Ужасът на Алиса: Мама скочи и аз след нея!

Детето е добре. Най-сериозна е контузията на белия дроб
20 мар 2015 09:00,
48
Ужасът на Алиса: Мама скочи и аз след нея!
Александра с дъщеричката си Алиса. Снимка: Нова тв

"Истинско чудо е, че момиченцето е паднало точно върху майка си. Дори в смъртта си я е предпазила. Успях да говоря с Алиса, тя самата ми каза, че е скочила след Саша", разказва пред "24 часа" Йоанна Гюрова, приятелка на загиналата рускиня Александра Наний.

Във вторник вечерта 34-годишната жена се хвърли от 5-ия етаж на кооперация в Бургас и почина на място. Детето бе прието в реанимация с тежки контузии.

Йоанна е филолог, работила е като журналист, помагала е на Александра да научи български. Посетила детето в сряда вечерта в болницата.

"Възприела е всичко като игра, разказа ми, че е видяла как майка ѝ скача и я последвала", обяснява Гюрова.

"Алиса е много живо и палаво дете, затова първо си помислих, че тя е паднала от терасата, а Саша е скочила след нея", разказва жената. Разговорът с малката обаче разкрил друго.

Според нея детето е добре, макар че говорело трудно. Алиса няма синини по лицето, гипсирани са едната ѝ ръка и единия крак", допълва Йоанна Гюрова.

Състоянието на 4-годишното дете е стабилизирано, но остава критично, съобщиха на свой ред от от МБАЛ-Бургас. Най-сериозна е контузията на белия дроб.

Според шефа на болницата д-р Георги Матев е рисковано на този етап детето да се транспортира за лечение в Русия.

Тялото на майката -  34-годишната Александра Наний все още не е прибрано от моргата. Очакваше се пристигането на баща ѝ и общото решение със съпруга Василий къде да бъде погребана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До рускиняМахнали са се от тая гнусна клоака госпожо.Ето това правят.Онази жена дето се е самоубила-каквото решила е сторила.Уважавам това.Има някои дето цял живот обясняват как ще се самоубият пък най-накрая вземат че надживеят и внуците си.
10
0
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каква трагедия! Пожелавам много щастие на това дете! Горката майчица!
9
0
 
82
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Подкрепата е нещо много важно. Защо близките на тази жена са допуснали да дойде в чужда държава, при това сама с дете. Не бързайте да съдите, защото по-голяма част от жените, които раждат в България са заобиколени от баби, майки, леле...не се спират да излизат, да почиват, да им гледа някой децата, да им се помага в домакинството и все мрънкат и са недоволни и пак изпадат в депресия. Жалко, че не е имало кой да подаде ръка на тази жена и да не изпада в това състояние.
8
4
 
70
 
! Отговори
Judge Dredd преди 9 години
До "3 Анонимен":По твоята логика щом някой идва от Русия е ***, пияница и т.н.?! Така ли?! Един от най-близките ми приятели е руснак. Половин бутилка водка е изпил за две години. Никога не съм го виждал почепрен, да не говорим за пиян.Имам и приятелки рускини, които нямат нищо общо с описаните от теб.
7
3
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 4А хиляди негли, араби, афганистанци, ислямисти, *** - те какво правят? тази жена е дошла да живее тук, плащала си е наема, издържала се е , а не чакала като неглите и арабите на нашите данъци.
6
5
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Грях има на душата на всички, особено на роднините, които обвиняваха жената, че е искала да убие собственото си дете.Не стига, че мъжът й я зарязал в чужда държава, с малко дете, под наем, а той заживял с любовница, ами и убийца я изкараха.А на нея явно не са й издържали нервите, което не значи, че е искала да си убие детето.Според мен мъжът й е виновен.Като е имала проблеми, вместо да е до нея и да й помага, той я зарязал.
5
10
 
51
 
! Отговори
Judge Dredd преди 9 години
До "4 Анонимен":***, по-добре с Россия, отколкото Турция да завземе отново територии, да строи джамии и да подостря орехови пръти. Знаеш ли какво е орехов прът? Кажи, бе!
4
0
 
30
 
! Отговори
Един преди 9 години
До IvБащата и бабата на детето са в Бургас от онзи ден.
3
8
 
41
 
! Отговори
Iv преди 9 години
Това, което лично мен просто ме изумява е как след като от злополуката вече минаха няколко дни, този баща още не е дошъл да си види детето, което е живо! Смятам, че тук се касае за разбито семейство и на тази жена наистина не и е било никак лесно сама само с детето в чужда държава и без никаква помощ или личен живот. Горкото детенце, дано ако Господ го помилва да има кой да се грижи за него
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз така и не разбрах какъв е бил този човек в апартамента на рускинята преди да скочи? Какво е правил, какъв го играе, не е ли помогнал за случилото се?
1
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поне разбраха ли се обстоятелствата? Защо е скочила майката?