"Мечтаната" почивка в Черна гора: Мухъл и дъжд в... хотела

Сервирали кафе с черпак от супник
18 сеп 2016 09:45, Александър Попов
96
"Мечтаната" почивка в Черна гора: Мухъл и дъжд в... хотела
Една от потърпевшите туристки. Кадър: Нова тв

За мнозина дестинацията Черна гора е мечтана за почивка. Именно с такова настроение към тази страна са тръгнали и родни туристи, но там ги очаквал истински кошмар.

Мокри легла, непрани кърпи и немити чинии по време на почивка. Това било само част от почивката на две русенки, които потърсили правата си. Собственикът на туристическата агенция обаче твърди, че проблем няма. Както и оплаквания, съобщава Нова тв.

Ужасът започнал веднага след настаняването в хотела. Истинският кошмар обаче момичетата изживели с настъпването на нощта, когато проливния дъж проникнал и в хотела, а коридорите били пълни с кофи, които да поемат водата. Двете направили и снимки.

Дъждът бил прекалено силен, а в хотела зеели отворени забравени прозорци, контрира Венелина Рачева, собственик на туристическата агенция, организирала пътуването.

Цената от 359 лева включвала 3 нощувки, закуска и вечеря. Но туристките не се възползвали въобще.

"Не посмяхме нито да закусваме, нито да вечеряме, нито да пием кафе, тъй като кафето беше сервирано в един супник и се сипваше с черпак. Чиниите бяха отвратително мръсни", разказва една от потърпевшите - Надежда.

КЗП тепърва ще проверява дали е нарушен Законът за туризма. Санкциите могат да бъдат няколко - всяка до 1000 лева. Затова в подобни ситуации, реагирайте още на място, съветват от комисията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още по темата: туризъмЧерна гора
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пепеляшка очаквала да срещне принца в замъка на Грабо за 356лв. но се оказала в замъка на граф Лайньо - прилъстител на малки дрисли които не си сменяли памперсите навреме...
75
0
 
4
 
! Отговори
Мария преди 7 години
Не давайте на хората съвет да почиват в България друг път. Този конкретен случай не означава, че всички хотели в Черна гора са зле. Навсякъде има лоши хотели и лошо облужване и е добре, че са си потърсили правата. Няма значение, че цената е била ниска. Все пак има минимални хигиенни условия, които трябва да са спазени.
74
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой да предполага че толкова много българи мечтаели за топ дестинациите Албания и Черна Гора, вместо някой карибски остров или Тайланд
73
1
 
3
 
! Отговори
Оп преди 7 години
Какви глупации има само хаха. България била бедна защото хората ходели на море при мутрите:d С толкова акъл... няма как да сме богати.. то невежеството и тъпотията ви прилива яко.
72
4
 
4
 
! Отговори
Jojo преди 7 години
Понеже в България все всичко вие е кофти...да видите Ко става на вънка:)) цъфнало и вързало на всякъде.
71
4
 
5
 
! Отговори
олинклузив преди 7 години
Наивни хора... Другия път да отидат в Албания на почивка
70
6
 
20
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
Миналото лято бях в черна гора и съм очарован. Такова красиво място другаде на балканите няма. Моля който не е ходил да не се изцепва с излишни коментари тук.
69
3
 
5
 
! Отговори
турист преди 7 години
До до гошо тъпотоИ МНОГО СЕЛЯНИЯ
68
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като ходите на такива забутени места ,какво очаквате.
67
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо не са отишли в сомалийската столица Могадишу на почивка,какво очакват от такава цена и дестинация ?!
66
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
само обяда ми струва 50 лв на нашето море, аз на ден тука давам по 300 е с включено спане и то несец септември... за 360 лв не знам какво очакват :) тез хора, ако това им вклчва и пътят!!! хаха смешно е направо
65
3
 
9
 
! Отговори
знайко преди 7 години
Вие се майтапите, черногорците да ги опрашат. Не знаете ли как черногорец прави секс? Ляга върху жената и чака земетресение :D
64
4
 
7
 
! Отговори
Hitzor преди 7 години
A na slanchev briag ima jilista pod naem v novopostroeni kooperacii, kadeto stalbite sa bez obezopasitelen parapet...dopusnati ot bulgarsko stroitelno maistorstvo i bulgarski stroitelen kontrol...kakto i ot bezotgovorni alchni naemodateli...
63
3
 
2
 
! Отговори
Az преди 7 години
Pabisa orlando-Playa del Palma de Majorca 4 zvezdi -381 euro
62
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не всяко туристическо легло в България е собственост на мутра. Има стотици малки къщи за гости и малки хотелчета в планините ни и предбалкана.
61
6
 
17
 
! Отговори
до гошо тъпото преди 7 години
Ех,"***" и аз това им пиша на тези наши "умници" дето плюят българското . От 30 години обикалям света -навсякъде има и хубави и лоши неща , А в България има и много хубави - уникална природа,планини величествени- Пирин,Рила,Родопи,Витоша, има и свободни плажове и нова хотелска база ,ох "***" какви курорти с минерална вода и вкусни плодове и зеленчуци- Божествена земя !
60
2
 
4
 
! Отговори
аз преди 7 години
До Петков като слагам линк го трият от ,,Вчера бг,, напиши Будва и избирай кеф ти 3,кеф ти 4 и повече звезди,в Букинг има опции за всичко дали ще е с вечеря или без,въпросният хотел излиза 264 лева за три нощувки със закуски и вечери M-club hotel adress-Budva,jaz bb,85310
59
6
 
15
 
! Отговори
аз преди 7 години
България за това е най-бедната страна от ЕС ,защото си давате парите на мутрите и то не само за екскурзии и почивки.Вие плащате нещо като за цена в топ центъра на голям европейски град а получавате услуга като село Долно нанагорнище.
58
15
 
22
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Преди да тръгнете на почивка зад...граница,обиколете и опознайте нашите родни природни и туристически дадености.Планини,морета,реки диви природни места,хижи във високите планини,малки селца забравени от Бог,къмпинги,манастири и пр.За това ще ви трябват минимум 30 години;чак тогава тръгнете по широкия свят и ще видите,че ще бъдете...отегчени.
57
0
 
30
 
! Отговори
Камен преди 7 години
Напишете името на фирмата и най-вече на собственика й, за да знаем мошениците бранша.