Деси Радева за розовото букле във Виена: Просто Nevena!

Съпругата на президента благодари на дизайнерката за роклята
Обновена: 2 яну 2018 12:12 | 2 яну 2018 12:12,
178

Снимка: Facebook

Съпругата на президента Десислава Радева благодари публично на дизайнерката си за роклята в розово букле, с която се появи на прочутия Новогодишния концерт на Виенска филхармония.

В първия ден на 2018 година българският държавен глава Румен Радев и съпругата му бяха на посещение във Виена по лична покана на федералния президент на Република Австрия Александър Ван дер Белен.

Двамата бяха почетни гости на световноизвестния Новогодишен концерт на Виенската филхармония в златната зала на "Музикферайн".

Още по темата

Тоалетът на Радева отново се превърна в по-обсъждана тема от самото посещение на президента. На фона на похвалите и критиките съпругата на президента благодари на дизайнерката си Невена Николова.

"Просто Nevena! Благодаря ти!" написа Радева в профила си във Facebook. 

Nevena е известната българска дизайнерка Невена Николова, която живее в Лондон и е ушила роклите на не една и две знайни особи. Една от тях е сестрата на херцогинята на Кеймбридж Пипа Мидълтън. Преди време Невена призна и че е отказала да ушие рокля на суперзвездата Бионсе, защото била претрупана от работа.

Самата дизайнерка също публикува снимки на Десислава Радева в профила си във Facebook.

"Рокля НЕВЕНА за Десислава Радева. Розово букле и десетки нюанси и видове кристали Сваровски в знак на уважение към Австрия. Честита Нова година на всички, които вярват в красотата и добротата", написа тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
4
 
34
 
! Отговори
още от мен преди 6 години
И още , непрекъснато подчертава , че няма талия а тия ръкави са просто върхът!
12
11
 
40
 
! Отговори
от мен преди 6 години
Глупава рокля , смешен цвят и материал , все едно е т гащите на баба ми . Кройката - супер демоде! Прическа - рошава зелка. Като е решила да ходи навсякъде с президента , да си намери читави стилисти.
11
18
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Екстра си е, какво недоволствате. А ако първа дама беше станал мъжа на Цецка????
10
15
 
23
 
! Отговори
Проста Невена преди 6 години
Всеки може да си измисли биография. Аз наскоро уших *** за баба Макаронка. С дупка отдолу са, да не се запарва и по-лесно да влиза, ама не съм тръгнала да се хваля.
9
13
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Роклята не ми допада.
8
18
 
52
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
На който и да е дизайнер да е роклята, не се ходи на концерт с плетена рокля.Това го знае всяка уважаваща себе си жена! Време е Десислава Радева да си наеме стилист!
7
19
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
старомодно на цвят, на кройка......да си смени дизайнерката.
6
22
 
47
 
! Отговори
фешън преди 6 години
Мале и кристали е имало на розовата нощница! Как ли са светкали в тъмното в операта;)
5
24
 
45
 
! Отговори
Дългата Деса-златна преди 6 години
Дългата другарка на Руми Радев - Деса ще ни излезе златна. Да са живи и здрави данъкоплатците. Не знаех, че тя е била толкова ценно национално богатство, че да я охранява НСО за 15000лв. месечно. В същото време много българи гладуват
4
39
 
37
 
! Отговори
sante_dog преди 6 години
А какво и е на роклята? Без да съм разбирач, мисля че си е напълно нормална рокля - без да е провокативна (все пак не отива в чалготека), но и без да е прекалено сухарска - не е на погребение. Нормална рокля от доказан дизайнер - при това български. Чудесен избор...
3
8
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уважавам президентската институция, без значение кой е президентът, дали е добър или лош. Но съпругите на президентите НЕ СА част от президентската институция. И не ги уважавам, когато са супер, мега, гига, тера смотани... и алчни за медийно присъствие.
2
4
 
30
 
! Отговори
Юнга преди 6 години
До първияПаламуди(рибите) ще да са с едно око !
1
55
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Красива дама. Класика. Освен това е и интелигентна, а не някаква синоптичка златотърсачка, ловец на паламуди.