Агресивният шофьор от "Тракия" карал с 250 км/ч, сам се похвалил

Изпреварването на буса не пречило изобщо на мощния автомобил
3 авг 2016 10:00,
176
Агресивният шофьор от "Тракия" карал с 250 км/ч, сам се похвалил
Снимка: кадър, Нова телевизия

Агресивният шофьор на луксозния "Мерцедес", който се нахвърли с псувни и заплахи върху водач на пътнически автобус във вторник, карал по пътя към Бургас с... 250 км/ч.

Виновникът вече е арестуван. Инцидентът пък стана публично достояние, след като беше заснет с телефон от пътник в автобуса. Всичко това се случило на разклона между Карнобат и Бургас. Автобусът пътувал за Лозенец.

Още по темата

Шофьорът Велиев разказа, че всичко се случило, докато той изпреварвал бавно движещ се камион. На голямо разстояние зад автобуса, но с бясна скорост, "летял" лекият автомобил с германска регистрация.

Маневрата на автобуса по никакъв начин не попречила на движението на автомобила. Шофьорът му обаче твърдял, че скоростта му била "убита".

"Аз си карам с 250 км/ч, а ти ме засичаш", казал водачът на колата на Велиев преди да започне да го псува и заплашва с побой.

Велиев се извинил на агресивния водач, но той станал още по-агресивен и започнал да удря автобуса.

На любителското видео се чува и как арестуваният вече шофьор рита и удря с юмруци вратата на автобуса от страната на Велиев. Пътниците се уплашили много.

Самият Велиев е професионален шофьор от 35 години. Често се сблъсква с агресията на пътя и редовно се среща с шофьори на мощни автомобили, които считат лявата лента за "бащиния".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Картинката на коментарите отново е покъртителна. Този щял да стреля в колената, онзи- не знам какво си... Ако бяхте поне наполовина толкова смели, нямаше да плямпате празни приказки, а щяхте да действате. Извинявайте, вие не смеете да си поискате увеличение на заплатата, но щели да стрелят... Е такъв случай все още няма. Относно лявата лента- ако си в дясната, гледаш в огледалото, после се престрояваш. Бургазкият шофьор ви гарантирам, че не е изпреварил безопасно. Това е.
59
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това си е ежедневие унас... То не е присветкане къси/дълги, то не са клаксони, псувни.... Докато няма наказания, това ще продължава!
58
4
 
7
 
! Отговори
До 63 <Край> преди 7 години
ЗДПЧл. 15. (1) На пътя водачът на пътно превозно средство се движи възможно най-вдясно по платното за движение, а когато пътните ленти са очертани с пътна маркировка, използва най-дясната свободна лента.*Ти какво правиш в най-лявата лента? Не си по-различен от този с мерцедеса.
57
3
 
7
 
! Отговори
Край преди 7 години
До 73 а пак да си прочетеш закона - къде пише че можеш да се движиш с повече от 140 по магистрала. *** много ти била дигала талига. *** ако искаш на ракета се качи. Нищо не ми забранява да изпреварвам в лявата лента постоянно колите от дясната. И най често като е натоварено движението са колони и в двете ленти. Ше намигаш на некой твой близък роднина от женски пол по пряка възходяща линия
56
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой е човекът с мерцедеса, хайде, днес.бг, кажете кой е. Добре де ще изчакаме до следобет
55
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Редовно карам в Германия, Франция, Белгия, Холандия... На двулентова магистрала е съвсем нормално камион да реши да изпреварва друг камион. А в Германия скоростта от 250 км/ч предполага, че трябва да мислиш доста напред и никой няма да се оплаче, че камиона го засича, защото изпреварва. Редовно ми се случва, малко е дразнещо, но през ум не ми минава да светкам или камо ли да се бия. Но. балкански нрави и порядки.б
54
5
 
