Борисов спусна: Вадете сметките на партии и лидери в КТБ

Лукарски се защити - не бил гост на Василев, а на TV7
Обновена: 15 май 2015 13:54 | 15 май 2015 13:18,
75
Борисов спусна: Вадете сметките на партии и лидери в КТБ
Бойко Борисов. Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов поиска от ГЕРБ да предложи разсекретяването на влоговете и кредитите в КТБ, включително на партии, лидери, депутати и др.

Още по темата

"Сега точно на Менда и Деси им казах - да не е по линия само на ДПС, цялата комисия да предложи абсолютно всичко да се разсекрети по КТБ - влогове, фирми, физически лица, кредити, включително и тези, които са правили цесии за целия период на банката, така че веднъж завинаги да стане ясно какво се е вършило там", каза Борисов в кулоарите на парламента.

"За абсолютно всички да се извадят - сметки на партии, ако има, партийни лидери, депутати, всичко да излезе на светло", уточни той.

Премиерът коментира и изтеклия вчера списък с посетители на Цветан Василев.

Борисов припомни, че в него няма хора от ГЕРБ, но допълни, че ако изскочат такива, те ще си понесат отговорността.

Премиерът се разграничи от шефа на КФН Стоян Мавродиев, чието име също беше в списъка и обясни, че той не е от ГЕРБ.

"Питайте - що си дирил там и той да отговори. Същото важи и за Лукарски", отвърна той на въпрос за министъра на икономиката, чието име също се оказа в списъка.

"Не обръщайте внимание на някакви такива непотвърдени документи", призова Лукарски репортерите. В същото време той ги посъветва да обърнат внимание, че той е бил гост на TV7, а не на Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
11
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
По време на първото...премиерстване на Боко Банкянски,тази...банчица,гъбяса с...пари и стана банка,а Цецо Мустака...банкер на всички времена.Не е...случайно прекарването на всички държавни активи на фирми,общини,болници,АЕЦ и на де що мърда...държавно,през тази банка;сега обявена за...пирамида.Абе тикво-банкянска,що чинят всички държавни парици в портфейла на...фараона Мустаков,или и за това е...виновен Дянкофф.Сега се правиш на ни лук...ял,ни мирисал,ама си окалян до ушите и затънал в...***
38
0
 
9
 
! Отговори
активен преди 9 години
Ясно, познат сценарий. Всичко вече е прочистено, няма, ама наистина няма нито едно име на Гербаджия в списъците. Никъде- нито в кредитополучателите, нито във вложителите. И пак твърдя- Б.Б. в комбина с Д.П. фалираха КТБ. Б.Б. да се върне отново на власт. Д.П. да си изпере теглените парички. А някакви 4 млд ще ги плащаме ние всичките.
37
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лесно е да станеш кредитен милионер и след това да не искаш да си връщаш кредита.За такива само съд и затвор.Така забогатяха за 26г.всички които сега са милионери в Б-я и най-гадното ,че влязоха във властта.През 1996-7г.що народ измря,когато им взеха по същата схема паричките,спомням си тогава Ив.Костов беше на власт.За 26г.българина изстрада и загуби толкова колкото при една война .
36
1
 
6
 
! Отговори
край преди 9 години
Бай иване - парите държавни се разнесоха по всички банки чак при служебното правителство на Райков - преди това плътно в КТБ.
35
0
 
6
 
! Отговори
край преди 9 години
4 млрд с пликчета не излизат друг е начина - търсете.
34
11
 
2
 
! Отговори
до 34 бай Иван преди 9 години
Не маниполирай.Много добре си спомням,когато Дяков призова парите на държавните предприятия да не се държат в една банка т.е. в КТБ.Така,че ти 34 си платено *** от БСП.Бойко Борисов се очертава да подреди пъзела а държавата,който е разбъркан от бандитите с липсващи елементи в касите на БКП...
33
0
 
9
 
! Отговори
край преди 9 години
Борисов не е бил там за пликчета естествено - пликчетата са били за льоловците - ДОГАН, ПЪРВАНОВ, БОРИСОВ, ПЕЕВСКИ, СТАНИШЕВ са били на друга схема.
32
0
 
11
 
! Отговори
край преди 9 години
Този пари в КТБ няма- по негово време почти ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ПАРИ бяха в КТБ. Безвъзмездно нали?
31
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
През 2010г. в ЕС постъпва сигнал, че твърде голяма част от депозитите на държавните предприятия се намират в КТБ, което противоречи на европейските правила и следва да се квалифицира като незаконна държавна помощ. КТБ е и основен кредитор на фирмите на Ирена Кръстева майката на Делян Пеевски. Доктор Дянков и генерал Борисов отговарят на ЕС в писмо от цели 9 страници, че защитават яростно концентрацията на държавни средства в КТБ, а медийната групировка на Ирена Кръстева е демократична. Кристалина Георгиева в ЕС също защитава ГЕРБ, КТБ и Пеевски пред Барозу.
30
0
 
