Чалга, алкохол, скандали – пернишка делегация в самолета

Управниците се скарали със стюардесата, искали още алкохол
3 юли 2016 10:12,
175
Чалга, алкохол, скандали – пернишка делегация в самолета
Снимка: Facebook

Зам.-кметът на Перник Владислав Караилиев е предизвикал скандал в самолет от Брюксел до София и при пристигането си е бил посрещнат от родната полиция, пише "Стандарт". Адвокатът Огнян Варадинов е очевидец и разказва какво се е случило.

"Имах съмнителното удоволствие да пътувам до Брюксел заедно с една странна група лица, голяма част от които с откровено просташко поведение. Съмнителното удоволствие премина в откровен потрес в сряда вечерта, когато в самолета се паднахме отново със същата група, този път очевидно почерпена и с приповдигнато от оказаното й европейско внимание настроение", пише Варадинов във Facebook.

"След допълнителна почерпка в рамките на предлаганото от кетъринга в самолета, придружена със спорадично пускане на чалга от мобилен телефон, разговор на висок тон, дебелашки закачки и други откровени простотии от всякакъв характер, част от "делегацията" влезе в конфликт със стюардесите, тъй като те отказаха да им сервират повече алкохол, да им носят лед и да им изпълняват други прищевки. В резултат се заформи сериозен скандал между "делегацията" и част от останалите пътници и стюардесите", твърди още адвокатът. 

Осем патрулки с около 20 полицаи в тях са чакали пернишките управници.

След разговор с униформените завръщащите се от Брюксел са се прибрали по домовете си. От МВР обявиха, че няма задържани. 

"Щом хора на такова ниво си позволяват с простотията си да застрашават самолет и пътници (за дребни теми като възпитание и етично поведение на публично място изобщо не говорим), как точно и по какви въпроси ни представляват в Брюксел?", пита се авторът на поста. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
1
 
1
 
! Отговори
Виготура преди 7 години
Всички българи сме герои на *** виц, който ще свърши, без никой да се засмее.
117
0
 
2
 
! Отговори
Огнян преди 7 години
Мдаммм...Владислав Караилиев - ГЕРБ-Перник . Командировки в Брюксел , чалга , шоране в самолета ... на наши разноски . Има ги навсякъде такива кювлии . Във всеки град , във всяко село . Имах един авер от Косово . Една вечер вечер бяхме на софра у нас . От дума на дума той ми каза : - Много сте страхливи българите .Отначало се ядосах , но после си казах ,,Прав е " !Защо храним такива *** като тея в самолета ? Защо само се ядосваме ? И накрая НИЩО НЕ ПРАВИМ .
116
1
 
10
 
! Отговори
SS преди 7 години
Бай *** не е изключение, той олицетворява едно 90% от българският народ.
115
5
 
2
 
! Отговори
SS преди 7 години
Все ми се струва , че човек не трябва да бяга от своята същност, най малко защото тя не се харесва на някой друг.
114
0
 
11
 
! Отговори
Рюхо преди 7 години
Все си мисля, че първоначалната идея на Бай *** е била да го сочиш с пръст и да му се смееш. Не да го правиш кмет, депутат, премиер или президент.
113
23
 
4
 
! Отговори
SS преди 7 години
Алеко не е бил фантазьор, а и българина от образ не може да излезе.Аз лично смятам, че не е и необходимо. Весели простаци може и да не се харесват на всички, но това сме си ние и при положение , че не вредим на никого не би трябвало да е проблем.Не мисля , че с поведението на един човек , може да се определи това какво той може и на какво е способен, както намеква автора.Наздраве на Перник и да я карат както си знаят.
112
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само Бъчварова липсвала в самолета да прави стриптийз тя и без това от МВР нищо не разбира
111
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Старите българи им викат , тоест Българеещи се роми
110
0
 
19
 
! Отговори
Алеко преди 7 години
"Бай *** пътува"
109
0
 
12
 
! Отговори
rosco преди 7 години
хм,добре че не са имали VW Golf 2 и да скочат с парашут с окачена кола на него като въвфилма трите хикса,още малко остава да се разпадне съюзът и нашите представители като Баречков да се приберат на село ,дори може да се пробват по програми за земеделски производители и оттам да прикарат по некой лев :)
108
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
а защо спестявате че са долни гербаджии
107
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама още ли не са ги уволнили тези "представили" ни в Брюксел? Или за такива елементарни случаи ще чакат бойко борисов да вземе решение. Пък после защо имало култ към личността му? Хайде, самостоятелно отстоявайте позиции и действайте!
106
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Страшно е, че се сещаме, че това са простаци, само когато ни изложат пред чужденци. Независимо от поста, на който е поставено лицето, нивото на простака е еднакво. Не ни е за пръв път, нито за последен.
105
2
 
35
 
! Отговори
Петър Методиев преди 7 години
Както казвахме за един колега в университета - "Добро момче ама от Перник!".
104
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До МайтапчияВинкела е профилирано желязо под ъгъл90градуса и с остри ръбове,което при ,,правилна" употреба може да се изправи.Стана ли ти сега ясно недоносен майтапчия?
103
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименДо анонимния,който установил , че 95 процента от перничани са невъзпитани.Абе *** с глупаците ние не сме събрани само в Перник,ние перничани сме пръснати из цяла България за да подобряваме генния фон на българите и да не се раждат такива полово неидентифицирани мутанти като теб.Ние не позволяваме разни ,,меки китки" да се подиграват с нас.Защо не си излязъл с името си и тогава да пишеш тези небивалици?
102
0
 
49
 
! Отговори
Глас народен преди 7 години
Добре ,че е фейсбук та да научим за подвизите на "Граждани за Европейско Развитие на България".
101
0
 
25
 
! Отговори
Майтапчия преди 7 години
Добре че не пускат в самолета с винкели,че не се знае какво ще стане...
100
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С ЕДНА ДУМА - ПЕРНИШКИ ВИНКЕЛИ.
99
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не вярвам! Цацаров мълчи, говорителката на Главна прокуратура мълчи, Бъчварова - глуха и няма, ефирните бойковизии не казват нищо, шпиц-командите (маскирани като артисти, натфизаджии, протестъри) също не са задействани... Как да повярвам, че материалът представлява информация, а не журналистическа фантазия? Как е станало така, че никой от тайсъните в полицията не е подал оплакване, че е нокаутиран от зам.-кмета на Перник?