С детска количка в магазин? Не може!

Супермаркет със забрана, бутали стоките от рафтовете
50
С детска количка в магазин? Не може!
Снимка: Булфото, архив

Млада майка се оплака от дискриминация, защото в магазин в курорта Албена са й забранили в влезе с детска количка.

Жалбата й ще бъде разгледана утре, съобщиха от  Комисията за защита от дискриминация.

Майката твърди, че в суперкаркет ALDO не е била пусната в магазина с количката, като и било обяснено, това е строго забранено и за да пазарува, трябвало да остави я отвън.

Това било заповед на управителката, която лично й обяснила, че не се допускат детски колички в магазина, за да не се нанасят щети на стоките по рафтовете.

В своя защита ръководството на магазина отрича да е имало писмена забрана за влизане с детски колички в супермаркета, но в същото време признават, че наистина понякога при невнимателно преминаване са събаряни стоки от рафтовете, което уврежда търговския им вид.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Права е майката. В днешно време човек не може да си остави детето пред магазина, щото може и да не го намери после.
3
7
 
18
 
! Отговори
777 преди 8 години
и пияниците вънка, децата също, тия с ниско и високо кръвно също вънка, и да си останат само служителите в магазина.....а да бе те защо ще са там????
2
20
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И правилно се е оплакала! Все майките им пречат на разни неуспели управители, собственици на заведения и т.н. А къде да остави количката- навън ли? Нали и онази майка от Сандански си беше оставила 11 месечното бебе навън и един дрогиран полицай го уби с колата си. Управителката явно не се интересува от живота и здравето на клиентите си, трудно е да вдигнеш няколко бисквити от земята, явно...
1
25
 
34
 
! Отговори
Либерастията откачи преди 8 години
Аз пък искам да вляза с танк ! Не ме пускат никъде и ще ги съдя!!!И не мога да кърмя в МОЛА...защото съм мъж. И това е дискриминация!!! Ще съдя някой и за това!И ще мрънкам по медиите.