Аз съм наглец! Не, душевен инвалид е!

Или как се паркира на две инвалидни места едновременно
136
Аз съм наглец! Не, душевен инвалид е!
Снимка: Facebook

Че ни липсва култура на пътя отдавна е ясно. Не обичаме да спазваме правилата, зад волана често избиваме комплекси. За пореден случй на простотия сигнализира Александър Кинов, който разпространи случая в социалните мрежи.

"Този наглец беше паркирал на две инвалидни парко места. След като му направих забележка и му казах че има два варианта - да извикаме полиция или да му залепя стикер" "АЗ СЪМ НАГЛЕЦ...", се опита да ме изблъска с колата", пише Кинов.

В крайна сметка му залепил стикера, а шофьорът най-спокойно го махнал и хвърлил на земята. В словесния дуел се намесва и друг човек, който обаче обръща спора на тема: Рогоносец ли е шофьорът.

 

Този наглец беше паркирал на две инвалидни парко места. След като му направих забележка и му казах че има два варианта, да извикаме полиция или да му залепя стикер "АЗ СЪМ НАГЛЕЦ...", се опита да ме изблъска с колата. В крайна сметка му залепих стикера, а той най спокойно го махаше и хвърляше на земята. Споделяйте и нека в един момент и децата му видята какви родители имат. No mersy на простотията!

Posted by Aleksandar Kinov on 2 юни 2015 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 103Теб питам, на кой номер ще се обадиш? Ще се обадиш на баба си най- много.
73
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 103бе ти си същият като оня *** шопа. потърпевшия ли? от кое е потърпевш от една хартийка на стъколото му? дето смотаняка ако беше пръснал малко теност за чистачки и беше пуснал на бърз ход чистачките и за 10 секунди ни хартийка ни лепило ни нищо щеше да има. Обаче тоя толкова се панира от снимащият и най вече от оня с бялата фланелка, че продължи да си чопли хартийката понеже беше *** и не знаеш от страх какво да прави.
72
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 100Виж, виждам че доста гняв си насъбрал, но не можеш да се представяш за блюстител на реда, като нарушаваш същия този ред. Така ред и законност не се правят, а напротив става още по-зле! Ами ако потърпевшия ти отвърне по същия начин? Не става така.Ако искаш да глобяваш нарушители - стани полицай и глобявай на воля. Научи и спазвай Закона първо ТИ, пък тогава изисквай (по съответния законов ред) от другите да го спазват!И това, че не знаеш на кого да се обадиш, не ти дава право
71
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Точно на такива места служителите в Европа следят за нарушения и който паркира без стикер на такова място се помолва да паркира на дуго което не е инвалидно. Но нашите *** не си гледат работата от моловете магазините и бензиностанциите. Седят и гледат умно даже и при сигнал на граждани. ***!
70
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 99Какви институции, бе? Знаеш ли на кой номер да се обадиш изобщо? На полицията ли ще се обадиш? Ще им кажеш че има един паркирал неправилно в място за инвалиди и ония ще хукнат към мястото? На кого ще се обадиш? На охраната на магазина, бензиностанцията? На кого? На общината да дойде с паяк? ***. Те хората по 112 се обаждат при спешни случаи и ония идват след 100 часа... за твоя сигнал ще си начупят краката викаш? То държава няма, затова и така е постъпил тоя.
69
16
 
5
 
! Отговори
адъ преди 8 години
Драги стикеролепящи и дерящи колите,Моля да ми обясните, как искате (с какви очи) от разни хорица да спазват закона, след като ВИЕ не спазвате закона и вместо да подадете сигнал до съответните институции, ВИЕ прибягвате до самоуправство?Според мен вашето нарушение е по-сериозно, и то значително!
68
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама прави ли ви впечатление, че другият автомобил отдясно е с 30 сантиметра поне в едното място за инвалиди. Не казвам че и другорто място не е за инвалиди или че не е на кола с инвалиден стикер, просто и на тази кола паркирането й е тъпанарско.
67
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Муахахахаха..чичака с бялята фланелка ме изкефи " Не ме гледай така ококорено да не те качиМ у багажника. Че дойда да те снима аз! Така Че те снимам Че ти паднат зъбите"Муахаахаххахахаахахах...,.. браво, Чиче!
66
0
 
1
 
! Отговори
123 преди 8 години
До Анонимен 83Евала ти прайм, от мен +
65
2
 
6
 
! Отговори
за 85 преди 8 години
Шопа..., ей ***, че като баща ти е инвалид и искаш да го превозваш с твоята кола ще си изкараш инвалиден стикер и ще го лепнеш на стъклото си, понеже предвижваш инвалид за да не ти се дразнят хората. Разбра ли, ***? Иначе с твоята практика, някой ден ще попаднеш на някой див селянин, който няма се интересува че превозваш баша си инвалида, а ще те пречука от бой отвън, докато баща ти инвалида стои вътре в колата и гледа как пребиват сина му.
64
0
 
8
 
! Отговори
Rado преди 8 години
Има ли такова движение аз съм наглец и как може да се включа? Питам за гр. Ст.Загора!
63
0
 
17
 
! Отговори
Туйто преди 8 години
Когато хванат българин в нарушение рядко ще чуете съжалявам, сгреших, няма да се повтори. Веднага се почва: кой те е упълномощил, нямаш право, да не си полицай (БГ-принцип- не те ли хванат всичко е ОК); виж колко други има като мен (железен довод, щом всички са нарушители всички са невинни); нарушени му разни права (това, че той е нарушил не е толкова важно); откъде знаеш, че нямам право (защо пък той трябва да доказва че има право, нека другите да докажат, че няма такова). Не сме народ.
62
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каква култура, читавите хора напускат *** и остават преобладаващо простите и некадърните. В момента на 1 ден свестен човек се падат 10 простака.
61
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Културата е ниска! От всички страни :) R.I.P. интелигентност и духовност
60
4
 
3
 
! Отговори
FuckEU преди 8 години
Балкански простотии-разправии. Все сте си същите.
59
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хахаха на тоя дебелия къдравелко много му се израдвах.
58
0
 
5
 
! Отговори
гражданско общество преди 8 години
До Анонимен 80Имаш право да паркираш, тъй като обслужваш инвалид, но пак сте в нарушение, защото не е изпълнено задължението за да се легитимира правоимащия.
57
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко, от колите, със стикер за инвалид превозват, или се управляват от инвалид? Някой задал ли си е този въпрос?
56
0
 
19
 
! Отговори
Ива преди 8 години
Спрете да мръхтите и започнете да се държите като цивилизовани хора. Цялата полемика дали сте придружител на инвалид, дали се вижда стикера и подобни глупости са само оправдание за личната ви простотия. Един на милион ще бърза към болницата с кола без инвалиден стикер. Всички останали *** ще паркират ежедневно на тези места просто защото са ***.
55
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По добре стикери по стъклата отколкото дълбока резка от ключ по вратата, така че *** да мълчат и да са благодарни, щото има и по-брутални възпитаващи методи. Научете се да спирате където трябва, няма да заслабнете ако походите 100 метра и паркирате където е позволено. А най ме кефят наглярите пред супермаркетите при наличието на огромен паркинг се изтупкат точно на входа на магазина, да не би случайно да се преуморят ако поносят пазарската чанта 30тина метра