Къде е днес Мис Валенти – първата BG стриптизьорка?

Или усещаш еротиката в себе си, или не, твърди Валентина Наумова
3 юли 2016 13:09,
14
Къде е днес Мис Валенти – първата BG стриптизьорка?
Снимка: Нова тв

Валентина Наумова, по-известна като Мис Валенти, е първата стриптизьорка в България. До началото на 90-те години тя танцува т.нар. "експресивни танци", защото пълният стриптийз е забранен. След 1990 г. за първи път се съблича.

Учила е спортна гимнастика. Започва работа като секретарка в Българския съюз за физкултура и спорт. Въпреки несъгласието на семейството и приятелите, тя решава да стане артист. Започва танците със сложна хореография, но разбира, че повече й се отдават еротичните. Кариерата й започва през 1982 г., когато пълен стриптийз е невъзможен, а изпълнява "експресивни танци" - оскъдно облечена, но не гола.

Имала изяви в най-реномираните и популярни вариетета за времето си. Занимава се със стриптийз до 2000 г.

Днес Мис Валенти работи като оператор на еротична линия. Дамата, която се е съблякла за пръв път пред публика преди 26 години, сега е решила да продължи да работи в розовата индустрия.

"Или усещаш еротиката в себе си, или не", твърди Валентина Наумова пред Нова тв. На горещ телефон тя започнала да работи, след като попаднала на обява в интернет.

Валентина разказа, че даже работила със съпруга си, който не я ревнувал. Двамата били нудисти и затова не се притеснявали от голотата.

В момента тя има друг съпруг, който обаче се занимава в друга сфера.

Валентина отбеляза, че по онези времена не се събличала чисто гола, а само си хвърляла сутиена. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лелее, кой пъшкал на телефона. Стара бабка
9
2
 
4
 
! Отговори
Нормален човек преди 7 години
Страхотна "кариера" е направила, няма що. Докато е била млада и хубава се е събличала за пари, а сега на стари години пъшка в телефонната слушалка... Фантастичен ***, просто без конкуренция в света на отpепките.
8
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прав е бил Тато - не може пълен стриптиз, само половината. Имаше морал тогава, ехееее....А то какво стана сега - разголили се милиони жени по света, по барове, сайтове, телевизии, списания и кво ли не.
7
6
 
8
 
! Отговори
БАБА ВИ НА ВАС преди 7 години
МНОГО СТЕ ЕЛЕМЕНТАРНИ И ПЪРВОСИГНАЛНИ,КОМЕНТАРИТЕ ВИ ПОКАЗВАТ ЧЕ РЕАГИРАТЕ ПО НАЙ -ПЪРВИЧНИЯ НАЧИН НА ИНТЕРВЮ КОЕТО ПОКАЗВА НЕЩО ПО- РАЗЛИЧНО И РАЗКРЕПОСТЕНО ОТ СВИКНАЛИТЕ ДА ЧЕЕТЕТЕ И ГЛЕДАТЕ- СУХИ. И СКУЧНИ ТАКИВА.СТАРОСТА НЕ Е ПОРОК И АКО МИСЛИТЕ ,ЧЕ ЩЕ ОСТАНЕТЕ ВЕЧНО МЛАДИ ТОВА НЕ Е ДОБРЕ ЗА ВАС-КИТАЙСКА МЪДРОСТ ГЛАСИ ПО-ДОБРЕ ПОВЕЧЕ ГОДИНИ НА ЗЕМЯТА ОТ КОЛКОТО МАЛКО ПОД ЗЕМЯТА.АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ И МАЦКАТА СИ Е СУПЕРРРРРРРРРРРРРР И НА ТЕЗИ ГОДИНИ
6
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как ги наричаха тия по пopнo сайтовете?Аааа да сетих се " гранд " . чупи ли още чепoвете питахте ли я ?Малко е суха ( к' во малко... Суха си е отдолу!) . требва бая да се изкуствено олигави ! Даже и лубрикантите няма да вършат работа!
5
7
 
16
 
! Отговори
ja6o преди 7 години
Трябва и една коса за косене на трева и става за главен герой на филм на ужасите!
4
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не "BG стриптизьорка", а българска стриптизьорка! БЪЛГАРСКА!!!Списвачите в този сайт дали празнуват 24 май - Ден на българската писменост, просвета и култура?
3
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А сега си представете че тази бабишкера ви пъшка в слушалката на горещият телефон и вие умирате в екстаз И СТРАСТ!!! ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА АХ АХ!
2
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такива като тази трябва да се пенсионират рано, даже по-рано от фуражките от МВР и МО. Не става дърта да прави стриптийз, както не можело дърт полицай да тича след престъпниците, според твърденията на фуражките.
1
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Извода е: на еротичните линии може да говорите сексуално с баба си :)