Българин в критично състояние в Банкок, нека помогнем!

Неговата дъщеря се обърна в социалните мрежи със зов за помощ
30 дек 2016 18:29,
49
Българин в критично състояние в Банкок, нека помогнем!

Българин е в критично състояние в болница в Банкок, съобщи неговата дъщеря.

Застраховката на Свилен Василев обаче покрива само приемът в здравното заведение, където той е бил приет.

Тайландските медици обаче съобщили на семейството, че не могат да предприемат мерки.

"Безкрайно благодарна съм на всички, които помогнаха досега. Най-накрая докторите взеха решение, че баща ми трябва да бъде преместен в Берлин, където има специалисти, които са в готовност да извършат операцията", пише дъщерята на Светлин Василев във Facebook.

"Проблемът е,че се изисква голяма сума пари. Трябва да заплатим €90 000 за транспорта и €120 000 за болницата. Помощта Ви ни е много нужна в този момент", пише Светлина. 

Ако искате да помогнете, можете да го направите на банкова сметка:
BG65FINV915010BGN074AI
Sofia Mladenova Vasileva

Създадена е и страница за помощ в платформата GoFundMe: https://www.gofundme.com/lets-unite-and-save-svilen-vasilev


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички ще идем два метра под земята. Но вие трийте. Тя истината няма две имена...
28
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Здравейте имам нужда от спешно лечение на болки в Х .У .Я моля пратете спешно от 80000-до 160000 ? моля ви спешно е не знам какво да правя вече не се търпи
27
2
 
5
 
! Отговори
thai преди 7 години
?22.963 of ?90k goal | Raised by 464 people in 1 day Съжалявам, но историята е много съмнителна. Няма снимка на болница, доктор за контакт, снимки от болница или каквото и да било което да дава достоверност на тази история.Така или иначе, изглежда лесно ще съберат парите. За един ден са събрали до момента 23 000 евро.Успех ако действително човека е зле.Иначе... приятно изкарване в Тайланд на групата която е измислила тази история.
26
3
 
3
 
! Отговори
да се спасява сам преди 7 години
щом застраховката му покрива само приемане в болница ,а не лечение ! Да беше си направил застраховка ,която покрива и лечение
25
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И каквооо, беднякът с последните си стотинки отишъл на екскурзия .... в Тайланд. Ай на бас, че тези пари които му трябват, той ги има като коли и имоти, но кандидат-вдовицата и се свидят. Ако изобщо е истина случката,
24
0
 
5
 
! Отговори
Горките хора преди 7 години
Горките хора
23
3
 
12
 
! Отговори
Малки душички преди 7 години
Що за отвратителни хора сте?! Човекът бере душа, а вие си чешете езиците на негов гръб. Добре, че момичето се е усетило овреме да пише на английски, защото явно разчита на приятелите си чужденци, понеже очевидно българите сме и ще си останем гадни ***, доказателство за което са 90% от коментарите тук. Добре, че ви няма имената и портретите, че като дойде на вашата глава, да ми видите средния пръст от рамото.
22
3
 
11
 
! Отговори
пена преди 7 години
Това мирише на яка измама. Или докоторите лъжат дъщерята или цялата история е пълна измислца. Най-малкото ако тоя има голяма аневризма в мозъка, вече е пътник. Особенно ако се опитат да го транспортират. А и 120000 ЕУР за една операция (макар и рискова) звучи нелепо!
21
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи направил си застраховка за два лева, която не покрива нищо и сега Айде всички да помагаме.. Аман от тарикати:(Да на всеки може да се случи, но това не е нелеп инцидент, нито някой с нещо му е длъжен да му плаща тарикатлъка!
20
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ко майната си търсят там прилича отдалеч на телефонна измама дайте снимки от болницата не от плажа .
19
1
 
20
 
! Отговори
(-_-) преди 7 години
Защо в Берлин? В България това заболяване се лекува също, при това безплатно! Нещо не е наред с тая кампания май.. Извинения, ако не е така! Защо gofundme показва като местоположение Испания с някаква Eva Sagasta Díaz като име?
18
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хм , дъщерята явно много обича баща си и поради това няма снимка с него ако изобщо това е истина, та затова праща снимка със сина му евентуално. А дъщерята що не каза какви шансове дават лекарите - ако ще умре така или инъче което не му пожелавам ако е истина пак казвам то лекарите често правят операции макар и знаейки това само и само да източат здравна каса ( Особено лекарите в неврология стара загора) или да източат пари от близките - ( за съпоставка пак същите лекари ) . Къде е истината
17
0
 
17
 
! Отговори
sine metu преди 7 години
По принцип аневризмите нямат симптоми и се откриват случайно или при такива случай когато станат много големи или когато се спукат. Недейте много да кълнете защото 5% от населението има аневризма и в повечето случаи не се знае. Ако се спука 1/3 умират, 1/3 са с трайни увреждания, 1/3 се възстановяват. В България процедурата е безплатна. Само че тази аневризма е много голяма 3 см и наистина е предизвикателство!!!
16
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Банкок...казал на България "чао",в "рая" на света си направил застраховка за домашен любимец,лятото си идва и разправя навсякъде какъв е баровец и сега -"няма пари"!Всеки познава такива баровци,които идват да си правят зъбите и да се лекуват в Б.Г.,но иначе са "много добре"!
15
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сметката е на името на София Младенова ВасилеваТози веднъж е написан Свилен, после Светлин, как се казват тия и кой иска парите?" трябва да бъде преместен в Берлин, където има специалисти, които са в готовност да извършат операцията", пише дъщерята на Светлин Василев във Facebook."
14
5
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая като иска пари от българите, защо им пише на английски? Да не е някоя нигерийска принцеса? Аз не знам английски и пари няма да дам.
13
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
е те съга се залетех да внасям пари
12
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
мдааа явно Боряна Павлова следи фейсовете на хората и се отзовава бързо. Е за колко го направи Борянке, за много ли ....
11
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На моя приятелка й бяха хакнали ФБ-а и изпращаха съобщения от нейно име, че е закъсала на летището, откраднали й билета и парите и моли за помощ. Бяха се вързали хора и бяха изпратили пари по някаква сметка.
10
5
 
30
 
! Отговори
нещо намирисва преди 7 години
Нещо не ми харесва тая история. На всеки може да му се случи подобно нещо, ама като правят застраховки, да мислят какви ги правят, т.е какво покриват. Второ, да се обърне към българското консулство/посолство там. Ако няма такова, може да поиска помощ от всяко едно посолство на ЕС, те са длъжни да й предоставят помощ, ако има липса на наше представителство. И защо в Берлин ще се лекува? Тука не може ли?