13
 
! Отговори
??? преди 9 години
Котараците имат ли?И защо само на партии илидери да се вадят сметките?Каква е тази дискриминация?А на кукловодите (дето изобщо не им се споменават имената)?
29
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** които гласуват за Тиквата са точно от тези които си палят къщата за да изгори на съседа плевнята.Такива са ***.ФАКТПрост народ който ще бъде ЗАКОПАН от собствената си простотия.
28
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 29Познаваш човека.Браво!Но малко са такива като теб.А защо е толкова лаком ще ти кажа.Бил е беден. Маджо също. Всичкото борца (да не ги изреждам поименно) също.Бедните и простите са най-лакомите когато се докопат до власт.Всичките те са мнооого лакоми защото парите са им самоцел.Нещо като на състезание "Кой ще събере повече".Познавам ги. Окото им може да засити само ПРЪСТ...... от гробищата.Нямат наяждане.
27
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В този сайт не може да напишеш една истина срещу правителството и да не те изтрият.Свобода на словото.........ДА БЕ ДА, колкото Ленин е жив толкова и свобода на словотов Тиквустан.
26
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако продължаваме да се гушим като мишки Това Природно Недоразумение Тикворов ще унищожи България. Когото един ден норода не издържи на идиотщините му ще е късно. Отдавта ще е избагал в Америка. Знаете ри кжлко малко му трябва за да избяга? 20 000 на протест и е напълнил гащите. Страхлив, лаком и подъл но и ужасно лаком. За какно са му тези пари като и 5лева не може да пахарчи. Страхът да не го убият е станал параноя. А той си е чист социопат. Жалко за България!!!
25
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
на Борисов още малко и ще му падне маската на родолюбивия и загрижен за българите политик.Лека полека хората вземат да разбират каква роля играе сега.Да узакони богаташите дето крадаха 25г. и да ги направи и наложи,като елит в обществото.Само ,че не умее тези финни неща за това се иска акъл.Затова агенции бълват лъжи колко бил харесван от народа и за това е преизбран и на тези избори пак ще го избере народа.
24
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
голяна гюрултия. А истината е една, вече цяла седмица цялата медийна мощ на България ни облъчва само с едно име - Иван Костов. То ясно става, че само той е съсипал КТБ, за какво е тази глъчка. Да няма случайно някои други гузни.
23
4
 
18
 
! Отговори
Здравейте наивници. преди 9 години
Гласувахте за Тъпанаров и потривахте ръце, сега ще смачка гея. Гея избяга като много по-умен и доста окраде но и смаза партията си. Сега тази партия се топи като пролетна висулка. Тъпанаров набута 70% от държавните пари в КТБ и защо? Кой избра Цв.Василев за банкер Н1? Тиквата и Цецо Крадецо. Лично Цецко му връчи статуетка. *** са гнусове но тези подлеци от ГРОБ излъгаха и окрадоха тези които им вярваха. Радвате ли се герберасти на властта? Така ще ви ощави Тиквата както никой друг. ХА ХА.
22
4
 
22
 
! Отговори
Дайте да видим.... преди 9 години
КТБ е бита карта. Дайте да видим сметките и в другите банки. Дайте да видим как един "беден" - по собствените му думи пожарникар, стана милиардер. Как до 30 години бил гладувал, а после изведнъж стана милиардер? Лекарство за рак ли измисли, операционна система ли написа... как стана милиардер бай Тиква !Естествено, и другите тарикати не са по-малко интересни - БСП, ГЕРБ, големите банкери, "бизнесмени", олигарси, Доган, Съсела, Гоце, ДПС, РБ... цялата ***.
21
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Балъци, нали затова дойде Бойко на власт, взе 4 милиарда от парите на обикновените българи и ги вкара в банката. След това назначи синдици и квестори близки до герб, за да заметат следите на всички техни депутати и величия със сметки в банката. Борисов е основната причина да фалира КТБ, спомнете си как заради неговите глупави изказвания на път беше да фалира и ***. Всичко е прах в очите.
20
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някъде четох,че Цв.Бориславова и Сорос били дружки.И незнайно как Бориславова притежава пристанището в Бургас.Познавам управители на банки от 20г.но още не могат да си закупят пристанище и банка.Борисов как ще обясни това ?