Няма да решим проблемите със спомени от отминали времена!

Ивайло Московски с поздрав за Деня на железничаря
Обновена: 2 авг 2015 14:33 | 2 авг 2015 11:06, Красимир Ангелов
35
Няма да решим проблемите със спомени от отминали времена!
Снимка: Булфото

Транспортният министър Ивайло Московски отправи поздрав към всички работещи в българската железница по случай Деня на железничаря, съобщават от Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

"Знам, че времената са трудни и реформите тежки, но със сигурност трябва да знаете едно. Аз съм абсолютно убеден, че накрая ще постигнем успех", се чете в поздрава на Московски.

“Както вие, така и аз си спомняме как се движеха огромните композиции на товарните влакове. За съжаление, днес ситуацията е различна и с мечти и спомени по отминали времена, няма да решим проблемите. Но както преди, така и сега, вие сте били, сте и ще продължавате да бъдете двигателната сила на влаковете и релсите”, обяви още транспортният министър.

"На професионалния Ви празник, пожелавам на Вас, пожелавам и на себе си, едни други да се подкрепим и заедно да завършим започнатото. Аз вярвам, че е за добро. Най-силното ми желание е нашата България да има сигурна, бърза и модерна железница.

Още веднъж - Честит Ден на железничаря, с най-искрените ми пожелания за здраве, щастие и успехи за вас и вашите семейства!", завършва поздрава на Ивайло Московски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
0
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
СПОМЕНИТЕ СА СРАВНЕНИЕ НА МИНАЛОТО С НАСТОЯЩЕТО ЗА МОМЕНТА НАСТОЯЩЕТО Е В МНОГО МИНУСИ ПРЕД МИНАЛОТО ПРЕДИ 26 ГОДИНИ---БЕЗПЛАТНООБРАЗОВАНИЕ МЕДИЦИНА РАБОТА ЗА ВСИЧКИ ДОРИ И ВНОС НА РАБОТНА РЬКА С 1 ЛЕВ КУПУВАМ ХЛЯБ--14 СТ БАНИЧКА---11 СТ БОЗА--6 СТ АГНИШКО--1 80 ----ЗА 5 ЛВ---МНОГО СЕГА----00000000000 ПОЛУЧАВАМ ПЕНСИЯ 156 ЛВ
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какви спомени? Нали знам какво беше - тогава държавата пак наливаше в БДЖ, но не задаваше въпроси. БДЖ е шуробаджанащина до дупка.
13
1
 
4
 
! Отговори
Йорданка преди 8 години
Кремълски купи си едно въже от железарията и се обеси да не тъпчеш зорлям земята! Плевенски *** да страдаш до 10 коляно !
12
2
 
8
 
! Отговори
Fo23 преди 8 години
И за железниците и за всички неща в нашата изстрадала родина се говори САМО В БЪДЕЩЕ ВРЕМЕ!!!И този нали е министър вече сума ти време -БИ ТРЯБВАЛО ДА Е ОПРАВИЛ БДЖ ВЕЧЕ!!!Начело с бойко борисов всички са ЛЪЖЦИ , ИЗМАМНИЦИ , КРАДЦИ , ПОДЛИ МИЖИТУРКИ ,които оправят само себе си , но дано народа ги "оправи" някой ден тях!!!!
11
1
 
6
 
! Отговори
Жорж преди 8 години
,,Едно време,, , транспортът, в частност железо пътниясе управляваше от ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, А ТАЗИ ИГРАЧКА НА МУТРАТА , дори,,искрените му пожелания са смешни и не на място. Какво , мисли, че езапочнал , та да го довърши. Мили железничари, изритайте го от живота си ТЕЗИ ще ви закрият с кеф и доволни.
10
1
 
12
 
! Отговори
AIR VIA преди 8 години
За този на снимката !!! В Air Via мъчиха едно пилотче некадърно две години и накрая решиха да го освободят поради неуспеваемост !!! След обаждане на мама до този от снимката и проведен разговор между собственика на AIR VIA и министърчето с малки букви маминото детенце остава и тежко и горко на пътниците с тази Авиокомпания !!! Това може да се случи само В БГ !!! Името на пилотчето е Ивайло Даскалов !!!
9
1
 
8
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 8 години
Московски...както го нарече Тиквата преди време!Доживяхме и такива да стават министри.
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бре,как се движеха едно време огромните влакови товарни композиции от гара на гара,брей и да не си спомняме защо,а-ха догодина ще има товарен влак стрела и няма да спира на всяка гара от бързина за да не го разтоварват по гарите щото предишните докат ги натоварят минат па ги разтоварят по сигнал,а стрелата си върви с пито платено без допиване и преливане през вагоните и си е модерна железница на влакове и релси докат не са ги отнесли,а старите отнесени по гарите да ги прежалим като старо желязо.
7
0
 
14
 
! Отговори
prirodolubitel преди 8 години
Ако целта му е затриване на железницата, няма да успее ,но щети големи ще нанесе със сигурност.
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То така или иначе няма да ги реши.На хората само спомени им останаха.
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Московския комсомолец,трудно биха му поверили автофирма с 2 газки,те му подариха министерство.
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Москов на прав път си най-сетне. Aми стегнете се бе превърнете спомените в реалност ама не ви стиска. Заврели сте се в мишите си дупки и очаквате да се покриете със слава след 5 г историците даже няма да ви помнят некадърници.
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
''Hакрая ще постигне успех''e то оставаше и да каже наобратно поредната безсмислена реч пълна с клишета от едно изминало време. Соца да речем фалира разпродаде се къде какво има и се оказа че фалит няма сега като фалирате идиокрацията какво ще продадате ?
2
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Московски, за втори мандат си министър, вече година мина и само влошаваш нещата, а на хората просто им писна от теб. Иначе успеха за теб е ясен, да се продадат Товярни превози за без пари и да си вземеш комисионната, а тепърва се отваря пътя към Близкия изток, но какво да се прави, много предатели е родила майка България.
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Проблемите бихме ги решили с идея за бъдещето,но Московски вижда само пред носа си и може да работи само на парче.