Столични роми налагат изнемощял кон с верига

Видеото възмути хиляди в социалните мрежи
Обновена: 18 апр 2015 21:51 | 18 апр 2015 15:54, Александър Попов
194
Столични роми налагат изнемощял кон с верига
Снимка: Facebook

Поредното издевателство над животно възмути социалните мрежи. Във Facebook се разпространява клип на Цветан Атанасов, който е станал свидетел на неприятния инцидент в столицата.

"Днес пътувайки по работа, минахме през махалата до летищено "Христо Ботев" и на подлеза, където пътя минава под ж.п. линиите, заварихме каруца пълна със старо желязо, която е препречила пътя. Кончето видимо изнемощяло отказваше да се качи по стръмния наклон. Двамата цигани с него няколко пъти опитаха да накарат животното да се качи, дърпайки го за юздите. След като видяха, че не се получава, извадиха една къса верига и започнаха да бият горкото животно. Излязох от колата и докато стигна при тях то падна на зимята. Единият от тях започна да го рита ядосано, докато лежи безпомощно на земята. Разкрещях им се и престанаха, но насочиха агресията си към мен. Взеха намиращата им се под ръка вила и тръгнаха към мен. Благодарение на моя колега и друг свидетел на случващото се, които се притекоха на помощ, изгубиха кураж. Благодаря Ви хора! След което заснех това видео. Моля Ви споделяйте, това безумие трябва да спре. Те не са хора", разказва очевидецът.

От видеото е видно, че двамата роми, които малтретират коня пренасят агресията си към хората, които им правят забележка.

В един момент дори единият от тях се насочва с някакво желязо към тях. За щастие, сред хората няма пострадали, но пък това е поредният случай с малтретирано животно. Не се знае дали конят е оцелял след побоя и изтощението.

 

ЦИГАНИН УБИВА ИЗНЕМОЩЯЛ КОН!!!Днес пътувайки по работа, минахме през махалата до летищено "Христо Ботев" и на подлеза, където пътя минава под ж.п. линиите, заварихме каруца пълна със старо желязо, която е препречила пътя. Кончето видимо изнемощяло отказваше да се качи по стръмния наклон. Двамата цигани с него няколко пъти опитаха да накарат животното да се качи, дърпайки го за юздите. След като видяха, че не се получава, извадиха една къса верига и започнаха да бият горкото животно. Излязох от колата и докато стигна при тях то падна на зимята. Единият от тях започна да го рита ядосано, докато лежи безпомощно на земята. Разкрещях им се и престанаха, но насочиха агресията си към мен. Взеха намиращата им се под ръка вила и тръгнаха към мен. Благодарение на моя колега и друг свидетел на случващото се, които се притекоха на помощ, изгубиха кураж! Благодаря Ви хора!!! След което заснех това видео. Моля Ви споделяйте!!! Това безумие трябва да спре. Те не са хора!!!

Posted by Tcvetan Atanasov on 17 април 2015 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още по темата: ромималтретиран кон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В тая държава изобщо закони има ли? Или те важат само за някои?
10
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не мога да разбера какво мисли т.н. власт в лицето на др. БОРИСОВ и сие? Колко още наглост и простотия трябва да видим от амуджите за да се вземат мерки да спазват правилата и да не бъдат хранени от работещите българи? Могат да се вземат малко но много ефективни мерки за да може етноса да не струва 4.5 милиарда на бюджета. Защо не се прави? Омразата и погнусата към тях е огромна и един ден ще пламне разрушително за обществото. Тогава ли ще се взимат мерки когато ще е много късно?
9
30
 
2
 
! Отговори
ШибиРиби преди 9 години
А бе я коня на суджук.
8
0
 
41
 
! Отговори
Гуфи преди 9 години
Мда, и следващия път Москов като си отвори устата, пак ще го заклеймят от БХК и ДПС. А ако това не са скотове...
7
2
 
4
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
къде е видеото?
6
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къде са представителите на този етнос, агента Павел и шлякатарника Илиев?много ми се иска да срещна Илиев, сърбят ме ръцете за...разговор.
5
0
 
59
 
! Отговори
HANNS GRUBER преди 9 години
В АНГЛИА ИМА ЗАКОН--АКО НЯКОИ НЕ СЕ ГРИЖИ ЗА КОЕТЕ СИ//ВЛИЗА В ЗАТВОРА.ИЛИ МУ СЕ КОНФИСКУВА ЦЯЛАТА СОБСТВЕНОСТ И ВСИЧКИ ЖИВОТНИ.ДА СЕ КОНФИСКУВАТ ЖИВОТНИТЕ ОТ ВСИЧКИ КАФЯВИ ХУМАНОИДИ, И ДА СЕ ДОКАРАТ ВСИЧКИ КОНЕ В НАЦИОНАЛНАТА СПОРТНА БАЗА ЗА КОНЕ И КОННИ СПОРТОВЕ ''ХАН АСПАРУХ'' .
4
0
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докато обществото ни е разделено между русофили и русофоби, между комунисти и антикомунисти, между проевропейски и антиевропейски настроени, в същото време някакви неграмотни *** крадат, грабят, малтретират хората, които ги хранят и лекуват безплатно! Тази *** не се съобразява и не спазва никакви закони, но въпреки това държавата ги толерира и така ги кара да се чувства още по-недосегаеми! Не се ограничава размножаването им, а средствата за тяхното издържане нарастват постоянно!
3
1
 
76
 
! Отговори
ТОТО преди 9 години
Животните имат душа - вие не!Кога ще се самосезира прокуратурата????
2
18
 
55
 
! Отговори
Патриот преди 9 години
Коне и каруци в София 2015 година.............................................25 години американско робство ни върна 250 години назад!
1
1
 
96
 
! Отговори
Тежко преди 9 години
Аз като ви казвам, че от това племе никога нищо хубаво не излиза и няма да излезе....