Бащата на самоубилия се Калоян пита: Кой му помогна да избяга от "Пирогов"?

Родителите ще търсят отговорност от лечебното заведение
Обновена: 30 окт 2017 07:53 | 30 окт 2017 07:53, Петя Славова
191

Самоубилият се 18-годишен Калоян, който преби медицинска сестра в "Пирогов", не е избягал сам от лечебното заведение, категоричен бе неговият баща пред Bulgaria ON AIR.

"Краката и ръцете му бяха завързани с каиши за болничното легло, тъй като беше неадекватен. Невъзможно е след като беше обявен за национално издирване никой да не е забелязал бягащо по улиците момче с тениска и къси панталонки при тези ниски температури", отсече Иво Милев.

Още по темата

Той е категоричен, че за пръв път хваща сина си да употребява наркотици, а в последно време във профила си във Facebook е почнал да качва множество религиозни и библейски цитати и при всяка вероятност секта стои зад агресивното му поведение.

Бащата на Калоян разказа, че през последната седмица младежът се е държал неестествено. Спрял е да тренира и да се вижда с приятелката си.

"Опитах се да разговарям с него, но беше неадекватен. Никога не съм имал подозрения, че употребява психотропни вещества, тъй като той не е бил проблемно дете и спортуваше бокс от години", посочи още той.

Родителите са категорични, че ще търсят отговорност от "Пирогов", тъй като смятат, че не е възможно Калоян сам да се е развързал и избягал.

Същевременно нападнатата медицинска сестра Стефанова продължава своето възстановяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
27
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Родителите са гласували доверие на уж компетентните медици и на уж престижното заведение за спешни случаи и са сгрешили жестоко, че са поверили най-милото си на този бастион на мърливостта и професионалната и моралната!
88
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормален млад мъж е бил вързан и е реагирал! Представете си в тези психо душегубки наречени някакви здравни заведения колко нормален народ е погубен. Свестен човек насила заведен там започва да се съпротивлява и те казват - буйства, защото е луд /ненормален/. Ступалкат го, бутнат му силна инжекция, пуснат му един студен душ и ,,Отиде си горкият''!. Следващия, моля!
87
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А това е основният виновник за всичко! Всичко тръгва от родителите и възпитанието, което са дали на децата си. И синът му, и всички потърпевши от пирогов за жертви на това ***!
86
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Живеем в болно общество! Народът е оставен да се справя кой както намери. Без грижа, без защита, без подкрепа. Онези, дето се нагушиха, продължават да го правят най-нагло. Всеки е с малка или по-голяма степен на депресия. За жалост такива случаи няма да спрат. Не съдете! Никой не е застрахован! Мир и светлина на душата му!
85
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Една доста висока репортерка каза на бащата - ,,Добро утро!''. Те това е началото на проблемите в тази даржава. Хората останаха малко и никой не ги пита как трябва да бъде.Илиза Цецун и каквото определи - това е истината!
84
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
hrana za jalkite gladni medii na Svincho delqn
83
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абсолютно правилен пост 74! Хората все още си мислят, че Пирогов ще оправдае всяка спешна ситуация! А медиците вътре са неадекватни, некомпетентни за подобни случай и особено, когато се касае за млади хора имат унизително отношение, с което наистина могат да те погребат! Колкото пъти и да съм стъпила в Пирогов съм ставала жертва на нечовешка гавра и отношение! И това са уязвими моменти, в които си отишъл да търсиш помощ за своето здраве или здравето на детето ти!
82
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
obichaina gledka v stolicata na edna mnooooogo propadnala darjava
81
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даа. Виновни са Б. Б, Цв. Цв. ,държавата, църквата, НАТО, ЕС и всички останали, само родители не. Поредните провалени родители. При цялото ме уважение, сърбаме си попарата. Жалкото е че невинни хора я събрат също, а ние родителите продължаваме да отказваме да потърсим, и да признаем собствената вина, .
80
0
 
