МВР ще охранява "София Прайд 2016" и протестното шествие

Няма да се допускат пияни, маскирани и въоръжени лица
17 юни 2016 15:31, Анисия Иванова
95
МВР ще охранява "София Прайд 2016" и протестното шествие
Архив: Булфото

СДВР предприема мерки за охрана на обществения ред и организация на движението във връзка с провеждането на "София Прайд 2016” и организирано протестно социално шествие, съобщиха от МВР.

Утре от 17 ч. в София ще се проведе деветото ежегодно шествие "София Прайд 2016”. Половин час по-късно, от 17.30 ч., е заявено провеждането и на социалното шествие – протест. Уведомителни писма за двете мероприятия са подадени в Столична община и тя е съгласувала шествията.

Преди, по време и след провеждането на тези прояви полицейски служители от СДВР, подпомагани от техни колеги от ГДНП, ще бъдат ангажирани в обезпечаване на сигурността, охраната на обществения ред и организацията на движение в града.

В района на Княжевската градина и около НДК, обявени като сборни места за участниците в шествията, ще бъдат изградени филтровъчни пунктове и буферни зони. Съгласно българското законодателство в обособените зони няма да бъдат допускани лица, които са във видимо нетрезво състояние, маскирани или носещи забранени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове/.

От съображения за сигурност по маршрутите на движение шествията ще бъдат съпровождани от полицейски екипи. По направленията им поетапно ще бъде спирано и възстановявано движението по пътното платно.

Взети са всички необходими мерки за недопускане на инциденти и нарушения на обществения ред.
От СДВР призовават случайно преминаващи граждани в района на провеждане на парада и социалното шествие да проявят толерантност към участниците, за да бъде запазена обществената сигурност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: охранаМВРСофия Прайд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
1
 
! Отговори
А преди 7 години
Един виц който много точно описва гей парадите по света :"- Какъв е този шум на улицата, Джон ?- Гей парад, сър - И какво искат ?- Еднополова любов, сър- Е кой им забранява ?- Никой, сър- Тогава защо вдигат толкова много шум ?- Ами ( тук ще перефразирам ) комплексари, сър."
37
0
 
0
 
! Отговори
Девил преди 7 години
Буахаха, как всички тук коментират, че парада не трябвало да се проведе и как всички споменавате онзи измислен персонаж (госпот бомб)... Не сте и смешни даже. Трагични сте!
36
0
 
0
 
! Отговори
ПЕДИГРИПАЛ преди 7 години
Дали ще го води гей 1 Крас. Кънев?
35
0
 
4
 
! Отговори
Джон преди 7 години
Г-жа Фандъкова ти разрешаваш тези гнусни шествия да се случват и така ставаш съучастник на тези над които пребъдва Божия гняв. Предупреждавам те да се покаеш, защото който е толерантен към дявола и злото му е съучастник и в делата и в дължимото наказание.
34
1
 
6
 
! Отговори
прогнозатор преди 7 години
Като гледам с какво настървение се трие в този сайт ,напълно съм сигурен ,че всичките му цензори утре ще са на ...ПРАЙДА ! Призовавам ви въобще да не си губите времето да коментирате каквото и да е ,защото ще го изтрият ! Аз също ще го изтрия ....Убедих се ,че в него работят откровени амбреажи !
33
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Полицай и ***.д.та на едно място е класика в порното !
32
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма да ме учуди ако направят 2 февруари официален празник
31
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Утре в 18 часа го дават да вали и гърми ! Господ си знае работата .
30
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
yes boys long live praid gay Sofia
29
0
 
7
 
! Отговори
Парадокс преди 7 години
Хомосексуалните не могат да се размножават , а броят им расте постоянно!
28
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В зората но Соца ги преследваха,залавяха и интернираха за неморално поведение.В по късен период ги обявиха за болни и ги пращаха на лечение.След 10 ноември ги признаха и ги оставиха да си веят задните части.Но те не мирясаха.Признахме ги,оставихме ги на мира,но те искат паради,искат да живеят на семейни начала,да осиновяват деца да си прокарват извратените идеи в училищата.Да получават помощи и всякакви права и придобивки като нормалните хора.Е не,няма да допуснем,ние не ви одобряваме.
27
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали следваме американците. Еми да ги екскортират до Орландовци и да се свърши това тегло. Да учудим света, като приготвим и изкопаем места и настаним участниците тихо и кротко.
26
5
 
13
 
! Отговори
@@@@@@@@@@@@@@@@ преди 7 години
Разговор между Обама, Меркел, Оланд и Камерън: Обама: Не стига, че им разбихме икономиката, направихме така, че българската раса да изчезва , но и ги унижихме като ги накарахме да си правят гей парадове, като им втълпяваме, че това е ценностно и морлано.......Следва обезумял смях в залата между горепосочените.....
25
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лошото е, че полицията засили мерките за сигурност още от днес. Млад мъж заловен да натиска *** в Борисовата градина напразно се опитвал да обясни, че бил колоездач.
24
4
 
14
 
! Отговори
Любопитен преди 7 години
А кой ще е знаменосеца отпред на парада?Плевнята?
23
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фандъкова, ако ги забрани, мога да се обзаложа, че ще и спрат проекти, финанси, фондове. Ще и направят много сечено и много проблеми. Тия пеpверзници са гaдна мафия и глобална секта.
22
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На задушница.... това е гавра с духовете на предците ни. Добре, че не живея в това прокълнато пъклено място - София.
21
2
 
21
 
! Отговори
провокатори преди 7 години
Тази нарочно са избрали деня на задушница. Не мога да говоря за срам... това е нямам думи...
20
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой ще плаща сметката? Охраната им да не е без пари. Защо от моите данъци? Психолози и лекари им осигурете на тези объркани хора ,не охрана.
19
3
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
София прайд/лъвове ли са, тигри ли са или сбъркани мачароци/, антипрайд и задушница?! Имат ли акъл управляващите?!

Спонсорирани публикации