Щрак с днешен вестник в ръка! Йончева пак до оградата

Депутатката алармира, че съоръжението продължава да пада
Обновена: 8 яну 2018 17:11 | 8 яну 2018 17:07, Веселина Йорданова
186
Щрак с днешен вестник в ръка! Йончева пак до оградата
Снимка: Facebook

Оградата по границата продължава да пада, алармира депутатът от БСП Елена Йончева. За доказателство тя се е снимала до проблемния участък с днешни вестници.

Още по темата

"Днес, 8.01.2018 г. в района на Малко Търново - паднала ограда. Налага се да документирам събитието с днешни вестници, за да удостоверя достоверността му", написа тя във Facebook.

По думите на депутата преградното съоръжение е не само неефективно, но продължава да пропада.

"Напомням, че съоръжението не е построено според заданието на МВР от 14.01.2015 г. На 20.11.2015 г. Главна дирекция "Гранична полиция" дава правото на областните управители на Ямбол, Хасково и Бургас да променят проекта за ограда. Предоставеното право на областните управители да променят техническите параметри е направено с една-единствена цел - корупция", твърди Елена Йончева, която наскоро показа във филм, че преминаването на оградата не е проблем за бежанците.

По думите й за това възпрепятстващо съоръжение, заедно с прилежащия обслужващ път, са дадени около 1 млн. лева на линеен километър. Докладът на Главния инспекторат на МС от април 2017 г. във връзка с него обаче констатира фрапиращи нарушения.

"Абсурдно е проверяващият екип на Главния инспекторат на МС да отиде със специална задача да провери дали има изградена ограда и от какъв тип е – и да не може, след проверка, да отговори на този въпрос", пише още народният представител.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
21
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая пак ги окепезени . Ама така е . Грабили като за световно .
141
17
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Паднала ограда ,грабежи ,убииства ,смъртност . Трагедия.
140
18
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички знаем кои са грабителите и изпълнителите на този проект.Да въртат парите а не да се правят на вода ненапита .И да си развяват гащите покрай ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО .
139
19
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Яко грабили от ,,оградата ,,.Че и ,,велика ,,я кръстиха .
138
24
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ognyanz.Много си жалък!А що не отиде да снима Цанков камък,да видиш,къде плуват едни милиарди изхвърлени за нищо от БСП,или не снима хотелите построени след заменките на Станишев,ощетили България за 6 милиарда евро,или да отиде да снима Белене,..................?
137
29
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Йончева очевидно единствена не е разбрала, че мигранти вече няма и пропагандата й не върви.
136
28
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оградата -корупция и власт=ГЕРБ.Гарантирано !
135
31
 
42
 
! Отговори
Стефи преди 6 години
Тая е като разгонена дива коза.От баир на баир,от дере в дере.Ей разчекна се ***!Дали БСП изобще не крадяха?Защо не направи филм за кражбите на партията ти лукава.Що за журналистка!Когато един журналист плюе едни,а си сваля гащите на други-не е никакъв журналист,а платен шмекер!Да не кажа платена омирисана слива.От БСП си мислят,че българите са патки,които пасът по асвалта и са забравили техните кражби и фалити на България!Какво построиха,та да се събори?
134
22
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ограда ли ? ВРЕМЕННО ВЪЗПРЕПЯТСТВАЩО СЪОРЪЖЕНИЕ.СИМВОЛИЧНО И ВРЕМЕННО .Построено с нищожни средства ,евтини материяли и некачествено . Но основните средсва са усвоени .За пореден път Йончева разрови блатото на корупцията ГРЕБ.
133
23
 
24
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До 132 и т.н. "Калеко Алеко" - Не знам защо не виждате проблем в това, че оградата стои съборена, след като са дадени толкова пари за нейното стриотелство. Оказва се, че ако Елена Йончева не отиде, за да покаже това, поредната дупка така и ще си стои, а бат'ви Бойко ще продължи да разправя колко добре ние охраняваме външната граница на ЕС. Елена Йончева ви е виновна, а не тези които лъжат и нас, и тези, с които Бойко ще се прегръща по време на председателството.
132
6
 
13
 
! Отговори
де пръчка де преди 6 години
На когото не му харесва цената да прочете колко отпуща Тръмп за оградата на Мексико. Тази не беше ли в подкрепа на Тръмп?
131
18
 
21
 
! Отговори
жаль преди 6 години
Прочетох коментарите. Явно ленчето не е улучила темата поради плитките инсинуации. Читателите чустват и не я подкрепят.Няма го и Станишката да и плати нещо по-така, като Садам, Пиратите и прочее.Ще си остане посредствена журналистка.
130
7
 
23
 
! Отговори
Червен бандит преди 6 години
До руска шлюхастанала е рекламно лице на в Труд ..ха.ха.ха--------------Ми, като предишният й спонсор емигрира в капиталистически Брюксел е така!
129
19
 
26
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
Стражевото куче Йончева отново е на пост, оградите бяха символа на нейната партия кърмилница, като се почне от граничните, та се стигне тези на затворите в Белене, Ловеч и Скравена .... Така че да стои в колибката си и да пази, така както са я обучили, а при нужда и да лае ... !!!
128
21
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЕвропеецоОградата е идеално направена и цената ис е много евтина дори. А че Йончева умишлено я руши и ходи да се снима е въпрос за съд и прокуратура.
127
14
 
20
 
! Отговори
Бай Танас преди 6 години
В района на Малко Търново има много участъци, където стандартното изпълнение на оградата няма да издържи и първия по-сериозен дъжд. На такива места и милион лева за километър не е достатъчен. Просто трябва на място да се преценява къде какво да се направи. Па тая кифла да спре да лае и да почне да ходи на работа. По времето когато бях там отдавна щеше да е в канцеларията на ВКР - то и да обяснява, че се е загубила в гората :) (и нямаше да е да тази ограда ами два километра по-навътре, към нас)
126
17
 
16
 
! Отговори
дайтеощедададете преди 6 години
Пада защото едни мармоти завиват едни пари.Т.е свиват едни пари.
125
18
 
21
 
! Отговори
Жоро-Хъша преди 6 години
Тая както се е заяля с тази ограда, трябва да я вържат на синджир там да лае и ръмжи деонощно. Пиле няма да може да префърка през границата
124
14
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не би това да е дупката, на която гранична полиция събишра входната такса на мигрантите?
123
22
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГербАрите обикновено крадат половината пари, но тук са "УСВОИЛИ" повече.ТНази ограда, ксато я гредам, едно диво прасе като се блъсне в нея и ще я събори.