Поптодорова след кремгейт: Признала ли съм вината? Да!

Платих огромна цена, призна бившата посланичка
12 мар 2017 20:25, Александър Попов
298
Поптодорова след кремгейт: Признала ли съм вината? Да!
Снимка: Нова тв

Бившият български посланик в САЩ Елена Поптодорова застана пред камера, за да коментира случая с откраднатия крем и многобройните нападки към след това.

"Това е едно от най-трудните ми проявявания в ефир. Трябваше да се събирам парче по парче, за да дойда. Бях буквално разчленена, не просто попарена. Усещах се разпадната - внезапно и несправедливо", заяви Поптодорова пред Нова тв.

Още по темата

"Да, има инцидент. Признала ли съм вината – да, заплатила ли съм цена – да. Платила съм огромна цена", коментира случаят с прословутия крем.

По думите й той попаднал в багажа й, тъй като боравила с много предмети - дрехи, три телефона.

"Разбрах, че има бурканче крем в голямата ми пътна чанта, когато съм на борда на самолета. Нямаше как да се върна, за да го върна в магазина", допълни тя.

Според Елена Поптодорова в цялата случка няма никаква умисъл, а цената ще си я плаща тя. Но пък имало хора, на които е засегнала интересите, знае ги кои са и как са се борили да бъдат назначени на определени позиции в САЩ.

"Искате да ми кажете че 50 грама чужд крем, възстановен крем, е по-важен от 10 млрд долара, които е ясно къде са. Искам да видя къде са тези, които наистина са виновни за щетите на България. Разговорът отдавна е спрял да бъде разговор за 50 грама крем", убедена е бившата посланичка.

Поптодорова заяви, че няма да прости злоупотребата за случилото се с починалото й дете.

"Излизала съм от много врящи води, ще изляза и от тази. Но от това, някакъв слуга на интереси да изведе медицинска диагноза – това няма да го бъде. Нито е имала диагноза, нито е имало клиники. Това е тема, която тепърва ще има развитие", каза тя.

И допълни, че са й предлагали да бъде кандидат за президент, знаела и че нейното име се спряга за еврокомисар и служебен премиер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


298
Още по темата: Елена Поптодорова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
218
1
 
20
 
! Отговори
иван преди 7 години
Tя е света вода,преминала през много горещи води и сега,но познава ли нищететата на народа си,всички от малки закърмени ,че са над всички,най-добри,да лъсна отново на ***-нелия,Сер-гея,СИРЕЩНИКА,Фонтана,Овчарка,Масларк,Луканов много от тях всички са невини, всички летят из света порят небесните простори и знаят,че и въздуха е само за тях,наглост.
217
2
 
36
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
Тази госпожа Поптодорова е обикновена крадла. Някой не разбрал?
216
2
 
22
 
! Отговори
сам преди 7 години
се разбрах - кремчето май само е попаднало в чантата й!?някъде за такова нещо, наречено кражба, а в БГ наричано присвояване, все още режат ръце
215
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Несправедливият съдия разчита на жестокостта на палача.Този,който е създал интригата разчита на продължителната жестокост на медиите.И я получава страхопочитателно.Не оправдавам жертвата.Ненавиждам ударите под кръста.Непочтеността не се бори с още по- голяма непочтеност.
214
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Кремгейт"! Уахаххаахахах...
213
3
 
27
 
! Отговори
.............. преди 7 години
До Позор за всички!Кога Дрога рката поптодорова и останалите Дрога рки се сетихте, че липсвали милиарди ??????? Когато ги крадохте, след това или когато най-сетне лъсна истинския ви образ на мошеници, крадци и мародери ???? Съдбата си направи една тънка шега с вашата Дрога рка! Но тя още не може да я схване!
212
1
 
