Тотомилионер си търси булка

Овчарят от Петрич иска спътница в живота за старини
Обновена: 23 окт 2015 06:50 | 22 окт 2015 22:02, Красимир Ангелов
66
Тотомилионер си търси булка
Здравко Траянов. Снимка: bTV

Овчарят от Петрич, който удари шестицата в тотото в неделя, заяви печалбата си пред Спортния тотализатор. Освен него още един мъж уцели шестицата и така двамата си разделят 3 милиона и 300 хиляди лева, съобщава bTV.

Здравко Траянов признава, че от 35 години играе с едни и същи числа. За този тираж не останало време да си пусне фиша и дал пари на фермера, за който работи, да му пусне фиш.

"И вечерта сестра ми казва: "Брат ми, в Петрич има шестица, твоите числа излезнаха". И викам: Нанижа се тоа път, викам - боцнахме комаро с иглата”, разказва пред телевизията щастливият милионер.

С печалбата 59-годишният мъж иска да си купи къща. Освен това се и надява да си намери и добра жена, с която да изкара старините си.

Именно жена пък направила милионер другия щастливец - Петър Димитров от София. Съпругата му е пуснала фиша, който се оказа безценен.

"Спечелих 1 653 000, като сумата няма да е накуп, ще е на изплащане. Най-вероятно ще вземем по-голям апартамент, защото този ни е малко малък - с две деца съм", посочи Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
4
 
1
 
! Отговори
Кумчо Вълчо преди 8 години
Жив и здрав да е.Но шом изобщо е допуснал да му изкарат името ... тоя е приключил с парите до 2-3 години.Може и по-скоро. Ако не го налазят мутрите, сам ще ги загуби.
38
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За къщата - добре, поне това е полезна инвестиция, но жената ще му я вземе.....
37
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако беше хитър щеше да изчака да му утихне славата, и тогава щеше да си потърси някоя добра *** на неговите години, като внимателно я проучи......... А той - печели от тотото и веднааг по новините - търся си жена. Веднага ще му се лепнат манекенки с идеята да го издоят.
36
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С пари можеш да си купиш секс но не и любов......
35
3
 
6
 
! Отговори
НА ЗДРАВА ГЛАВА БОЛЕ преди 8 години
Тотомилионер си търси булкаНа здрава глава болест!
34
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Минко булката да се възползва.
33
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С тия парички може да удари и нещо по свежичко :)
32
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тез от тотализатора пак сбъркаха нещо - да допуснат двама щастливци - нещо компа ли се е бъгнал???При това обикновен човек - такава грешка ще завърши с кадрова смяна.
31
5
 
12
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Как така винаги като някой си каже че е спечелил 6-ца винаги има и втори тайнствен късметлия които стои в тайна .Така беше и при късметлията от Перник ,след това друг случай такъв имаше си спомням,сега и овчаря не е сам.Ясно че от Тотализатора си измислят късметлии за да не дават целия джакпот.А сега с това изплащане на печалбата на месечни вноски направо убиха тръпката от игра.
30
2
 
9
 
! Отговори
Мижи да те лажем преди 8 години
Брей, ми то много милионЕ у наше Тото... Иренчето да не е спряла с далаверките? То верно, че народът *** - забрави най-големия гаф - два последователни тиража с едни и същи числа в еднакъв ред... Юруш народе, не остана...
29
2
 
10
 
! Отговори
Секс, 27г, надарен преди 8 години
Е това е ерген, а не като Минко. И този е дърт, ама има пари. А Минко лъска мандолината денонощно, но изтръгва само жални, заупокойни звуци.
28
3
 
25
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 8 години
А бе тоз човяк харен ми са види ама малко кат дяте мисли-ами то свясна булка с пари са не зима бе,то свесните парите не гледат а тебе гледат и беда и несгода приемат та само с теб да бъдат а пък сега опашка ша стане от паряснички и вдовички с алчни очички и само ша гледат да опраят дяцата си дет вече ги имат и дорде ги разбереш колко пари чинат и айде твойте непечелените пари фира дали...а инак тоз човяк требе за кмет да го турят щото сега нема му иде на акъл да крадне и ша си гледа за селото
27
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
няма да му е трудно
26
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
колко сме еродирали като общество, цялото човечество въобще, е скандално. Да вземеш пари и да искаш да си намериш свестна жена... тоя глупости говори, сега ще има много кандидатки, които ще искат да го земат него, ама не заради него, а само заради парите. ще го оберат глупавия човечец като едното нищо
25
4
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Овчарлъка не е лесна работа, както някои от тоя сайт си мислят. Мноого повече неща трябва да знаеш и можеш отколкото троленето в нета :)
24
3
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
""""""""И викам: Нанижа се тоа път, викам - боцнахме комаро с иглата"""""Евала бате гоуем си..а да си жив и здрав още поне 50 год и със здраве да си ги харчиш
23
6
 
5
 
! Отговори
аа преди 8 години
изводът от тази проникновена статия:купи си за левче фишче. още сега.Защо имаме такива скапани медии, м*му.
22
3
 
12
 
! Отговори
Честито преди 8 години
По новите правила вече спечелилите се обявяват.Не е както преди да можеш ако поискаш да останеш анонимен.Както и че някой от печалбите се изплащат на месечни вноски.Заради многото лотарийни игри тотото замря и за това направиха доста промени
21
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
dobre kak sa kazali tezi koito pechelqt sled kato dali da se kaje e lichen izbor i az se sumnqvam che nqkoi ot tqh e bil suglasen da se dava v mediite imenata im i kak puk drugite toto milioneri ne se znaqt
20
5
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В държавата на мутрите и телефонните измамници как може някой да се покаже след спечелен милион... просто не ми го побира ума. Особено този дядо... дано не му се случи нещо. Боже пази!