Да помогнем на малката Ани да не изгуби светлината!

Момичето се нуждае от средства за лечение в Русия
15
Да помогнем на малката Ани да не изгуби светлината!
Снимка: Facebook

Малката Ани води най-тежката битка в своя невръстен живот - със смъртта на своите очички!

Застрашена да изгуби напълно светлината, малката Аничка прекарва голяма част от своето детство затворена в клиники, болнични стаи, подложена на безкрайни прегледи, медицински манипулации, купища изследвания, убождания, неимоверен шок и стрес, ежедневни болки и много, много страх и страдания! Ани безрезервно вярва, че ще се радва на своето детство, на весели детски игри, на безгрижни и слънчеви дни!

С Вашата подкрепа и безрезервна обич и вяра, както и с денонощните грижи и усилия на своето семейство, вярваме, че малката Звездичка отново ще замине за Русия за поредния курс от своето лечение!

Малкото детенце е изправено пред реалната опасност да изгуби своето зрение! Тя страда от рядко заболяване на съединителната тъкан, от което са ескалирали множество заболявания, като най-пагубното от тях е прогресиращата Атрофия на зрителните нерви и на ретините и на двете очички! Фондът за лечение на деца в чужбина отказа да финансира нейното лечение, а това означава, че Държавата я обрича на слепота!

Детето провежда лечение в руската клиника "Микрохирургия глаза имени Фьодорова", където руските лекари се ангажират с лечението й и дават добра прогноза по отношението развитието на болестта!

Лечението се провежда на няколко отделни курса годишно, в зависимост от предписанието и състоянието на Ани, като за всеки един курс е необходима сумата от 5 000 евро!

Призоваваме всички добри хора, които желаят да бъдат ангели за Ани: Нека заедно подарим Светлината на малката Звездичка и запазим Слънцето за нея!

Да не оставяме Ани и нейното семейство сами в битката...

Можете да подкрепяте кампанията по спасяване очичките на Ани чрез дарения на посочените банкови сметки

Банка ДСК ЕАД
IBAN BG 33 STSA 93 00 00 11 23 84 01
BIC: STSABGSF
Основание за превода: Лечение на Ани Михайлова в чужбина

IBAN BG 03 STSA 93 00 00 21 02 10 03 - в лева
BIC: STSABGSF
Титуляр: Ани Георгиева Михайлова

Или на:

PayPal account:
help_ani@abv.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
13
 
1
 
! Отговори
sd преди 6 години
Русия е изостанала във всяко отношение феодална държава. Ракетите им падат като гнили круши.
12
1
 
9
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Не само в Германия . В близка Турция е достатъчно само един да се осигурява за да ползва цялото семейство безплатно лечение . Тук се и осигуряваме и плащаме
11
3
 
2
 
! Отговори
Питър преди 6 години
До ПитамЗа "откъде накъде" няма и да отварям дума, то за такива това си е рокет сайънс. *** иначе за Русия знае....
10
2
 
6
 
! Отговори
Питър преди 6 години
До ПитамВместо да питаш, вземи научи нещо. На първо време - как се пише "оправи"Много *** в тая държава, и всичките знаят всичко, но изпиташ ли ги - и за двойка нямат
9
1
 
15
 
! Отговори
Калин преди 6 години
Успех, слънчице!!! Дано наистина да ти помогнат...не мога напълно да си представя какво може да ти е...да ее молиш и да се надяваш да ти мине...
8
26
 
3
 
! Отговори
Питам преди 6 години
От къде на къде па в Русия? Не съм чул там медицината да е на световно ниво.Горкото детенце. Пажелавам му да се управи.
7
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лечение в Русия = ИЗМАМА. За Бога, братя, не плащайте. Те ако можеха нещо да излекуват до сега щеше да се разбере.
6
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не само клиниките, всичко в Русия е най-добро на света. и вожда им, и комунизма им, и алкохолизма им - всичко е най-добро на света. Каза Първи канал на Съветската телевизия.
5
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименняма по-голям цинизъм от това Президентът на една страна да апелира към хората, които са обречени да мизерстват, заради жалкото управление в България, те да даряват за спасяването на българските деца!позор!А средствата от т.нар. благотворително събитие Българска Коледа потъват в мафията с бели престилки! това е жалката и тъжна истина!По-добре да дарим за конкретен случай и да помогнем на реално нуждаещо дете, отколкото да им пълним гушите на изедниците!Бог да даде здраве на Ани
4
4
 
31
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Какво има чудно,че се лекува в Русия.Там имат клиники на световно ниво,като добавка апаратура,лекари светила в световната медицина.Да не са само турските и германски клиники.
3
5
 
35
 
! Отговори
123 преди 6 години
Най-добрите специалисти по очни заболявания са в Русия!няма по-добри от руснаците във световен план по отношение на офталмологията!Дано се оправи момиченцето и кураж на семейството!
2
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хората са състрадателни и помагат,но болните са много и не до всеки достигат парите.За коледа и великден се събират доста пари,част от които отиват за лечение,а друга част за апапатура.Не трябва ли държавата и самите болници да отделят пари за апаратура,вместо да крадат от лекарствата и после да ги изнасят.Къде е държавата,особено когато се касае за деца?
1
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
в Русия ?????????????