Основният проблем в Сирия - употребата на химическо оръжие!

Поптодорова смята, че ответен удар срещу действията на САЩ няма да има
Обновена: 16 апр 2018 22:35 | 16 апр 2018 22:30, Екип на Bulgaria On Air
134

Основната заплаха за Сирия е безнаказаната, безцеремонната и цинична употреба на химическо оръжие, чиято цел е прочистване на собствения народ заради завладяване на територии. Башар Асад иска да разшири зоните на контрол. Такова е мнението на бившия ни посланик в САЩ Елена Поптодорова в студиото на "Денят ON AIR".

Гостът на телевизията коментира напрежението в източната страна след последните въздушни удари върху нея. Днес външните министри на Европейския съюз се събраха за среща в Люксембург. Френският президент Еманюел Макрон заяви, че ударите на САЩ, Великобритания и Франция са били успешни от военна гледна точка.

"Единствената надежда за дипломатическо решение в Сирия бяха преговорите в Женева, които бяха блокирани и няма перспектива за възобновяването им. Това не значи обаче, че усилията в тази насока не трябва да продължат", категорична бе Поптодорова пред Bulgaria ON AIR.

Тя е убедена, че ответен удар срещу действията на САЩ няма да има и това е станало ясно още миналата седмица.

"Целта на атаката на Съединените щати беше да се разрушат инсталации, способности за производство и употреба на химическо оръжие. Последната криза в Сирия показа нещо много ярко - има драстична разлика между притежание и използване на такова", посочи бившият ни посланик.

Вижте повече във видеото!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
25
 
! Отговори
Петър Младенов преди 6 години
Ех, Ленче, Ленче, аз те бутнах в дипломацията, пък ти взе излагацията!
23
0
 
33
 
! Отговори
Пази ни Боже ! преди 6 години
От всичко което избръщолеви тази безскрупулно нагла женица разбрах това, че си е опънала кожляка,въпреки тежестта на годините и най-вероятно е чрез козметиката,която си "купува" по летищата.
22
1
 
34
 
! Отговори
(-_-) преди 6 години
За съжаление такива 'таланти' изплуваха на повърхността след промените и докараха България до незавидното политическо и икономическо състояние.
21
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ТАЯ КРАДЛА ЛИ 18Е, не се бой..............щом срещу Москва са извикали да плюят такива мижитурки, които цяла България ги знае по имена, НЯМА СТРАШНО!!! ЕФЕКТЪТ, КАКТО ВИНАГИ Е ОБРАТЕН!!!! Абе, а къде изчезна иво минджев????? Къде се е скрил? Сега би трябвало да е в "стихията" си!!!
20
0
 
20
 
! Отговори
чушката люта Еланке преди 6 години
ъ формат оф ъ симпъл куRмунистка. глва клати, очи врътка, гръб кърши...дълго-косата краставица да провери чантето на проскубаната, че после ще има да търси полските специялни служби да разкрият крадлата...и хич не й вервайте че не е крала а е събирала помощи за некои ракетни войски...или ако започне да вади отвертки с които тя ужким била разстройвала ракетите на щатите в Средиземно море
19
0
 
28
 
! Отговори
ква парт секретарица преди 6 години
пайсе Народе и крийте де що имате лой, мас, крем и грес.тъз проскубана краставица да пие едно рациново и да си види серийския проблем.и да си пие редовно хапчетата, едното преди другото и трето след четвъртото хапче иначе я чака болестта на Хилария от времето когато се надпреварваше с Доналд
18
1
 
28
 
! Отговори
Човек преди 6 години
Тази е нагледен пример за партиец лицемер и псевдо комунист.От обещаващ кадър на партията, до изтривалка. Но не е сама, много са такива, като нея. Презрение и забвение.
17
0
 
35
 
! Отговори
ТАЯ КРАДЛА ЛИ преди 6 години
ще дава трезва международна оценка. Я по-добре си признайте КОЙ ви натиска тая КУКУВИЦА да виси всеки ден по телевизиите. В едната ТАЯ....... в другата ПАСИТО и той всенароден "ЛЮБИМЕЦ". в третата мумията АГОВ, даже и джендъра ТАФРОФ изровиха от запаса да се бие на първа линия във войната с МОСКВА
16
0
 
36
 
! Отговори
ДРАГИ Ж.УРНАЛЯ преди 6 години
пазете си химикалките и телефоните. В студиото е опасна клептоманка
15
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Една крадла в подкрепа на лъжците и убийците!
14
0
 
39
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Хиляда пъти повтарят, че Асад е използвал химическо оръжие, а едно доказателство не могат да дадат. Бомбардират лаборатория, която произвеждала зарин (според Тереза Мей), а обгазяване няма. А имало ли е изобщо? Това е лицемерието на запада.
13
0
 
37
 
! Отговори
Петров преди 6 години
Преводачиката на Тодор Живков се пише сега първа американка и като папагал повтаря американските измишльотини за това че те бомбардирали "за мир". Жалка работа.
12
0
 
29
 
! Отговори
На Паси братовчет преди 6 години
Няма ли да има все пак морал и такива особи да се покриват някакси от вкараните пари в уж проматика някакваси?
11
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тая кражбите повече исе отдават от анализите
10
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази крадла от затвора ли се обажда?
9
1
 
37
 
! Отговори
Ddd преди 6 години
Само да не взривят някой завод за козметика че Ленчето няма да има кво да гепи след това.
8
1
 
39
 
! Отговори
Полски митничар преди 6 години
Защо се дава на тоя да коментира
7
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Клепта Топкрадлова!
6
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе тая кремаджийка що се не скрие. Да оди се маже с крем и да не плещи глупости.
5
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въх! Тая пaчa знае ли какво ще стане, ако се взриви завод за химическо оръжие???