, Слава на братския руски народ освободител. Който е на друго мнение днес да си трае или да го сподели с жена си. добра- лоша БЪЛГАРИЯ Е РОДИНА и българите друга си нямат. добри -лоши руснаците - освободили са ни и са създали днешната българска държава. Това са фактите пък всичко останало е в сферата на празното говорене.
53
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бъдете горди, че България е била царство много преди появата на Русия.