Борисов: Патриотизъм е да накараме хората да вярват!

Вместо да броим джамии, да строим и градим, призова лидерът на ГЕРБ
30 апр 2017 13:28,
286
Борисов: Патриотизъм е да накараме хората да вярват!
Снимка: архив Булфото

Патриотизъм е да накараме хората да вярват в Господ, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който присъства на освещаването на новата катедрала в Ловеч "Св. Св. Кирил и Методий".

Още по темата

От църковното настоятелство припомниха, че партията дари 100 000 лв. от субсидията си за изграждането на храма, а правителството "Борисов" отпусна още 500 000 лв.

"Има притчи, които казват, че няма значение кой какво е дарил, а да е от сърце", коментира експремиерът. Според него откриването на храма е добър знак за цялото православие, предаде "Дарик".

"Колкото повече църкви и манастири има, толкова по-добре. Това е патриотизмът - да накараме хората да вярват в Господ, да се уповават на него. Това ни е поддържало през вековете", посочи Борисов.

Той съобщи, че миналата седмица е била открита нова църква в Ямбол, а след броени дни нов храм ще отвори врати и в Сливен.

"Вместо да броим джамии, да се правят някои на големи герои, истината е в толерантността. Да се строи и гради", каза още Бойко Борисов, който не пожела да коментира въпроси за бъдещото правителство.

"Както е казано в Евангелието, без Господа нищо не може да се направи. Бог пред нас, ние след него. България винаги ще е добре", каза още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


286
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
217
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бог да пази Бойко Борисов. Червените парцали да си **** майката!
216
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
PATRIOT E DUSCHA DAVA ZA MILQRDITE NARODNI.TOZ E ZA UBIVANE
215
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ne se kokori taka be banski milioner schte ti padnat senizite mnogo pogrisna dabel kato pavlova stana tova ot komisionite li e ? Kak si ste s 200 lv li jiveete imadch li voda sa magnoliata ogoihte se gergov kato prase podut mnogo jadete kak vi stigat 200 lv i 560 lv kato na bg narod tap koito vi povsrva pak na lajite 4akame 300 i 1500 lv no sled 4 g pak sa tebe boku ti si veren na bkp gerb
214
0
 
2
 
! Отговори
ОНЗИ преди 6 години
Абе този *** докога ще виси тук??? Напарфюмиран дрисък!! ЗАКОН, СЪД. ЗАТВОР - време е !!!
213
0
 
4
 
! Отговори
до под мен преди 6 години
Ще се обяви той срещу Пеевски и Цветелина Бориславова - вятър. Кой взе остатъците на КТБ, която зароби държавата с милиарден дълг? Кака Цеца и грух-грух.
212
1
 
5
 
! Отговори
мутра преди 6 години
Мутренски поглед! Този вярно страда от мозъчна недостатъчност. Да издаде указ, кой в какво да вярва. Простак1
211
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чакаме и ББ да се обяви срещу олигaрасите Цветелина Бориславова, Валентин Златев, Кирил Домусчиев, Иво Прокопиев и останалите, дали ще го направи, отговoрете си сами.
210
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изкукуригва момчето с маркуча!Не е добре...Докато крадеше и лъжеше-си беше нормален безбожник, а сега нещо смени резбата!...А уж сестра му е здравен работник...От крадените яйца ли е,от филиите с мас ли, от четенето на "Винету" ли,от рязането на лентички или от турските кафета и наргилета...Има нещо... "Момчето си отива"- 2017 г!
209
1
 
10
 
! Отговори
вярващ преди 6 години
лошо, много лошо вярващи.и неговия учител беше казал;ВЕРВАЙТЕ МИ ще ви оправя за 800 дни...коментара е ВАШ.вервайте ми!!!!
208
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Патриотизъм е да накараме хората да вярват в Господ, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов . " О Бойко наш, Който си в министерството и на небесата!Да се свети Твоето име,да дойде Твоето Царство,да бъде Твоята воля,както на небето, тъй и на земята;насъщния ни хляб дай ни днес,и прости нам дълговете ни,както и ние прощаваме на нашите длъжници,и не въведи нас в изкушение,но избави ни от лукавия;защото Твое е царството,и силата, и славата вовеки.Амин.
207
0
 
0
 
! Отговори
ГЛАДЪТ-НАРОД преди 6 години
- ИСКАМЕ СИ АРИСТОКРАЦИЯТА, ЧЕ Е СОЦИАЛИСТИЧЕСКА! Ми Вие, ***, ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ АКО ДОЙДАТ КАПИТАЛИСТИ КАКВО ЩЕ БЪДЕ?
206
0
 
0
 
! Отговори
БЕЙОВЕ И ДВОРЦИ преди 6 години
- НИЕ, БЕЙОВЕТЕ С ДВОРЦИТЕ СМЕ ТВЪРДО СРЕЩУ ГЛАДА И *** ЗАЩОТО СМЕ СОЦИАЛНА ПАРТИЯ БИЛИ, СМЕ И ЩЕ БЪДЕМ! ПОСЕТЕТЕ БУКИНОГОМ - АДРЕС НА КРАДЕНИ ДВОРЦИ! ГОЛЕМИ НАМАЛЕНИЯ!
205
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
цял живот вярвам в доброто лъгали са ме тъпкали са ме подигравали са ме правят го че те са наи добри боико а дано доживея да го видя това добро поздрави от ловеч
204
1
 
5
 
! Отговори
ердоган преди 6 години
е директен пример за българите какво е патриотизъм.за 12 години тройно увеличение на доходите 20 000 км магистрали.най големите обекти строителни в света.дай боже и на българия такъв патриот!
203
0
 
9
 
! Отговори
:))) преди 6 години
Къв е тоя ококолен старец бе - аре сиктир......
202
0
 
10
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Мзохизъм е да избереш един и същ айду.к няколко пъти да те ....граби,управлява де.
201
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Patriotizam e da napravim taka che horata da ne bjagat ot Bulgaria
200
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Патриотизъм, хм най лесно се прави като се рита нещо старо например а не с църкви или тем подобни.
199
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя се бъзика. Да съм му бил вярвал. Колко корумпета евкара в затвора? Какво направи в съдебната система? Освен че разду заплатите на полицията, какво друго направи? Да разкара корумпираните и неморалните? Най - голямото му "постижение" е, че спря и доутрепа руските проекти, с което закопа всякакви шансове на България да има някаква икономика в следващите 50 години. Остави ядрената ни енергетика на доизживяване, а като се свърши с нея ще сме отворени за атака от южните комшии.
198
0
 
16
 
! Отговори
МУТРА преди 6 години
МУТРОООООО !