Затвор за политици, които не спазват обещанията си

Марешки вече готви референдум по въпроса
36
Затвор за политици, които не спазват обещанията си
Снимка: Булфото, архив

Бизнесменът Веселин Марешки предлага политиците да влизат в затвора, ако не си изпълнят обещанията.

"Следващият референдум, сега го консултирам с адвокатите, ще бъде за лъжата на политиците, те да влизат доброволно в затвора, ако не си изпълнят обещанията. Бих пуснал такъв референдум за наказателна отговорност на всички политици, които лъжат", каза той пред bTV.

По въпроса за горивата и лекарствата, Марешки изрази недоумението си от факта, че министърът на икономиката казва, че не е хубаво да има регулация на пазара на горива, а министърът на здравеопазването твърди, че е хубаво да има регулация на пазара на лекарства.

"Правят се безобразно високи административни разходи за обслужването на купища фирми, изкуствено създадени от това безумие и неспазване на закона. Естествено, намалявайки разходите, всеки нормален бизнесмен би свалил и цената”, коментира той. 

На въпроса откъде купува горивото за бензиностанциите си, Марешки обясни, че го взема от "Лукойл" в Благоевград, където то се продава с 20-30 лв. по-евтино, отколкото в Бургас, поради което и той успява да го продава на по-ниски цени.

"Горивото идва от "Лукойл", по най-дългия възможен маршрут, от Благоевград до Варна, минавайки през няколко посредника. Ние го взимаме от Благоевград, защото горивото в същия този "Лукойл", в който в Бургас е на цена 1500 лв, в Благоевград е 1400 лв. Затова сме принудени да ходим в Благоевград, защото самият "Лукойл", като прави разходи по пътя, в другата си база го продава по-евтино, отколкото в тази, която е близо до нас”, поясни Марешки. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До аз предлагамНе съм много сигурен дали масонството е по- лошо от исляма, но съм сигурен, че масонството е против исляма. Нито една борба днес не печели без пари. Запомнете го това ! Парите са измислени много преди масоните.
23
0
 
13
 
! Отговори
ПАМЕТ от ВАНГА преди 7 години
Помните ли ??? *** обеща МОСТ при СИЛИСТРА мноого отдавна!? КОЙ ОТКРАДНА МОСТА??? Защо го НЯМА????
22
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно пък този! На какви хапчета е?
21
13
 
1
 
! Отговори
ама, че утопия преди 7 години
марешки започна популизъм ангро! Дали, ако вземе, че стане политик няма да попдне веднага под ударите на собственото предложение. Що ли не си гледа бизнеса, че поне засега върви. Тръгнал да се пъчи! Ми да направи поне една фабрика. Изглежда е комплексар
20
0
 
5
 
! Отговори
OIP преди 7 години
Когато преди годими конфронтираха Барак Обама за това, че е обещал да изтегли силите на щатите от Ирак през първите седмици от мандата си, говорителите му обясниха, че това е "Предизборна риторика", а не *обещание* което се ангажира да изпълни когато и да било.
19
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
че то закона и сега си го има: "измама с цел лично облагодетелстване"! само няма кой да го приложи!
18
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баво на Марешки ! Защо в Израелския затвор излежават присъди президент, трима министри, бивш кмет на Йерусалим и министър председател, а нашето правосъдие неможе да докаже корупционните престъпления на нито един наш политик, да му вземе имуществото, да запорира всички банкови сметки и да го вкара в затвора ?
17
23
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой ще им изплаща издръжката в затвора ?!?Марешки ли ,.....?!?!?
16
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"те да влизат доброволно в затвора" ухахахахахахахах!!!
15
3
 
19
 
! Отговори
аз предлагам преди 7 години
требва да има и закон забраняващ масонството в българия, щото масонските ложи са виновните за дереджето на всички българи,масонството е по-опасно и от радикалния ислям
14
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Публични екзекуции са по-евтини.А пък ако се чувстваме като предприемачи нищо не пречи някоя и друг гладиаторски турнир...Може да има критика но интереса ще е световен, а парите много.
13
0
 
23
 
! Отговори
коко преди 7 години
Първо трябва да може да отзовем депутата от парламента , и после да го съдим на площада .
12
0
 
12
 
! Отговори
Ани преди 7 години
А пък който разреши строителство без необходимите паркоместа, да бъде бит със сто тояги и това да бъде документирано и достъпно в Интернет! Архитектите трябва да плащат глоби за неправилно паркиране в троен размер! Това ще има значителен отзвук в родния му град!
11
0
 
36
 
! Отговори
Бакъря преди 7 години
Ако това го приемат няма да има мераклии за политици и още първата година след влизане в сила няма да остане килия за такива, като Митьо Очната раговица.
10
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Trqbva da ima zakon za politicheskata otgovornost !!!Oba4e niama koi da go glasuva!
9
5
 
7
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
до 8Значи ние спим? Благодаря ти за признанието. Впрочем трябваше револция да направимн, ние от АТАКА, че такива ***.оти като теб да кажат:"А, нещо направихте".Нали?
8
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДО АТАКИСТ. ГОВОРЯ В МНОЖЕСТВЕНО ЧИСЛО И НЕ СЕ ОТНАСЯ САМО ЗА АТАКИСТИТЕ А ЗА ВСИЧКИ КОИТО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 26 ГОДИНИ СПЯТ! ВАШИЯТ ЛИДЕР СЕ ОПИТВА ДА ГИ СЪБУДИ НО НЕЩО НЕ МУ СЕ ОТДАВА! ТАКАВА ДЪЛБОКА ДРЯМКА ГИ Е НАЛЕГНАЛО ЧЕ НИТО МЪРДАТ НИТО ШАВАТ. ЧОВЕКА ИМ ОБЯСНЯВА КАК БГ ЩЕ ТРЪГНЕ НАПРЕД НО НЯМА КОЙ ДА ГО ЧУЕ. СПАНЕТО Е ПО СЛАДКО ОТ МЕДА. СПЯТ И ЧАКАТ НЯКОЙ ДА ГИ ОПРАВИ! ДА ЩЕ ГИ ОПРАВЯТ! АМА НА ЗАДНА СКОРОСТ.
7
0
 
14
 
! Отговори
ДИСАГИТЕ преди 7 години
То много хубаво ама като няма място в затворите!!!!Според едни данни годишно имало 119 000 осъдителни присъди а местата в затворите били само 7 000!!!Открийте неизвестното в задачата която може да се състави при тези условия и предложете решение!!!!!!!!!!!!!
6
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Горивото идва от Лукойл по най-дългия възможен маршрут, от Благоевград до Варна, минавайки през няколко посредника. Ние го взимаме от Благоевград защото горивото в същия този "Лукойл в който в Бургас е на цена 1500 лв, в Благоевград е 1400 лв. Затова сме принудени да ходим в Благоевград, защото самият Лукойл като прави разходи по пътя, в другата си база го продава по-евтино, отколкото в тази, която е близо до нас поясни Марешки. ЗАТОВА В МАКЕДОНИЯ ГОРИВОТО Е НА 1 ЛВ. 50 СТ. ЗАЩОТО Е ДАЛЕЧЕ!
5
0
 
22
 
! Отговори
Само питам преди 7 години
Ами, то затвор до затвор ще стане!!! Територията на България е малка. Ние къде ще живеем?