ГДБОП бди: Спряха Facebook група след закана за разправа с русофоби

Причината за гневът на русофилите – вандализирани паметници
14 ное 2017 10:23,
471

След поредните руски паметници, които бяха нападнати и исквернени от вандали в София и Пловдив – ГДБОП се наложи да провери пост в социалната мрежа Facebook, който открито призовава за агресия и саморазправа с руфособите.

"Събираме ударна група, които притежават огнестрелни оръжия. Бъдете сигурни, че настъпва времето, когато русофобите ще бъдат отстрелвани. Единствено русофобът, който не диша не е заплаха за националната сигурност на България. Призоваваме всички родолюбиви българи да ликвидират русофобите." Този призив се появи на 11 ноември на страница във Facebook, озаглавена "България и Русия – заедно вовеки", кято вече е изтрита.

Написаното обаче идва по повод изрисуваните паметници на Съветската армия в София и на Альоша в Пловдив, последвана от реакция на Русия и искането за охрана на съветските монументи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


471
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
5
 
18
 
! Отговори
Я, па Я преди 6 години
Не, че нещо ама аз не видях нито един осквернен Руски паметник. Понашарени са само Съветски който трябва да влязат в музея на соца. Няма място за тези паметници там където са. Няма загинал, червеноармеец на наша територия. БГ не е била във война със СССР но това не пречи да ни окупират. Колкото до това, че върху тези паметници се изписват антиеврейски надписи, това е защото СССР е изградена и управлявана от евреи. Всички са били евреи с изключение на Ворошилов но той е бил женен за еврейка.
16
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има решение на проблема - паметниците да се махнат и няма да ги цапа никой тогава. Нали любимия на всички русофили Сталин сам е предложил - нет памятник , нет проблемы
15
10
 
13
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 6 години
Те русофилите цял Райхстаг запалиха , сега колко им е да отстрелват хора .Имат вековен опит дето се вика...
14
9
 
8
 
! Отговори
hitman преди 6 години
Пара-мара-воениците .... общото ви IQ е по-ниско от общата ви бройка. Сега едно дело и за оскверняването на флаг-а като ви спретнем.
13
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Гневът" на русофилите за цапането на паметници е лицемерен и фалшив! Има основание да се смята, че само опозицията - бсп има интерес от цапането на паметници, защото има повод за развихряне на истерия, както се наблюдава напоследък.Не са интересни паметниците им, спрете занимаването с гадостите на "социалистите"!
12
15
 
28
 
! Отговори
Русия = Зло преди 6 години
Русофилите са като самата Русия - Зло за всички хора по Земята!Това са продажници!Никъде няма да видите у нас да се развява знаме на САЩ, но руски знамена ще видите на сборища на русофили и седянки на БСП!
11
23
 
17
 
! Отговори
САЩ са велики преди 6 години
Има ли тук русофил, на който му стиска сега в 12 часа да се срещнем като мъже и да влезем в юмручна схватка? Страхливи мишоци, да живее САЩ, дано скоро да бутнат с булдозери паметника на съветските окупатори и терористи!
10
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"" Причината за гневът на русофилите вандализирани паметници ""................типично за всички любители на русия - сами си цапат паметниците, после заплашват с оръжие.Утре ще повикaт на помощ и зелените човечета на путин.Където има любители на русия, държавата e в огромна опасност!
9
13
 
8
 
! Отговори
Пуч трол преди 6 години
Набирам опълченци срещу ГДБОП и фашисткото правителство.
8
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рудофобите - Те са вредни за България. И трябва да се вземат мерки.
7
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лоши русофили.На хербанизирани мишлета нож вадят.
6
15
 
27
 
! Отговори
TOP SECRET преди 6 години
Всички Руски паметници трябва да бъдат забранени в България , само да напомня за подписвнаето на Санстефански предварителен мирен Договор в който няма и един поканен от Българска страна тоест подписан е зад гърба на Българите , дори същите тези ни определят като Тритория(Област) а не Държава
5
14
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 1Скоро ще започнат да взривяват и църкви по време на служба. Да очакваме и първите въоръжени обири на мандри.
4
19
 
13
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
Много нещо се отваряш ....
3
7
 
12
 
! Отговори
русофоб преди 6 години
Дай памперси!
2
27
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русофилите станаха агресивни. Да се обявят извън закона!
1
28
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русофил = терорист