Поптодорова при Паси, взе я в Атлантическия клуб

Каква ще е позицията й обаче, все още не се знае
15 мар 2017 09:15,
98
Поптодорова при Паси, взе я в Атлантическия клуб
Снимка: кадър, Нова телевизия

Бившият ни посланик в САЩ Елена Поптодорова ще бъде назначена в Атлантическия клуб. Новината потвърди президентът на организацията Соломон Паси.

"Американските НПО върнаха един отличен професионалист в България", заяви Паси пред "Труд".

Още по темата

Още в първите часове, след като се тиражира информацията за инцидента на летището във Варшава, президентът на Атлантическия клуб лично се ангажира с публичната защита на Елена Поптодорова.

"Както се казва, всяко зло за добро – американците, които загубиха един добър служител, го отстъпват на българите", коментира той тогава.

Паси отбеляза, че Поптодорова е "много стойностен професионалист и към днешно време може да се каже, че няма много такива".

Както е известно, веднага след скандала с луксозната опаковка козметика на полското летище Елена Поптодорова подаде оставка като директор на централноевропейския офис на Американския еврейски комитет, влиятелна неправителствена организация. А в мотивите си отбеляза "по лични причини". И към момента Поптодорова е член на управителния съвет на Атлантическия клуб.

На каква позиция ще бъде назначена бившата ни посланичка в САЩ, предстои да бъде уточнено до дни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
4
 
! Отговори
Елена преди 7 години
Преместих, да знаити, казах ви че от много врящи води съм излизала - ей на, излязах суха и от тази.. наивници
55
0
 
14
 
! Отговори
Гробокопач преди 7 години
<html><body><!--StartFragment-->Виждате ли, как се пазят едни други, евреите? Може да е джебчийка, обаче джебчийството при мошетата не е порок, а позитивно качество. Евреин, евреина, око не вади. Когато това стане при Българите, тогава и единствено тогава, може да настане благоденствие, просперитет и да има държавност. Но мен ме съмнява, че това е възможно, при това брутално противопоставяне, което несъмнено е спонсорирано и стимулирано от самите евреи. Така винаги ще ни яздят.
54
0
 
15
 
! Отговори
Крем для рук преди 7 години
Властелинът на парфюмите - задругата на Мошетата.
53
0
 
2
 
! Отговори
her position преди 7 години
CARO = chief anti-robbery officer
52
0
 
15
 
! Отговори
Поломон Саси преди 7 години
Тия са решили да основават козметичен концерн.
51
0
 
18
 
! Отговори
Странджата преди 7 години
Шайката на Паси - Али Баба и 40-те разбойници/крадци/
50
0
 
20
 
! Отговори
НЕДОПУСТИМО преди 7 години
ПОПТОДОРОВА СТИГА РЕВА, НА НАС СЪЛЗИ НЕ НИ ОСТАНАХА ! СТАВАЙ , МИСЛИ И РАБОТИ ! ДОСТАТЪЧНО МРЪСНИ ТАЙНИ ЗНАЕШ ЗА ВСИЧКИ ! ВРЕМЕ Е ДА ГИ ПОСТАВИШ НА МАСАТА ! ИЗБИРАЙ С КАКВО ИСКАШ ДА ТЕ ЗАПОМНЯТ - С КРАЖБА НА КРЕМА ИЛИ С ТОВА КАК РАЗЦЕПВАШ ПОЛИТИЧЕСКОТО ПРОСТРАНСТВО , СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, ВЪНШНАТА НИ ПОЛИТИКА .... Направи го сега ! Не след изборите ! Дай фактите които имаш, кажи истините които знаеш . Направи нещо с което да покажеш че си надпартийна, подяволите направи го за България ! Можеш го !
49
0
 
14
 
! Отговори
bobo преди 7 години
аман от тея дърти кози!!! Директор си търси завод!!! Хахаха, смешници!!!
48
0
 
24
 
! Отговори
любо преди 7 години
Такива хора винаги се нагаждат. И хитлеристи да дойдат на влас тая винаги ще е началник и ще бърка в кацата.
47
23
 
3
 
! Отговори
НЕДОПУСТИМО преди 7 години
И когато гледаме право фактите - всеки е грешил , стига сте тролили ! Но важното е че това е един огромен префосионалист, човек който е изградил име , умеещ да защитава позиция , човек от който само бихме могли да имаме полза ! Надявам се г-жо Поптодорова да разберете че има какво да се направи за България. Има какво да дадете . И когато това стане , всички ще ви поздравят. Работете за България ! Хората искат да видят новата Кристалина, новото начало. Можете го , убеден съм , но не и с ПАСИ
46
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички МОШЕТА на едно място.
45
1
 
20
 
! Отговори
zoro преди 7 години
Пасито да не е отворил заведение? Взел я атлантическия клуб?! Дай да ходим и ние да пием по едно в ..атлантическия клуб! На бара Поптодорова, на пилона Гергана, а Мони сигурно пуска музиката .. ХАХАХАХАХАХ
44
1
 
26
 
! Отговори
ДжО1984 преди 7 години
Само на какво е заприличал днешният свят. За да успееш трябва да си:- лъжец, крадец, корумпиран, безкруполен, безроден, безполов, ..... ДЯВОЛНяма да успееш ако си:- религиозен (християнин), нормален мъж или жена, родолюбец, честен, трудолюбив, ..... ЧОВЕК
43
0
 
16
 
! Отговори
НЕДОПУСТИМО преди 7 години
Не ме интересува на коя партия сте представител. Не ме интересува че сте се извинили. Аз гледам на вас като човек който е загърбил грижата към семейството си и се е отдал на работата само. Нима такъв човек който е загърбил семейството си , може да се грижи за нуждите на цял един народ ? А вие сте с възможности за разлика от нас. Кремът е най-малкия проблем. Когато обаче народът ви мизерства се замислете какво не сте направили- както Плевнелиев, умираме разбирате ли, проклинаме ви, друго не можем
42
2
 
29
 
! Отговори
Айше преди 7 години
И аз онзи ден намерих в чантата си едни луканки дето са изпаднали там като излизах от супермаркета. Явно и аз съм подложена на активно мероприятие с цел да ме съсипят. Къде да се обадя на този Паси да ме назначи и мен в клуба? Може и чистачка, ама заплатата да ми е поне 2000 евро. И дипломатически паспорт искам, ей. Да не забравите.
41
1
 
30
 
! Отговори
НЕДОПУСТИМО преди 7 години
Гледах интервюто и по Нова Тв. Тежка съдба явно има тази жена, но силен характер. Удържа сълзите си , запази позицията си . Но нима съчуствие трябва да имаме към нея ? Нима нашите близки не умират в болниците ни - изписват се несъществуващи операции и процедури , 3 дена ги държат по пътека и после ги погребваме ! Това ясно ли ви е г-жо Поптодорова ? Целият ни народ е подложен на геноцид заради политици като вас ! И нямате право да държите гневен тон за това че ви се задават въпроси ! Виновна сте
40
1
 
13
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Дет е текло...пак ще тече!Връзки...приятелчета...се ще я уредят!Вие ако сте гладни, и нямате пари - да не откраднете някой самун - повече работа няма да намерите - като криминално проявени!:-)
39
0
 
5
 
! Отговори
Loiola преди 7 години
Interesno , tozi Atlanticheski klub ,bashtiniq na Pasi li e?
38
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая не е ли за пенсия
37
2
 
9
 
! Отговори
есхач преди 7 години
Ето за това евреите командват света поддържат се независимо от всичко , а не като нас всеки срещу всеки