Динко от Ямбол: БХК са "мишки"! Не се чувствам виновен!

Прочетох в някакъв арабски сайт, че дават $4000 за главата ми
25 мар 2016 12:03,
267
Динко от Ямбол: БХК са "мишки"! Не се чувствам виновен!
Снимка: Булфото, архив

Грам не се чувствам виновен, даже се нахъсвам още повече, заяви придобилият популярност Динко Вълев от Ямбол в коментар на образуваното дело срещу него.

"Голяма излагация. Непоносимо е това, което става – мен да ме обвиняват, че съм задържал някакви потенциални терористи", коментира Вълев.

Динко се определя като човек, който се опитва да направи добро за държавата. "И сега да се случи, пак бих го направил", допълни той.

След случая с мигрантите Динко ходил до границата още два пъти. Там видял отъпкани пътеки, по които според него минават бежанци.

Още по темата

"Местните хора от населените места по границата не могат да спят спокойно – дали ще им късат от градината или ще прескачат за вода, няма значение", смята Динко Вълев.

Попитан какво мисли за заведеното срещу него обвинение от БХК, той обяви обвинителите си за "мишки" и "пълни отрепки", за които "не му пука".

"Аз съм се защитил, а те ме обвиняват", оплака се той пред bTV.

Според Динко границата има нужда от частна охранителна фирма, а хората, които стоят на пост да получават по 3-4 хил. лв на месец. По думите му граничарите ни нямат стимул, защото работят много, а не получават адекватно заплащане.

Динко разказа още, че наскоро видял във Facebook статия от някакъв арабски сайт, в който давали 4000 долара за главата му. Достоверността на написаното все още не е потвърдена.

"Хиляди хора  ме подкрепят, не съм очаквал, очарован съм", каза Динко Вълев.

Той призова всички негови съмишленици да го подкрепят в 12:30 днес, когато е призован на разпит в полицията в Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още по темата: мигрантиДинко от Ямбол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Евалата,Динка,може си селинджър,обаче си пич...
161
0
 
10
 
! Отговори
С Динко! преди 8 години
Динко, братко мой, Бог да ти е на помощ! Твоя случай беше широко отразен в западната преса и нашия полит-елит сигурно е получил указания от "началството" да те накаже! Делото срещу теб ще е репресивно и от най-мракобеснически антибългарски и антихристиянски тип!
160
0
 
6
 
! Отговори
Болди преди 8 години
Има много български родолюбци живеещи и работещи в чужбина, предимно в САЩ, които са готови да помогнат материално на Динко за родолюбивата му идея! Само трябва някой смел българин да организира и канализира нещата! Бог да пази България!
159
15
 
0
 
! Отговори
Vlado преди 8 години
А би хора престанете да го хвалите тоз разбойник, вижте го първо как изглежда, като бандит.България слова на бога, че не сме мишена на тероризма.
158
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Мишки"- мутанти
157
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бхк не е легитимен орган.Шайка безделници
156
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 221Ми, като не си видял някой свестен в партия "Атака", в коя друга партия от последните 26 години "си видял някой свестен"?! Ха-ха-ха, тия за "другите свестни" ги разправяй на баба си и тя няма да ти повярва!
155
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво Динкич! Ти си герой като ония доблестни БЪЛГАРИ от Коиловци, дето показаха, че на френските жабоци, че ТУК Е БЪЛГАРИЯ и те не могат да си развяват коня, сякаш "българите са второ качество"! Добре, че бяха точно тези доблестни Българи, добре, че е Динко! Защото евроатлантическите ..йове биха посрещнали чужденците-пришълци с цветя и... вазелин.
154
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Знамето не го прави патриот а Образованието
153
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Който излиза на показ със знаме в ръка е Терорист
152
22
 
5
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 8 години
Според Динко границата има нужда от частна охранителна фирма, а хората, които стоят на пост да получават по 3-4 хил. лв на месецЗНАЧИ НЯКОИ СИЛОВИ ГРУПИРАВКИ СЕ НАТИСКАТ ДА "ПАЗЯТ" ГРАНИЦИТЕ ! МНОГО МИ Е ЧУДНО ЗАЩО АРАБИТЕ ДАВАТ 4000 ДОЛАРА ЗА ГЛАВАТА НА ТОЯ ,ПО-ДОБРЕ ДА ГО ГРЪМНАТ В ТЕСТИСИТЕ И Х... ,ЗА ДА УРИНИРА ПРЕЗ МАРКУЧ И ДА СЕ ГЪРЧИ ОТ БОЛКИ ! ТАКИВА НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ЛЕКА СМЪРТ С ЕДИН КУРШУМ ,А ЗАСЛУЖАВАТ КАКТО КАЗАХ КУРШУМ В ТЕСТИСИТЕ !
151
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Динко с знамето като Радиклизираните теротисти на изток , само те така с знамена обикалят , но на Динко му липсва калашника
150
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТОА БЛОКИРА ПАК ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ КОМЕНТАРИТЕ ТУКА ТОА СЪЩИЯ НА КОЙТО ПОКОЛЕНИЕ ИДВА ТУКА ПО НАШИТЕ ЗЕМИ ПО ВРЕМЕ НА ВИЗАНТИЯ И СЕГА СЕ НАРИЧА БЪЛГАРИН
149
3
 
1
 
! Отговори
кат не спи преди 8 години
Туй чудо за да го караш не требе ли да си нахлупил каска,или просто кратуната му е здрава
148
1
 
8
 
! Отговори
кочо преди 8 години
мачкааааай,Дичееееее.....
147
1
 
12
 
! Отговори
Мий и целувай преди 8 години
Папата изми и целуна краката на бежанци в знак на смирение и братска любовкъм всички хора.БХК целуват г*за на западните фарисеи,без да го мият,в знак на любов къмфиникийските знаци,щедро предоставяни от изродени,без ясно виждане забъдещето на света и човешкия род НПО.
146
0
 
5
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 8 години
До Анонимен206 Аз добре знам кой и къде е папата, и на какво е глава. Но ти не ми отговори на въпроса, преди или след събитията в Кьолн ми крака, какво мисли за това, а и интересно, какво мислят за това пострадалите жени, мъжете им, бащите им? А за Русия -не ми обяснявай.1916 -1918 са наши противници във войната, стрелят от море към Варна, но 1917-22-ра година емигрират у нас, и са посрещани добре, осигурена им е работа и даже държавни длъжности.Но са наша вяра и близки по манталитет.
145
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Папа Франциск глава на римокатолическата църква не само изми но целуна краката на бежанците мъже и жени от Египет, и папата не от Германия а от Аржентина понеже виждам че сигурно не знаеш, но по добре си гледай другаря Путин и азиатската джамахирив СССР
144
1
 
4
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 8 години
До Анонимен188 Папата мил краката на бежанец, казваш? А интересно, това преди или след Кьолнските събития пред катедралата беше, и още по-интересно, какво мислят за това онези жени, мъжете и бащите им? Колосална историческа грешка допусна Меркел, но кой ли не е допускал грешки, играейки по Американската ***...И кой разбуни Близкия изток? Путин, Меркел, или някой друг, с мания за световно господство?
143
0
 
12
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 8 години
Някой може ли да ми обясни, по силата на кой закон, БХК и други вредни за държавата и нацоиналния ни интерес комитети, имат влияние в държавата ни? Те нито са държавна структура, нито някъде в конституция се споменава че са управляващ орган, нито пък че международните такива имат някакво влияние върху правителството ни.Според мен, нашите пак доброволно са свалили гащите пред тях, вместо да им скръцнат със зъби и да разследват подробно дейността и целите им.