За много години! Друснахме Дунавско и ЕС вече е наш!

Екипът на Dnes.bg ви желае здраве и много усмивки през 2018 г.
1 яну 2018 00:01, Екип на Dnes.bg
132
За много години! Друснахме Дунавско и ЕС вече е наш!
Снимка: Reuters

Ето я – и тя дойде! Нова – новеничка! 2018 година влезе в домовете ни с наздравици, пожелания, фойерверки и весели софри. И, дай Боже, да бъде все такава – здрава, празнична, усмихната и пивка.

В този прекрасен и празничен момент екипът на Dnes.bg ви пожелава през цялата година да бъдете здрави, игриви и щастливи.  А заедно с това, разбира се, и много професионални успехи, да не спирате да се учите, да не повтаряте грешките си, да намирате удоволствие и в малките неща, да пътувате, да се наслаждавате, да обичате...

Да ви слушат децата, че даже и жената (мъжът разбира се – също). Да смените с чисто нова колата, а шефът да ви зарадва още от утре с по-висока заплата. Махмурлукът бързо да минава, а късметът цялата година да не ви оставя.

Евросъюзът да председателстваме и оправим, от инвестиции у нас чудо да направим!

И понеже годината е Олимпийска, ще пожелаем на нашите спортисти и 2-3 медала от игрите в Пьонгчанг. Защото тяхната радост ще бъде огромен повод за наша гордост.

А сега шампанско в чашите сипете и наздраве кажете! За много години, българи!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
6
 
14
 
! Отговори
Горд Българин преди 6 години
Аз говорих с едни познати Германци.Те ми завиждат много. Искат да дойдат да вземат Българско гражданство и да работят за 360 лв,да внасят данъци ,за да хранят 3 млн пенсионери , 2 млн роми и 1 млн администрация,лудница,инвалиди,диспансери,затворници,майки с деца,студенти.Искат да могат да плюят Русия като нас от по-близко.Искат да помагат на богатите да стават по-богати ,а и искат да се научат да не раждат деца,щото в Германия има ергенски данък,а пък в България няма и затова са решили да дойдат
35
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре че е ЕС да ни дава таква хубава и обилна милостиня! Ако още бяхме със онова долно измекярско СЕСЕРЕ, представяте лки си как още щяхме да живееем като долни ***, *** и прошляци. Нямаше да има и банани и портокали! Айуде да идва по бързо император Ердоган, че да заживейм като едно време когато сме били рая и руските прошляци като са идвали да ни окупират, са ни завиждали!!!
34
6
 
13
 
! Отговори
След 11 год ЕС! преди 6 години
Народа беден гладен,дава си последните пари за пиене ,ядене и пиратки и живее в заеми и на гърба на роднини ,приятели и общество.Гурбетчиите спряха да инвестират пари в България,прибраха си децата и роднините при тях в чужбина и вече няма кой да пълни гушите на ЧЕЗ,МТЕЛ,КАУФЛАНД И ДА ХРАНИ ПЕНСИОНЕРИ,РОМИ И АДМИНИСТРАЦИЯ.Няма кой да работи за 360 лв нето и няма кой да печели медали срещу потупване по рамото.Няма кой да брани БГ границата,всичко продава коли,телефони,имоти и заминава.Свърши се!
33
4
 
23
 
! Отговори
Гого преди 6 години
Честита Ноеата 2018 година !Да сме живи , здрави, весели,засмении от Бог благословени.Да пребъде Българив !!!
32
2
 
11
 
! Отговори
2019 преди 6 години
Нова нова колко да е нова 2018 г.Само дето число е друго но ни сме пак все същите, със същите тик-ви във властта,със същите ниски доходи и със същия нещастен живот.А относно коментар 31 ще кажа че не ЕС ни унищожи, а ние самите унищожихме цялата си икономика и земеделие.Вижте Полша-внасяме от там колбаси,зеленчуци.Или казано иначе ни затриха тогавашните управляващи слушайки тъпите американци и лошото е че продължаваме да правим това което ни кажат.Трябва ни един Орбан и тогава майка им жална
31
4
 
19
 
! Отговори
Ее,Днес Бг! преди 6 години
И на Вас ЧНГ!!!! Бог да пази България от злонамерени и продажни политици! Здраве и благоденствие ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!!!!
30
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пичове, пресолявате манджата. ЕС са прoсти, да, но по-добро място за живот не е измислено. Живи и здрави!
29
4
 
25
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Мачкай Боко,само 5000000 останахме.Когато ни...пое преди 9 години,бяхме 7000000.
28
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПрофесорТи си от фалшивите професори....................освен това си много *** и елементарен!!!
27
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
През 1990г. ми казаха, че ако падне комунизма ще мога да ям банани. 30 години по-късно ям банани от шефа, от здравната каса, от топлофикация, от мутрокрацията, а сега някакви в Европа искат да ям и техните банани.
26
5
 
18
 
! Отговори
Небоиша Пустинякович преди 6 години
ЧНГ и един голем четвъртит...шпек за чалгарската бTV и ЕС и илюминатите
25
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България + Русия = Братя завинаги!
24
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ZA MNOGO GODINI BYDETE ZDRAVI I SCHTASTLIVI MEINATA MU NA ES DA JIVEI BYLGARIQ
23
8
 
23
 
! Отговори
КакСеПрецакахмеСами преди 6 години
СССР ни даваше нефт,газ,оръжия,пазари,туризъм,производство.ЕС ни закри заводите,производството,спря ни ресурсите и ни взе животоподържащите отрасли Енергетика,Вода,Злато,унищожи стопанството.Цените само се вдигат,създава се изкуствена безработица,за да се държат ниски заплатите.Хората не дават пари за деца,които са скъпо,но животоподържащо удоволствие.Всичко живо отиде при парите и по-добрите условия навън,а територита се населява с изпълнителен персонал в сверата на услугите и минимално плащане
22
21
 
4
 
! Отговори
Професор преди 6 години
За вас комунистите - расисти само по една кофа пшеница ви се полага за един месец. И вода от отпадните води. И да бачкате по плантациите по 18 часа.
21
13
 
9
 
! Отговори
Манафов преди 6 години
Живи и здрави, българи! Специални поздрави към руско- турската младеж!
20
17
 
7
 
! Отговори
Професор преди 6 години
До 22Това за "белите българчета" ми звучи расистко. Вие сте коюунист-расист и трябва да бъдеш въдворен в трудов лагер да храниш прасетата.
19
3
 
16
 
! Отговори
До пъдпъка от Турция преди 6 години
Благодаря за поздравите, Ocмaнe!Ако през новата година не те затворят в занданите за "гюленизъм", на 12 Септември аз лично ще ти честитя новата 1440 по мюсюлманския календар.
18
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
руските *** нямат почивка
17
6
 
5
 
! Отговори
Професор преди 6 години
Убряяяяяяяя!