Агресивният шофьор от "Тракия" карал с 250 км/ч, сам се похвалил

Изпреварването на буса не пречило изобщо на мощния автомобил
3 авг 2016 10:00,
176
Агресивният шофьор от "Тракия" карал с 250 км/ч, сам се похвалил
Снимка: кадър, Нова телевизия

Агресивният шофьор на луксозния "Мерцедес", който се нахвърли с псувни и заплахи върху водач на пътнически автобус във вторник, карал по пътя към Бургас с... 250 км/ч.

Виновникът вече е арестуван. Инцидентът пък стана публично достояние, след като беше заснет с телефон от пътник в автобуса. Всичко това се случило на разклона между Карнобат и Бургас. Автобусът пътувал за Лозенец.

Още по темата

Шофьорът Велиев разказа, че всичко се случило, докато той изпреварвал бавно движещ се камион. На голямо разстояние зад автобуса, но с бясна скорост, "летял" лекият автомобил с германска регистрация.

Маневрата на автобуса по никакъв начин не попречила на движението на автомобила. Шофьорът му обаче твърдял, че скоростта му била "убита".

"Аз си карам с 250 км/ч, а ти ме засичаш", казал водачът на колата на Велиев преди да започне да го псува и заплашва с побой.

Велиев се извинил на агресивния водач, но той станал още по-агресивен и започнал да удря автобуса.

На любителското видео се чува и как арестуваният вече шофьор рита и удря с юмруци вратата на автобуса от страната на Велиев. Пътниците се уплашили много.

Самият Велиев е професионален шофьор от 35 години. Често се сблъсква с агресията на пътя и редовно се среща с шофьори на мощни автомобили, които считат лявата лента за "бащиния".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
1
 
2
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Това ще продължава докато продължава садистичното удоволствие на нашите "държавници" от избитите по пътищата човешки същества!! Те / нашите родни политици/ НЕ ИСКАТ това да бъде преустановено !! Да се чуди обикновения данъкоплатец - за какво им е тази власт , за какво им са тези заплати и защо са въобще там?? За привилегии? Имат ги ! За фасон ? Охо.о, и него го имат в излишък !!! З А Щ О !! Защо не се въведе холандската система на пътен контрол ??Като са некадърни да измислят -- нека прекопират
119
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 144Никой няма да ти рита колата, ще ти рита главата, ***!Бъди настойчив и ще срещнеш "верният".Тогава ще изпиташ "удоволствието" да те хранят до края на мизерното ти съществуване със сламка.Успех!
118
3
 
20
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
Уважаеми ***, защо пишете името на шофьора на автобуса , а на виновника не? Той си има име, презиме,фамилия. За едни може, за други не.Питам и отговора е ясен. Страхувате се
117
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Маминия той новоизлюпен селски тарикат с пари от европейските помощи за земеделци. Дето се вика - дай му на *** власт и пари и му гледай сеира. Хем е в нарушение, защото кара с много над ограничението, хем не плаща данъци, защото колата е с един от "ония" немски номера, хем принуждава с риск за живота на хората в автобуса, шофьора му да го спре. Отгоре на всичкото е сериен нарушител на Закона за движение по пътищата. В Щатите за такъв прогресиращ рецидив, съдията ще му се усмихне и с лекота ще му зашие поне 3 години зад решетките. Тук нищо няма да стане, освен някоя глоба и дърпане на ухо.
116
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТРЕПЕТЕ СЕ ! ИПА КЪДЕ ДА ВИ ЗАРОВИМ
115
3
 
18
 
! Отговори
9020 преди 7 години
Пътниците били много уплашени?!?!?!50 човека стоят и треперят на надрусано ***? Ето това е гадно и ужасно... Докато чакаме държавата да се натутка да гони лекетата, дето са част от групата за *** работа на мафията, която си има държава - все така ще я караме. И какво като му сложат 200 или 500лв глоба от съда? Сигурно ще размисли и ще стане по-добър и спокоен човек??? Другият път няма да кара с 250? Другият път няма да засича и да рита МПС-а, няма да скача на бой?
114
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"При разпита си пред полицаите обаче Ружди Велиев, който е бил зад волана на автобуса по линията София Китен," Ружди.........какво да коментираме повече.Просто е трябвало човека с мерцедеса да го изчака на автогарата в Бургас.
113
2
 
6
 
! Отговори
sdsdsa преди 7 години
До Анонимен 134Отворко, а като убие някого?
112
49
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този който кара с 250 си плаща глобите.не му ги плащате вие.А тоя който засича и създава предпоставки за произшествие е за ПРЕБИВАНЕ!
111
33
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шофьорите на камиони и автобуси са изключително нагли копе*лета и умишленозасичат/изпреварват при никаква необходимост дори с презумцията "Какво ще ми направи, нека се блъсне в мен, аз съм по-голям".единствената грешка на шофьора на Мерцедеса е че не го свали от автобуса и да го пребие от бой.
110
26
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 131С 90км/ч НЯМАШ РАБОТА в бързата лента!!!!!Това не ти селският мегдан.
109
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя бабаит с лимузината,ако бяхме Татово време,днес щеще да е хвърлен на лъвовете вече.
108
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В тази случка има няколко неща:1/ Явно шофьора на автобуса е засякъл мерцедеса2/ Не е ясно с каква скорост са се движели и двете превозни средства, а това е важно3/ Шофьорът на мерцедеса е трябвало да позвъни на КАТ и да съобщи за засичането4/ Шофьорът на мерцедеса няма право така да спира автобуса5/ Шофьорът на мерцедеса си е изпуснал нервите в словесния спор с шофьора на автобуса, но нищо сериозно няма, а е задържан точно за това. Всеки използва изрази като "ще те убия" без да го мисли.
107
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тъй като и мен са ме засичали бавнодвижещи се превозни средства по магистралите, а аз се движа винаги с разрешена скорост, не мога да приема, че шофьора на автобуса няма никаква вина. Може автобуса да се е движел с 60 км/час, а колата с 140 км/час и тези 80 км/час разлика в скоростите, да не са били съобразени от шофьора на автобуса. При такива скорости, ако изпреварването е продължило 18 секунди, може колата да е била на примерно 400 метра, но трябва да набива спирачки.
106
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой с колко е карал я се разбере, я - не, даже най-вероятно нищо няма да се разбере! Обаче простотията и агресията на шофьорчето на мерцедеса, взело се твърде на сериозно след това е безспорен факт!
105
0
 
5
 
! Отговори
До 122 преди 7 години
Ясно е, че не се е убедил - по последиците от засичането и разправията между шофьорите. Едва ли шофьор с толкова стаж, ще направи толкова грешна преценка.
104
1
 
1
 
! Отговори
от 116 до 120 преди 7 години
Точно !
103
2
 
3
 
! Отговори
До AF преди 7 години
So sorry, but bro .. you still need to learn to speak and write in English
102
2
 
2
 
! Отговори
КАТ преди 7 години
Препоръчително в този случай е автомобила да удари автобуса отзад и спора е решен тотално и завинаги...
101
4
 
4
 
! Отговори
До 116 преди 7 години
Как разбра, че се е е убедил, че има достатъчно разстояние, за да изпреварва?!По-вероятното е да си е казал - този ще чака, аз съм голям автобус и не ми пука.