Нападенията в Кьолн – провокация към обществото

Така ИД иска да завземе територии и да насади насила исляма
55
Нападенията в Кьолн – провокация към обществото
Снимка: Reuters

Възможно е сексуалните нападения над стотици жени в Кьолн в новогодишната нощ от мигранти да са организирана провокация към обществото, смята бившият директор на разузнаването генерал Бриго Аспарухов.

Още по темата

"Склонен съм да вярвам, че започва едно издевателство над местните хора с цел да се докаже, че халифът на ИД може да нареди да се завземат територии, в които да се насажда ислямът насилствено", коментира той пред Нова телевизия. 

"Констатирано беше, че германската полиция не е могла да реагира на ситуацията. Жените буквално са били преследвани в един периметър край гарата. Моето усещане е, че не е изключено това да бъде новият почерк на "Ислямска държава" - да провокира обществата по този начин", допълни ген. Аспарухов.

Това са последиците от бежанската вълна и несправянето на политиците с този проблем, смята той.

Според него, след като има много случаи на тормоз над момичета в германски градове това означава "обличайте се, слагай фереджетата иначе ще ви преследваме". 

Въпреки това той е убеден, че макар засега да няма нито един арестуван за нападенията в Кьолн, последици за нападателите ще има.

"Да не дава Господ някой да се сблъска с германската машина, може да са закъснели, но ще стане страшно", увери той.

Що се отнася до изключването на доскорошната дясна ръка на лидера на ДПС Ахмед Доган Лютви Местан от редиците на движението, Аспарухов коментира, че това е ситуация, която се е случвала във всички партии.

Ако погледнем прехода във всички партии е имало разделяне, роене, махане на ключови фигури от политическите редици, мотивира се Аспарухов.

"Смутен съм, неприятно е, че един политически лидер търси закрила в чуждо посолство. Не мога да си обясня какво е било това действие", допълни той по повод престоя на Местан в турското посолство. 

Същевременно, според него ДПС е изиграло решаваща роля за запазване на етническия мир у нас и това е нещо, което никой не може да оспори.

"Доказателството за това е, че етническият мир съществува и ще го бъде", обобщи Аспарухов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки може да си празнува където си иска,не е оправдание това че щом са празнували там е трябвало да се обарват и изнасилват.Да ви имам и скотското мислене.Даже и да е провокация,вижте какви животни са и как нагона им не може да се контролера.Скоро ще са навсякъде и тогава ще трябва заради тях да не се празнува никъде,понеже ще е е провокация срещу мюслитата и ще са в правото да те насилят.Вземете си променете мисленето ако не можете марш във вашият забулен свят и си се размножавайте в колибите.
16
1
 
35
 
! Отговори
АААА преди 8 години
ТРЯБВАТ ТРУДОВИ ЛАГЕРИ ЗА ВСИЧКИ МИГРАНТИ-КОЙТО ИСКА КВАРТИРА -ДА СИ Я ПОСТРОИ ,ДА СИ ИЗРАБОТИ ХРАНАТА ,ЗДРАВНАТА ОСИГУРОВКА ,БИЛЕТА ЗА ТРАМВАЯ ИНАЧЕ КАКВО СТАВА -ГЕРМАНЕЦА РАБОТИ И ПЛАЩА ДАНЪЦИ ,АРАБИНА ИДВА И ЛЕЖИ И СЕ ПОЛЗВА ОТ ВСИЧКО -ТАКА ЛИ..
15
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе крайно време е да ги заличат от земята,първо арабският свят след това Германия и всичко ще си дойде на местото.Русия може и ще го направи ,все някога.
14
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Който е бил е Кьолн знае, че никой немец не би чествал нова година около хауптбанхофа. Очевидно това е провокация организирана от противници на Меркел.
13
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вярно е че за 5км отгоре ще ти съдерат кожата от глоби в Германия.Иначе можеш да се изплюеш на униформата на немският полицай и той само ще ти се хили и ще ти пише все по големи глоби.Такива са,чиновници с униформи.Казвам го понеже живея в тази държава,която вече е пълна с мюсюлмани и тяхното лоби е толкова силно,че скоро ще събере всичките мюсюлмани на света там.Немите са задоволени от всичко и им е все тая за Европа,свта или хората извън Германия.Ще усетят дебелият когат тези брадатите фалират
12
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това не е излямска държава, това е просто ислямът - 99% от ислямистите вършат именно това. Не трябва да се прави никакво разграничение.
11
1
 
