Пускането на Поничките – наръчник за убиване!

Майката на Тодор: Убиваш, намираш 2000 лева и си готов
27 яну 2016 09:07,
282
Пускането на Поничките – наръчник за убиване!
Иван и Десислав Дамянови. Кадър: Нова тв

В България все не достигат доказателства за престъпления и все има убийци навън, категоричен бе братът на убития Тодор от Враца - Ивайло Йорданов.

Той нарече пускането на свобода на обвинените за убийството братя Иван и Десислав Дамянови под парична гаранция от по 2000 лева "наръчник за убиване", който дава правосъдието.

Още по темата

"Ако някой си е набелязал жертва, вече знае какво да прави. Няколко обиди, риташ автомобила, при саморазправата трябва да го оставиш да ти нанесе 1-2 удара поне, за да имаш после оправдание, след което си приготвяш 2000 лева, един адвокат и всичко отминава. Убитият - убит, другите – на свобода", коментира Ивайло пред bTV.

Младият мъж настоя, че брат му не е бил агресивен и не го е виждал да се кара с хора.

"Той помагаше на по-малки деца, на приют за кученца. Беше отдаден на обществото", изтъкна той.

"Да биеш куче на улицата, влизаш в затвора, да биеш човек и да има настъпила смърт - срещу 2000 лева излизаш на свобода", включи се и бащата на починалото момче.

Близките на Тодор са на мнение, че братята е трябвало да бъдат задържани поне докато излезе експертизата по случая, която все още се бави.

"Тази експертиза се бави все повече и повече. Какво става? Убиваш, намираш 2000 лева и си готов" допълни почернената майка.

Според нея синът и не е имал проблеми със сърцето, както се твърди. "Той не е вземал и едно хапче. За какви проблеми става въпрос?", попита тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бързо забравихте, че момчето е мъртво... но пък с какво невероятно усърдие пишете като зомбирани думичката "бокс". Бокс това, бокс онова.За българина явно едно дребно парче желязо е по-важно от погубения живот. Жалко.
21
4
 
22
 
! Отговори
Васил преди 8 години
До 30.Това доказва колко си слабоумен.Един двама *** обикаляте по форомите и дрънкате каи поничките плащали на съдий на прокорори на хора по форумите на сайтовете,хах абе вие нормални ли сте бе ***.Живея отдавна в чужбина не познавам никой от Враца никога не съм минавал дори близо до тоя мизерен град,но истината като се каже за Тошко мутрата тука се говори че някви понички ми плащат.Българя няма как да не е толко зле с такива слабоумни хора,за това едвали и някога ще се прибера.
20
4
 
28
 
! Отговори
7 преди 8 години
До АнонименИнфаркт може и млад човек да получи - някоя рядка болест - примерно синът на президента беше още по-млад и милионите не го спасиха, но основната причина може да са анаболите дето младежта се тъпче в наши дни и ги купува от съмнителни източници в интернет.Не казвам, че в случая това е причината, но има начин и млад да получи инфарктКолкото до тезата на близките - ако някой *** ми слезе от кола и ме халоса по главата с бокс - както не съм мафиот и аз ще реагирам като тия братя.
19
4
 
13
 
! Отговори
Бат Тянко преди 8 години
Гретоооооо, къде се загуби маааа, феймъс???
18
6
 
47
 
! Отговори
Ники преди 8 години
И аз помагам на кученца, ама как не съм се сетил досега да се снабдя с бокс!!
17
8
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
престанете да идеализирате един мъртъв престъпник, нападнеш ли някого с бокс - нормално е да се защотава
16
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имам чувството, че всички коментари под мен са написани от общо двама 2 човека
15
8
 
33
 
! Отговори
Васил преди 8 години
Тия жалки душици да потърсят вината в себе си вместо да пищят денонощно по медийте че вече са жалки.На всеки му е ясно какъв е бил Тошко,самозабравило се идиотче мечтаещо че е мутра.Но така става с деца отгледани от слабоумни родители.
14
1
 
5
 
! Отговори
??? преди 8 години
!!!
13
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако елкарите си свършат съвестно работата, ще обявяват, чве побоят е причина *** и тогава вече братята-еничари няма да се изплъзнат от правосъдието!
12
22
 
17
 
! Отговори
pipi преди 8 години
А братята като са невинни и нищичко не са направили, защо трябва да плащат по 2000 лв. гаранция?! Нали нищо никому не са сторили?! А, обяснете ми! Ама не можете... Жалко за хубавото момче! Съболезнования на близките му!
11
6
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Проблема е че момчето е треньор по карате имал черен колан, приятелката му знае че е каратист, той се движи със самочувствие на битка с бокс в джоба, пресичат някакви тюфлеци, Тошко-каратето е с ауди на пътя и гадже в колата, решава да се направи на бургаска батка, отваря вратата и подвиква на тюфлеците да си размърдат дебелите ***, ония обаче му ритнали вратата, каратето е унижен пред гаджето, той е все пак 7-ми дан. Няма как трябва да слага бокса.Ей това е проблема. Унижен, трябва да скочи
10
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
15 - И аз имам въпроскъм тебе - как е възможно здраво 18-годишно момче внезапно да се разболее и да получи "инфаркт" в рамките на 5 минути?
9
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наръчник как не трябва да се възпитава младото поколение, което винаги знае, право е , знае да иска и т.н., но не знае да мисли, да работи, да дава и т.н....
8
9
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имам въпроси към Ивайло:1. Защо смята, че двамата братя са набелязали Тодор за убиване?2. Как са можели да предположат, че Тодор ще излезе да им нанесе един-два удара с бокс?Аз, ако ще се бия с някой, никога не бих го изчакала да ми нанесе един-два удара с бокс. Защото тия един-два удара с бокс могат да пратят в гробищата или поне в болницата. Въобще, след един-два удара с бокс в главата, гарантирано няма да си същия. Тоя, вместо да дава изявления по медиите, да потърси консултация с психолог
7
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И тази и майката на лудата сестра която се удави в Бургас---- приемете го, колкото и да не ускате и не вярвате това е истината
6
10
 
43
 
! Отговори
king_for_a_day преди 8 години
"Ако някой си е набелязал жертва, вече знае какво да прави... и т.н." Не само изброеното. Трябва също и да накараш "жертвата" да носи бокс в джоба си, да го накараш да опита да скрие бокса след боя, да си сигурен ,че има здравословни проблеми и че ще почине след като всичко е приключило, трябва и да убедиш разни хора да лъжесвидетелстват.Така ми звучи малко по-обективно. Ясно е защо братът на починалото момче говори така - все пак му е брат. Въпросът е защо медиите продължават да манипулират?
5
13
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако тази малоумница, майката на Тодор, беше мълчала, сигурно щеше да има по-голямо съчувствие към смъртта на сина и
4
11
 
64
 
! Отговори
павето преди 8 години
навършваш 18, тренираш карате, намиреш един бокс, качваш се на колата, не спираш на пешедодната, излизаш с бокса да се репчиш на невъоръжени, - наръчник за самоубиване!
3
17
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колкото и да се хняви госпожата всички разбраха че вината е на сина и.