След "шведите" Рагин в депресия: Щях да скоча от 3-ия етаж!

"Аз съм си изживял живота, няма смисъл да ме плюят на 70 г."
13 юни 2017 08:52,
164
След "шведите" Рагин в депресия: Щях да скоча от 3-ия етаж!
Снимка: архив, Булфото

"Човек, докато е жив, греши. Знам, че вдигнах кръвното на много българи", призна шефът на Българската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите в оставка Благой Рагин по повод коментара му за ритнатата от шведски турист камериерка на "Слънчев бряг".

Още по темата

Преди дни пред Bulgaria ON AIR той заяви, че не бива да шумим много по случая, за да не ядосваме „чувствителните” скандинавски туристи.

"Шведските туристи са много чувствителни. Преди години имаше един случай - беше убит един барман. И те се обидиха, и направиха бойкот. Няколко години не идваха по нашето Черноморие", заяви Рагин.

Коментарите му взривиха обществото и заваляха гневни коментари, както и призиви да се оттегли от поста.

Към тях се присъедини и официалната позиция на Министерството на туризма, в която се посочва, че то се разграничава от такива изказвания.

Благой Рагин за пореден път се извини за казаното и поясни, че разсъждавал като "бизнесмен", защото бил обременен.

"Ако кажете, качвам се на третия етаж и падам жертва. В петък и това ми мина през акъла. Аз съм си изживял живота, няма смисъл да стоя тук и да ме плюят на 70 години", категоричен бе той пред Нова тв.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такива не изпадат в депресия, казва го за да получи съчувствие, иначе който е решил да скача той просто скача и не от 3 тия етаж
13
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скачай бе ***....
12
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, парите се сладко нещо! СвикналЧичката да ла::пка, десетилетия, навежда се на всякакви, уж в името на туризма, а всъщност е било за келепура. И когато шведа изрита жената, в затлъстелия му мозък светна лампичката, ами ако престанат да идват, губим парички. Нито мисъл, че това е подигравка с Българското достойнство, отдавна предавано и продавано от нашите управници начело с БУДА. Толкова се е принизил този жабок, още преди 10.11.89, че неговото присъствие в туризма е пагубно.
11
0
 
31
 
! Отговори
Деян преди 6 години
Как вече 20+ години е председател на браншовата организация? Много просто. кадър на Балкантурист или Орбита. Един от онези, назначени, за да се държат юздите на този тип бизнес. Рагин носи ли отговорност за сътворената простотия със строежите по черноморието ни? Не! Всъщност той не носи отговорност за нищо. Той е търтей, който се храни на гърба на другите, като обяснбява, че защитава интереса им.
10
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
NISKO E!!!
9
4
 
2
 
! Отговори
има видео терор преди 6 години
СЛужбите подслушващи всички да обезпечат звукови и видео записи на черните масови убиици проникнали сред хората благодарение на видео терористична техника- камери -скенери и екрани.ПОлзват стара техника за летене и мръсни генераторчета за невидимост.леки са до 3900 грама най тежкия високи са до 3900 мм най високия.Вчера колеги ги записаха звуково от микрофони и камери наоколо ..
8
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много ми е интересно някой като иска да скача от 3-тия етаж. Това е като "искам да се сaмoyбия, но ако може искам и да живея, да скоча пък да видим какво ще се случи". Абе аланкоолу, като си решил да скачаш, що не пробваш от 13-тия етаж? С 10 етажа по-високо.
7
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Типичен нагъл, безскруполен, хладнокръвен и алчен Чорбаджия, олицетворение на героите от разказите на едновремешните български писатели!
6
5
 
3
 
! Отговори
черен видео терор преди 6 години
ПОлзван е видео терор от извънземни проникващи убиици.Около 390 има в момента в Слънчев бряг мотат с е около големи и малки плоски екрани ,закачени в заведения и хотели..облъчват с черно проникващо поле жертвите.Да се демонтират всички телевизори от заведения и хотелски фоаета.
5
1
 
22
 
! Отговори
Сп??нс преди 6 години
Кой не скаче е червен!!!
4
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЕЙ,,АМА ТОЗ Е ГОЛЯМ ***.ЩЯЛ ДА СКОЧИ..АМА НА ТЕОРИЯ!ИЗЖИВЯЛ СИ ЖИВОТА ПЪК СИ КЪНОСВА КОСАТА
3
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В такъв случай за толкова годони все е било логично да се научите, че като обществена фигура мнението Ви се чува. Щом не сте си научил урока, поне като мъж поемете отговорност за казаното! Щял да скача - да не си на 15 да търсиш внимание, ужас! По-добре млъкни вече, че на дърти години съвсем се презили!
2
1
 
35
 
! Отговори
е преди 6 години
Долна, жалка, дърта ***. Никога не е късно да станеш за резил...
1
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скачай!