14
 
! Отговори
До 63 Край преди 7 години
Колите със специален режим на движение може да се движат и със скорост по-голяма от 140 км/час, така че ако не си 100% сигурен, че не те настига кола със специален режим на движение, си длъжен да освободиш лявата лента, независимо, че си с 140 км/час. Второ, в закона пише, че лявата лента е за изпреварване, а не за постоянно шофиране в нея. Така, че пак трябва да се прибереш вдясно. Аман от такива, дето си мислят, че лявата лента е само тяхна.
53
4
 
15
 
! Отговори
Край преди 7 години
Два са най-дразнещите примери за огромна българска простотия и липсата на ред в държавата - СВЕТКАНЕТО по магистралите и ПАРКИРАНЕТО по тротоарите.Това за мен са индикатори за това българите могат ли да си организират държава - справят ли се с това - да ако ли не - нашия народ не става за 21век и това са последните му дни.
52
6
 
6
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Това, че е казал, че шофира с 250 км/час, изобщо не означава, че е вярно.
51
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Леко да е карал тоя сельo с тоя барутник с 250
50
1
 
12
 
! Отговори
асд преди 7 години
Всяко чудо за три дни. Утре ще го пуснат и ще продължава по същия начин.
49
5
 
16
 
! Отговори
Край преди 7 години
Обикновено светкат боклучета с коли купени от тате или с жипа на шефа. Жизнения път на светкащите обикновено не е дълъг. И го приключват трудно разпознаваеми.Тези дри шль овци не си дават сметка че и повечето баничарки вече дигат по 180-200 и че да натискаш един *** до дъно хич не е никакво умение.
48
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
TREBVALO E DA SLEZNAT 10 PI ZDRAVI MAGE I DA GO SMACKAT TOZI NENORMALNIK.KACIL SE OT TRABANT NA BMW I HVARCIM S 250. NECHTASNIK , AKO SE BECHE BLASNAL V BILBORT CHTECHE DA E NAI- DOBRE
47
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Видеорегистратора ми работи нон-стоп.Винаги съм готов да свидетелствам.Заповядайте!
46
0
 
7
 
! Отговори
до Край преди 7 години
Пак си прекалил с филмите!Или бозата дето си я пил сутринта с баничката е била престояла!
45
7
 
13
 
! Отговори
Край преди 7 години
Заявявам го тук най отговорно. Видите ли кола с надпис на задното стъкло "НЕ МИ СВЕТКАЙ" да знаете че а сте ми светнали а съм ви избил. Никой не може да ми вика бегай да мина. Направете всички като мен и ще има ред, толарантност и възпитание.
44
8
 
26
 
! Отговори
Край преди 7 години
Когато сте в най-лява лента и пред вас има коли или се движите с максимално разрешената скорост по магистала НЕ сте длъжни да правите път на никой ако ще да е Киро Японеца, Митьо Очите, Митьо Пищова, Цар Киро и пр. герой на нашето време. Хората не сме овци за да ни наритва някой да минел Той щото колата му мажела да дига триста. Предлагам всички да си сложим на задните стъкла надпис НЕ МИ СВЕТКАЙ. Не ме интересува на някой колко му е висок тестостерона, анабола или ниско челото.
43
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дааа, хубаво е да се знае името на ЛОШИЯТ батко, така ще бъде порицан от всички хора, хайде ДНЕС.БГ, изплюйте камъчето
42
1
 
19
 
! Отговори
до 47 преди 7 години
Стига с тоя Запад бе,Запад та Запад!Тук не е Запад!На мой познат майка му вижда през нощта как им разбиват колата,звъни директно на дежурния в РУП и и отговарят,че служебните автомобили имат гориво само за тежки престъпления!!!Пробвай да пуснеш оплакване!Не си ли поискаш настоятелно,даже и входящ номер няма да ти дадат,пък като поискаш направо се сърдят!Така че не ми се прави на отворен!
41
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скоро една пикла с някакъв мини къпър така се беше разсвяткала че и свири зад мен докатя нямам възможност и да се прибера. Изпревари ме, лепнах се зад нея и така до 200. После караше зад мен с 120 ама иначе святка