Протест пред парламента: Долу ръцете от Вълкан!

По плакатите: "Не съдете граничния полицай, той е герой"
17 окт 2015 21:22,
206

Снимка: Булфото

Стотина души протестираха пред храм-паметника "Св. Александър Невски" в защита на граничния полицай, който простреля мигрант край Средец, както и срещу приемането на бежанци в лагери у нас.

На фона на патриотични песни, за кратко събралите се блокираха движението пред сградата на Народното събрание.

Още по темата

Протестиращите издигнаха транспаранти с послания: "Не съдете граничния полицай, той е герой!"; "Долу ръцете от МВР!"; "Мобилизация - да освободим България от чуждата окупация!".

Протестната демонстрация бе организирана от гражданските организации Български военен съюз "Васил Левски" и Българско национално движение "Шипка".

Говорителят на Войнски съюз "Васил Левски" – Владимир Русев заяви, че чрез този протест изразяват подкрепа си към на граничния полицай Вълкан Хамбарлиев, който е изпълнил клетвата си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на първата снимка с надпис Народна Република България. Звучи истински и гордо , а не като сега олигархична и безлична държава България.До преди 25 години имаше доблестни Гранични войски с перфектна охрана на държавната граница. Кой и защо разруши и това г-да политици? и няма наказание, а сега с хиляди мъки си пазим долу горе границата.
6
14
 
2
 
! Отговори
играчка-плачка преди 8 години
Аин цвай полицай...драй-бум.
5
0
 
49
 
! Отговори
коко преди 8 години
знае ли някой от днешните дечица мамини как се охранява държавна граница какво е секретен пост или часови на застава или сам на вишка сам с вятъра слънцето и мрака
4
1
 
44
 
! Отговори
гепи преди 8 години
Вълкан ГЕРОЙ НА НРБ!
3
38
 
2
 
! Отговори
МГ преди 8 години
Кой па е обвинил полицая, че чак и го защитават
2
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пичове не превъртайте цялата смяна граничари са герои и са си свършили работата иначе излиза че Вълкан е герой щото е гръмнал един нещо не се връзва
1
1
 
41
 
! Отговори
Ali Kemal преди 8 години
Tvardo zastavam zad Valkan

Спонсорирани публикации