37
 
! Отговори
до 8 преди 8 години
А ти какво си мислиш че са правили жените.Всеки има право да танцува,да пие да се облича както си иска.А това че в мозъка на тези аборигени ,жената щом не покрита от глава до пети трябва да се изнасили и пребие с камъни не означава че е нормално..Като те слушам теб ти си някой мюсюлманин,за който щом не е в къщи жената е kуpвa и и се полага секс на улицата.Затова трябва да си седят в котурите по пустинята и да си спят с камилите.Ужас,какви хора живеят и в България,какво ли ни чака скоро и нас.
10
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като се замисля,нашата полиция с всичките си недостатъци е май по адекватна в такива ситуации.Не случайно в арабският свят се говори че в България полицията бие.А евроченгетата с всичките си големи права са едни анализатори на ситуацията и статистиката.После ще се разследва..... .А иначе всички ги хвалят колко са стриктни по контрола на движението.Как глобяват без компромис.Това е така,но само по тази линия.Оказа се,че човешките права им пречат да работят даже и с изнасилвачи и крадци.Ужас......
9
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мисля тук четох наскоро статия за това как по времето на Рускотурската война, която за нас е Освободителна на страната на турците се бият немски офицери с турски имена. Не им е за първи път на немците. Остава главния въпрос: Защо тази новина се появи седмица след случилото се, а на 1ви януари телевизията в Германия съобщи че нощта минала спокойно с изключение на "дребни инциденти" ?!?
8
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Освен това като "араби" се дегизират хиляди бивши нацистки офицери и чиновници и емигрират в Северна Африка и Близкия Изток. -
7
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Ако искате да разберете структурата на политическия ислям, трябва да погледнете какво става в Мюнхен...Мюнхен е изначалния център на мрежа която днес се простира в цял свят." немски историк Стефан Мейнинг, по повод джамията в Мюнхен, основана от бивши нацистки мюсулмански колаборатори воювали на страната на Хитлер и никога не са достигнали до съда в Нюрнберг благодарение на големия интерес който проявяват към тях тайните служби на Великобритания и САЩ. Освен това като "араби" се дегизират хиляд
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В германия живеят от много време араби и черни и какви ли не. Онези които са нападали не са мигранрти. ( може да са влезнали в страната като "бежанци" но и това ме съмнява, освен ако вече не са издирвани за предишни предтъпления като дулгогодишни немски граждани и да са решили да си сменят самоличността ползвайки се от случая). Как и кога се появяват те? "Ако искате да разберете структурата на политическия ислям, трябва да погледнете какво става в Мюнхен...Мюнхен е изначалния център на мрежа к
5
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Къде са мъжете в тази импотентна обратна държава Германия.Ако евроценности не бяха превърнали европейците в гейове,сега щеше да има навързани араби по улиците и обесени по крушките на пътя мародери.За едното име се живее и за одобрителният поглед на жената към даден мъж.А тези обратни европейци,започват полемика за права и свободи на на дървените бежанци.Дано и в България мъжете не обърнат резбата душевно като прословутите ерогейци.А Меркел,е дърта лесбийка,незадоволена от немските мъже и жени.
4
0
 
34
 
! Отговори
Край преди 8 години
Сега трябва политиците от България, Румъния и Сърбия и Унгария да обяснят на Брюксел и Германия че както те не могат да се справят с демократични толерантни средства така ние вече 15г. не можем да се справим с проблема ромска престъпност. Без промяна в правилата на ЕС няма решение. По селата ни баби се изнасилват старци се пребиват за пенсиите.
3
33
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аре стига глупости бе, вие виждали ли сте пияни германки? То не бе пропаганда не бе чудо. В петък в една дискотека влезте и вижте за кво иде реч повсместно....Че е прекалил някой, факт, ама с тази истерия излезе че 1000 надървени амунджи са гонили де що е женско из цял Кьолн.
2
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя Бригадир как е стигнал до тия постове при условие че е фрапантно т.ъ.п, не ми е ясно. Абе какво общество бе, аллааанкооолу, в Германия се видя че няма общество, а само овче стадо като в България. Ако имаше общество отдавна да са запалили райхстага, а Меркел да виси на някоя улична лампа.
1
0
 
15
 
! Отговори
1 преди 8 години
Подзаглавието на статията обяснява всичко !