3
 
! Отговори
до 80 преди 6 години
Странно...ти се припозна в някой от "типажите" ли?Истината си е истина !И да въртиш , и да сучеш...това е!Тълпа...оскотяла...злобна....
79
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бащата е прекалил с наставленията и с моралната преса. Не трябваше да го унижавате така детето! Истинската помощ не се дава насилствено. Съветвам родителите в такива моменти да избягват "лечебни заведения" като Пирогов - хората, които работят там нямат подход за тези ситуация, напротив отношението им е арогантно и презрително. ЗАтова е буйствало момчето, защото са се опитали да му помогнат против волята му! Дори охраната се е опитала да го лекува, както разбираме. Лекарска и родителска грешка!!!
78
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Думите ти, 78 и 54, са груби и безсмислени. Насочени към всички. Това не е констатация, а обвинение. Обвинение. И то пръснато като отрова по вятъра. То следва да се насочи точно към теб, т.к. ти пишеш в стила, в който обвиняваш останалите. Често срещано е, слабост, човещинка - да виниш другите за това, което си самият ти. Толкоз за теб. Не си интересен ти. Но нетът е пълен с подобни грубости, на които жалко, че не се слагат пранги навреме, та се цапа така публичното пространство.
77
6
 
15
 
! Отговори
Некъф луд преди 6 години
Тоя сега хората ще изкара виновни, че е спал когато е трябвало да възпитава гевезето си. Оставят децата си на самотек да живеят, а после си скубят косите и обвиняват други но не търсят вината в себе си. Ахххххх тая казарма как ще я търсим. Само тя възпитаваше гевезетата в мъже или ги смачкваше.
76
3
 
5
 
! Отговори
до 76 преди 6 години
Това е констатация!Безпристрастна!И логична - след диариите под материала...Започващи с присъда...минаващи през откровена глупост...и свършващи с гавра!
75
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Просто пак медиите прекалиха! Вдигнаха шум, настроиха обществото, младежът е бил забелязан от себеподобни, жадуващи да накажат някой и раздадат ,,справедливост''. хванали са го и са го натиснали през балкона. А тия които отговарят за реда и справедливостта просто си имат статистика и власт. А младежите не са раздали справедливост, а просто са задоволили демократичните си инстинкти да утрепят някого безнаказано.Иначе щяха да отидат в Парламента и там да изядат бой от охраната на мафията.
74
1
 
4
 
! Отговори
54, преди 6 години
Твоят коментар отговаря точно на даденото от теб, самият, определение.Карай по-кротко. Лесно е да се беснее из анонимника на нета. Но с това само се създава излишно напрежение и нищо полезно няма.
73
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А вие родителите защо го заведохте и изоставихте там? А вие докторите защо приемате там лице, което не е за вашата специалност и възможности.Знам защо - заради здравната каца.Абе то човек с инсулт да заведеш при зъболекаря, няма да го насочат към правилния кабинет.Личната лекарка натресе майка ми към приятели от съдова хирургия в една частна болница.На вички е ясно, че е дископатия, неврологичният кабинет е на 2,85 см от вратата на съдовия, но не - прибират я при тях. лежи 5 дни, резултат ник!
72
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Категорично става въпрос за нова и много опасна ситетика, която води до моментни, повтарям моментни състояния на паник атаки, панически и хистерични пристъпи, отключваяне на неподозиран страх и агресия. Пак казвам, не е нормално в този момент човек да се върже за легло! В България за съжаление наркотиците се разприостранват като топъл хляб и така и не се намериха адекватни хора, които да помагат и да информират младите с ефикасни и рационални тези, не със средновековни методи!!
71
3
 
5
 
! Отговори
до 70 преди 6 години
Заболя ли те? Самопозна ли се? Ти от онанистите ли си? Или от сеирджиите?Къде видя - да осъждам момчето , което не познавам? Мъртво на 18 години!Марсианец ще се хване за главата - и ще бяга от лудницата , която ти за удобство наричаш държава.Слабо ме интересува, какво мислят такива като теб - присвоили си правото да раздават правосъдие.
70
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-вероятно никой не му е помагал. Все пак "Пирогов" не е затвор, а младежът е на 18, т.е. пълнолетен. Може и сам да си тръгне.Въпросът тук е къде са дремали родителите и защо от 10 кладенеца вода вадят, за да обвинят някого или нещо затова, че детето им е имало проблеми, които са довели до такива последици.