58
 
! Отговори
Позор за всички! преди 7 години
Какво падение! За самоопределилия се български "елит". За прислужващите му медии. За тълпата, наречена "народ". За всички нас... Какво нахалство! Каква наглост! Какво дебелоочие! Какво безочие... Няма нужда от психолог, за да лъсне истината. Нито от детектор на лъжата. Нападението е най-добрата защита, нали? 50 грама "неволно" попаднали в пътната (не ръчна!) чанта на персона с дипломатически статут са по-малко важни от липсващите милиарди. После лични драми за омиляване на бабите. И Мони Паси...
211
3
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Психясала е.Дъртата крадла вместо да се извини , половин час лъга колко е невинна и велика.Намеси всички служби ,бивши ,чужди и какви ли не ,сякаш някой се интересува от тази сбръчкана и сдухана еврейска под.лога.
210
3
 
28
 
! Отговори
Асен преди 7 години
АЙДУК !!!!!!!!!! КОМУНИСТ.
209
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Za lechenie e..Tya sevopitva da vnushava prez ekrana,da manipulira i vijte kak si cukli ochite.Da preminala e jestoko,no kakva vruzka ima tova s krajbata na krema??Ima mnogo bg koito preminavat i nikoi ne znae za tyah,samo che te sa obiknoveni hora za po 300 lv zaplata
208
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изпечена КРАДЛА
207
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
230! Абсолютно прав! Тази еврейска дърта *** е срам за България.
206
5
 
44
 
! Отговори
реалист преди 7 години
В момента я дават по Нова ТВ тази бабичка.Сигурен съм че не е в ред с главата.Луда е. Пълни тъпотии фъфли , а лицето и излъчва някаква ярост. Наистина трябва да я приберат в ,преди да е извършила някоя нова глупост.
205
6
 
59
 
! Отговори
/./ преди 7 години
Гледах я снощи по Нова...Имам два въпроса. След като е видяла в самолета, че крема е в чантата й, защо като е слязла от самолета не се е обадила и да каже че има нещо в чантата й, което не е платено в магазин на полското летище а си мълчи?Втория въпрос е - Говори за някакви си 10 милиарда и подобни. Ами хайде като знае, да каже къде са тези 10 милиарда и кой ги е взел и за какво ги е взел???Не само да вика има 10 милиарда откраднати, има 10 милиарда откраднати... като знаеш, кажи бе....
204
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Леенчее, Монката да ти намери бригада еврейски кофражисти крем да ти хвърлят, че да се изпънеш като Нефертити
203
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колкото и да се оправдава другарката аз пък съм сигорен ,че този навик да си вземат отвсякъде всичко безплатно е навикът на БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ ,ЗАЩОТО ВСИЧКИ СА КОМУНИСТИ И СА ТАКА НАУЧЕНИ ! затова България е бедна ,защото такива като нея са още на власт !
202
5
 
12
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 7 години
Нагли евроатлантически гьонсурурати, дой ще време да ви окачим по върбите...
201
2
 
22
 
! Отговори
ШАРАН БГ преди 7 години
Тя ,горката, говори,че и е скроен "номер"! И лекичко надига "пердето", като споменава "някакви си" 10 млрд. долара, които АЗ НЕ ЗНАМ къде и в кого са ! Те полека-лека ще си извадят "кирливите ризи" - ама след дъжд качулка !! Когато децата и внуците ми- пръснати по света, аз отдавна съм "без ***" и дълбоко в тинята. И естествено ,вече е минала едната трета от столетието и НЯМА /и НИКОЙ НЕ Е /ВИНОВЕН ! Тя си признала вината и платила глобата, ама" те ще видят".. Той и Луканов нещо се закани...
200
5
 
20
 
! Отговори
bolbov преди 7 години
Расова жена с ромскоДНК. Ще направя снимка на Сливенски женски затвор ще бъде по подходяща за неин фон.Ако има ред и справедливост трябва скоро да и стане и втори дом.Богатите също крадат само че много и не ги за варят защото са демократи.
199
4
 
33
 
! Отговори
66 преди 7 години
Типичен пример за липсата на достойнство да понасяш загуба мъжки!Признаваш поражението без хленч и продължаваш!"Поблазнихсе!Сгреших!Извинете ме!"