България ер с двама души в пилотската кабина

Кап. Йовко Йоцев коментира мерките за сигурност на превозвача
Обновена: 27 мар 2015 16:45 | 27 мар 2015 16:45, Екип на Bulgaria On Air
46
България ер с двама души в пилотската кабина
Снимка: bgonair.bg

Кап. Йовко Йоцев от България ер обясни за Bulgaria On Air какви мерки за сигурност прилага националният превозвач на борда на самолетите си в момента. Интервюто бе направено на 27 март 2015 малко преди кап. Йоцев да излети по като командир на редовен полет за Лондон на Еърбъс А320 на националната авиокомпания.

Кап. Йовко Йоцев коментира, че изискванията за безопасност на борда на самолетите на националния превозвач се изпълняват, съгласно предписанията на Европейската агенция за авиобезопасност.

Той подчерта, че България ер въвежда политиката на постоянно присъствие на двама членове на екипажа в пилотската кабина, още при създаването на авиокомпанията преди повече от 13 години.

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:

Гледайте още видео материали от "България" на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
23
 
! Отговори
HH преди 9 години
Спор няма добри са нашите пилоти. Много съм летял,имам опит за сравнение. По важният въпрос е колко са стари самолетите ....?
11
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо се правите на разбирачи и критици? Реши ли някой да направи простотията чуда ще измисли и ще постигне сваето. И двама да са в кабината, ще удари другия и пак ще го направи. Важното е да са нормални хора пилотите!!! Който е с бръмбари в главата трудно се открива.
10
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БЪЛГАРИЯ ИМА НАЙ-ДОБРИТЕ ПИЛОТИ И НАЙ-СЛАБИТЕ ЖУРНАЛИСТИ.
9
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
не разбирам иронията тук! въпреки условията нашите пилоти са на световно ниво! и винаги са били на такова
8
2
 
14
 
! Отговори
Desi преди 9 години
Айде още един многознайковец- падали части от тавана.... Ето сведение за самолетите на Българиа еър,planespotters.net/Airline/Bulgaria-AirИ Айде стига глупости, ако падне част от тавана сега щеше да не си жив
7
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ИСТИНАТА Е САМО ЕДНА. ДА ИМА ДОБРИ ПСИХОЛОЗИ КОИТО ДА ПОЗНАВАТ ДОБРЕ ЧОВЕШКАТА ПСИХИКА И ДА НЕ ДОПУСКАТ ДА СТАВАТ ПИЛОТИ ТАКИВА КОИТО СА С ЛАБИЛНА ПСИХИКА. ЗАТОВА ПСИХОЛОЗИТЕ ТРЯБВА ДА ПОДЛАГАТ КАНДИДАТИТЕ ЗА ПИЛОТИ НА ПО СЪВРЕМЕННИ ИЗПИТАНИЯ И НАТОВАРВАНИЯ В ТРЕНАЖОРА. ДОКОЛКОТО РАЗБРАХ НЕМСКИЯТ ПИЛОТ Е ИМАЛ ПСИХИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ КОИТО СА УСТАНОВЕНИ И ПАК СА МУ РАЗРЕШИЛИ ДА ЛЕТИ. ДА СЕ ВКАРАТ В ЗАТВОРА ТЕЗИ КОИТО СА МУ ДАЛИ РАЗРЕШИТЕЛНОТО.
6
5
 
38
 
! Отговори
Deai преди 9 години
До Хахаха номер 2За твое инфо някои от най добрите приземявания съм имала с български пилоти на България еър и уиз еър. Летя постоянно по работа от години.Айде стига с това да оплюваме всико българско. Ти знаеш ли защо всички български самолети са с регистрация LZ? Аиде почети малко и се пообразовай.... Да не говорим за въздушните битки над София 41-43. ***!
5
7
 
47
 
! Отговори
Profi преди 9 години
Колеги коментатори-анонимници, жалки сте! Повече ли смисъл започва да има безсмисленият ви живот, като мразите (и то доста некадърно) всичко?Браво на авиокомпанията, в крак е със световните събития. А отделно от това - не се сещам за европейски превозвач с по-модерни самолети от нашите... Но вие откъде да го знаете това, като сте били на летището само за да посрещнете вуйчо, докато се връща от бране на ягоди в ЮК ;)
4
8
 
21
 
! Отговори
gorna rosa преди 9 години
bravo, BGair! stastlivi poleti i prizemiavania!
3
3
 
23
 
! Отговори
до 2 преди 9 години
Ама женати я карат БЪЛГАРИ
2
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хм, вместо да решат проблема на земята, и да не допускат психически негодни хора в кабината, те какво правят ... ? Ами ако в кабината и двамата се окажат луди ?
1
35
 
18
 
! Отговори
авиомеханик преди 9 години
дето викаше един колега механик от бг ер "брато, тр да имам много основателна причина, за да летя с наште самолети.....