България на три папи!

Премиерът стана известен в мрежата с поредната си култова фраза
Обновена: 4 дек 2015 10:24 | 4 дек 2015 10:07,
244
България на три папи!
Снимка: Bulgaria ON AIR

Премиерът отново пусна крилата фраза и стана печално известен в социалните мрежи.

- "Три папи са ме галили по главата!", похвали се Бойко Борисов.
- "Включително и последния ли, папа Франциск?", попита го Дейвид Камерън.
- "И последния, да, ето го!", побърза да отговори Борисов.

"Трите папи" не останаха незабелязани от активните потребители на Twitter мрежата. Така се родиха култови постове като: "Може три папи да са го галили, ама само на един Тодор Живков е разтривал ушите!"

"България на три папи!", написа потребител. "Три папи са обидно малко!", учуди се друг. "Трима влъхви го посетили като се родил да му кажат "Конграчулейшън, Борисов!", измисли трети.

Имаше и още: "Три папи, две каки, един е той обаче! Единствен на света!‏"

И интересно предложение - да направим късметчета с любимите изцепки на премиера Бойко Борисов.

Днес е вторият ден от визитата на британския министър-председател Дейвид Камерън у нас. Днес той кацна в Бургас.

Малко преди 8 часа самолетът с британският премиер и българският му колега Борисов се приземи на летище Бургас. Бе организирано тържествено посрещане с духова музика, но медии на церемонията не бяха допуснати.

Целият път от Бургас до Сарафово бе блокиран от полиция, а Жандармерия проверяваше колите на входа на летището.

Предполага се, че към Камерън и Борисов се е присъединил и бургаският кмет Димитър Николов, който е пристигнал на аеропорта около 7 часа сутринта. Маршрутът на днешната обиколка се пази в тайна.

По-рано беше съобщено, че той възнамерява да посети българо-турската граница в петък.

В четвъртък британският премиер се срещна с премиера Бойко Борисов и президентът Росен Плевнелиев. Камерън потърси съюзници "за" реформи в Евросъюза и "срещу" ИДИЛ, там, където тя съществува. По думите му мерките срещу тероризма трябва да са свързани с повече информация за списъка на пътуващите в Европа пътници и търговията с оръжие.

Визитата се провежда при извънредни мерки за сигурност, а в София са командировани полицаи от други градове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Очевидно не е помогнало особено много...
124
0
 
8
 
! Отговори
Православен католик преди 8 години
А, онзи, Началникът му отгоре ...
123
2
 
16
 
! Отговори
Ф.С.В преди 8 години
--Агент БУДА - ПАПА БУДА -хахахахахахаха
122
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво Бойко!!! Папи, МП-ли, президенти, канцлери. 8те трола не могат да променят това.
121
1
 
19
 
! Отговори
Голчо от Голтупан преди 8 години
Да обявим Бойко за Светец ,демек Свети Бойко Борисов ,патрон ,защитник и пътеводна светлина на изпосталелия и изпростелия Български народ Поживи Го Господи ,дай Му сили все така да ни води към светли бъднини ,че един е той ,друг като него няма в многострадалната България Малко е болен от нарцисов комплекс и нещо възпитанието му куца ,държи се като селски хитрец ,ама нейсе важното е ,че мисли за Нас .Може и на нас простолюдието да позволи да го галим по главата .VIVA la sent БОЙКО !!!
120
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Акъл и обноски на четвъртокласник.
119
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА Е НАПРАВО ПАДНАХ ОТ СМЕХ!!!! ТИЯ ТРИ ПАПИ ПО КОЯ ГЛАВА СА ГО ГАЛИ ЛИ? ПО ПЛЕШИВАТА ИЛИ ПО ОНАЯ ГОЛОГЛАВАТА? ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА.......ДА ВИ ИМАМ МИНИСТЪРО !!! ДА СИ ГО НОСИТЕ НА РАМО ДА НЕ ОДИ ПЕША!!!!
118
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако не друго е запомнящ се. Камерън ще го споменава на внуци и пра-внуци :)
117
1
 
22
 
! Отговори
Гайда преди 8 години
Просто си личи как бате Гойко му е дискомфортно в този образ. Камерън е британец, при това англичанин и баце може само да се оглежда и да се учи от него на обноски, но уви. Магаре не си ли покаже магарията пред всички, няма да е магаре.
116
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ФХНе бе първия - Петър...
115
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички плюят по Бойко, ама като се знаят, кой им плаща и гласуват за ГЕРБ. Не го казвам, аз изборите го доказват. Изкарвайте си хляба, няма проблем. Важно е Х къде отива. :-)
114
0
 
8
 
! Отговори
Моя милост преди 8 години
До Анонимен 174Е, и? САЩ пък си играят с Камерън. ИД си играят със САЩ, а евреите - с всички.
113
0
 
4
 
! Отговори
men преди 8 години
да живэ тиквоний богопомазъния. дидро май беше дето избращолевил нещо от сорта на свобода = последния цар обесен на червата на последния свещеник. та и тиковний така. да живеят свободата и демокрацията по евр(ого)йски тертип.
112
3
 
19
 
! Отговори
Ф.С.В преди 8 години
Вече имаме нов папа - ЧЕТВЪРТИЯТ !!- ПАПА БОРИСК" Този Папа се различава от останалите традиционни ПАПИ- с това че има псевдоним "ГАЛЕНАТА ПАПА" Тази Папа обича думата Конграджулеишънс и шума на пари и бурни аплодисменти-Тази Папа обича всички религии партии и етноси - стига да му се прекланят и да го обявят за Върховният ПАПА на Света с столица ГЕРБ- Папата много обича да режи лентички и да асфалтира с некачествен асфалт- Папата има голям страх от самолети - понеже нависоко бил близо до Господ)
111
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Иване, те си играят с Бойко и респективно с България, ама докато разбереш това ще трябва да минат 3 живота.
110
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каква забава сте си спретнали? Казал , че е бил при 3ма различни папи. Колко смешно. Ако ви покаже пръст, пак ще се съдерете да се смеете. Е , кой е лудия? ;)
109
1
 
27
 
! Отговори
ФХ преди 8 години
Ама и Камерън е голям мозък:))) - "И последния ли?" ахахаха
108
1
 
12
 
! Отговори
Политика преди 8 години
1. България продължават да я раздъвкват заради атентата срещу папата. Не че бяхме ний, но им показват, че вече времената са други.2. Много ни спрягат, че сме православна страна, което ги плаши заради връзката с Русия, та да ги поуспокоят, че сме отворени и към западния свят.3 Изказът на Бойко си няма еша, верно. Тук съм съгласна с останалите от публиката.
107
10
 
6
 
! Отговори
Край преди 8 години
Опорна точка на герберите - по добър от него няма. За съжаление това е реалността. Няма по здраво стъпил на земята политик от Кратуня в България. Грозно нещо е инфантилен пенсионер с поглед на каракачанска овчарка пред Камеранчо. Не съм гласувал за него НО не съм и гласувал въобще. Дали системата /пропорционалната избирателна система/ изтиква само такива типажи или на българите ни харесва да ни упавлява бай *** не знам- обаче факта си е факт - най-успешния български политик последните години е
106
14
 
7
 
! Отговори
Иво преди 8 години
Баси *** без чувство за хумор сте. Глупости говорел, а вие ежеминутно цитирате научни трудове на академичен език навярно. Смешни сте.