Протест пред парламента: Долу ръцете от Вълкан!

По плакатите: "Не съдете граничния полицай, той е герой"
17 окт 2015 21:22,
206

Снимка: Булфото

Стотина души протестираха пред храм-паметника "Св. Александър Невски" в защита на граничния полицай, който простреля мигрант край Средец, както и срещу приемането на бежанци в лагери у нас.

На фона на патриотични песни, за кратко събралите се блокираха движението пред сградата на Народното събрание.

Още по темата

Протестиращите издигнаха транспаранти с послания: "Не съдете граничния полицай, той е герой!"; "Долу ръцете от МВР!"; "Мобилизация - да освободим България от чуждата окупация!".

Протестната демонстрация бе организирана от гражданските организации Български военен съюз "Васил Левски" и Българско национално движение "Шипка".

Говорителят на Войнски съюз "Васил Левски" – Владимир Русев заяви, че чрез този протест изразяват подкрепа си към на граничния полицай Вълкан Хамбарлиев, който е изпълнил клетвата си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
0
 
0
 
! Отговори
Невен преди 8 години
До Семко. Ако бомбандират България, а съседната държава е:а) християнскаб) с езика се спогаждашв) е държава, която никой не би нападналедва ли щях да я прекося, да мина още няколко държави в които няма война и прочие ...
106
4
 
0
 
! Отговори
semko преди 8 години
Какво се е случило знаят двама, единият не може вече да говори. Според мен е смешно да се прави националистическа ПР кампания на гърба на сериозен конфликт, който скоро може да ни засегне. Какво биха направили повечето от нас ако в България започнат да се бомбардират сгради, да се убиват невинни хора. Може би всички ще изпаднат в паника. Тогава ако ние бягаме панически в други държави ще разберем истината за това какво е да си имигрант.
105
6
 
2
 
! Отговори
до 172 преди 8 години
Престъпник си ти ние защитаваме всички хора който се борят срещу такива като вас,ами влез ми в градината да ти напълня *** със сачми да видим хората доволни ли ще са.Тия хора бягат от войната май не знаеш това какво означава но за напред ще разбереш и на Балканите ще дойде
104
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До кога ДПС ще защитава авганистанските терористи ,нямат място в парламента .който защитава терористите и той е престъпник и не би трябвало да живее в тази държава.
103
2
 
11
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 8 години
Браво Вълкане! Стреляй по американските натрапници.Там където има американци има и война. Не забравяйте и не позволявайте това да стане и в България. Стига сте им близали задните части.Дали от пред , отзад отгоре или от долу те миришат на смърт и мръсно.Целта им е да унищожат цяла Европа.
102
1
 
17
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Пподължение нямат работа на границата мъже между 20 и 30 годишни без документи 54 на брой .чудя се на този човек защо само един патрон е истрелял ,ако бях аз или някои друг да съм опразнил пълнителя на калашника в тях даги питам какво търсят на границата през ноща този човек заслужава награда.Всеки който НЕ Е съгласен с мото мнение е престъпник за тази държава и този народ итук място няма.
101
0
 
10
 
! Отговори
+ преди 8 години
До интелекта под мен: Баща с дете, играещи си през нощта под моста без документи и неподчиняващи се на команди от граничар? За мен са си пак нарушители и заслужават същото
100
0
 
20
 
! Отговори
тити преди 8 години
Това не мигранти,бежанци и прочие измислени названия,НАШЕСТВЕНИЦИ.
99
2
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
zabeliazvate li kak turcite zashtitavat teroristite i ubitia im vodach ?a inache se pishat protiv I D.mnogo sa podli,nonas ne mogat da ni izlajat.nikoi balgarin ne im viarva.te sa isliamisti i zelta im e da zavladeiat Evropa,zaedno s djihadistite,koito im slujat za avangard. ako sme edinni,niamat shans za uspeh
98
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
от тук натам това правителство го чакат все по масирани протести и накрая всичко ще свърши с много кръв
97
3
 
2
 
! Отговори
!!!¡&#1 преди 8 години
Sega ve4e bejancite shte minavat I s urujie zaradi grani4ari koito ne mogat da go ocelqt v krakata s rikoshet.
96
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЕВАЛА! Е ТОВА СА МЪЖЕ!
95
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пришълците и техните покровители, както местните *** да вървят при прасетата и заедно да си бият челата в земята.
94
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До BURZUMа ти от къде емигрира?
93
3
 
27
 
! Отговори
до Ахмед преди 8 години
Не е емигрант, а нарушителТерорист и садистТи имаш ли крипове с насилие в телефона сиКато нямаш, как се приравняваш с такива хора
92
26
 
4
 
! Отговори
Ахмед преди 8 години
Българското общество в трудно положение масово подкрепят нечовечни дейности може би заради патриотизма но това не е патриотизъм а идиотизъм.След време може вие да станете емигранти,сега сте такива но демократични.Едно време при социализма същите *** стреляха по българското общество за да не бяга от режима!!!
91
2
 
23
 
! Отговори
fifo преди 8 години
Това са нашественици,които вече започнаха да грабят.
90
42
 
6
 
! Отговори
44 преди 8 години
Абе,тази версия с рикошета малко понамирисва!Защо ще стреля "във въздуха",когато под моста казват са били и нарушителите и полицаите?Няма логика в тая работа!Вярно е,че между моста и земята има въздух!
89
1
 
19
 
! Отговори
odessa преди 8 години
krai hamburg, sled elbtunel mirichse na kochina. ot tia.
88
1
 
7
 
! Отговори
риторично преди 8 години
До Риторичен ?Тази снимка е от сектор БКП - ГЕРБ.