25 години по-късно: Благодаря на Деси за любовта! От Цветан!

Зам.-председателят на ГЕРБ с умиляващ пост във Facebook
24 апр 2018 12:30,
170

Снимка: Facebook

Цветан Цветанов празнува годишнина от сватбата си на този ден, както той сам призна на официалната си страница във Facebook. Ето какво написа зам.-председателят на ГЕРБ в социалната мрежа:

"Днес се навършват 25 години, откакто с моята прекрасна съпруга Деси сключихме граждански брак. Да бъдеш с някого четвърт век е нещо много значимо и затова благодаря, на Деси за любовта, грижите, търпението и уважението.

Безбройни са незабравимите ни мигове заедно и сега, 25 години по-късно, спокойно мога да кажа, че се обичаме повече от всякога.

Разбира се, най-големият ни подарък и най-истинското олицетворение на отношенията ни несъмнено са трите ни прекрасни дъщери: Гергана, Василена и София".

Честита годишнина!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
26
 
! Отговори
ПЕТРОВА преди 6 години
ЕЙ НЕ МИНАВА ПОЛУДЕН ПРЕЗ КОЙТО ДА НЕ НИ ГО НАВИРАТ В ОЧИТЕ ТОЗИ ЧОВЕК. КОЕ Е ПО ВАЖНО, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ ПРЕВИВАТ ГРЪБ ЗА ДА МОЖЕ ТОЗИ ХУБАВЕЦ ДА ЖИВЕЕ В РАЗКОШ. СПРЕТЕ СЕ. ИМА МНОГО ВАЖНИ ВЪПРОСИ ЗА КОИТО ТРЯБВА ДА ПИШЕТЕ.
89
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Три прекрасни дъщери и шест още по-прекрасни апартамента.
88
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Филма е супер
87
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Политическата смърт на Иванчева по филма влече проблеми гледам...
86
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
5000 зрители в НДК погалиха ушите на недоразумението на снимката с мощни освирквания. Да ти е честито Цвъко!
85
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много подъл човек!
84
0
 
19
 
! Отговори
до бай тъпчо преди 6 години
Ха ха хааа отдавна не съм се смял така
83
12
 
1
 
! Отговори
гербист-Гинковист преди 6 години
Червено вино снощи пих ...и капка не остана ....Честита годишнина, все така да сме и да управляваме още дълги години.
82
1
 
6
 
! Отговори
:-) преди 6 години
Направен е нов ексклузивен филм за политическия живот в България. Иванчева е на първите кадри, после следват по-едрите политици. youtube/watch?v=YQX7JYQjDOQ
81
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като "физкултурник"
80
1
 
14
 
! Отговори
Мачкан преди 6 години
До гербист-патриотЗащо само искате да мачкате хората? Само такива постове чета от герберастките *** тук, че искате да ни мачкате. Ми смачкахте ни вече, то не остана какво да мачкате повече. Намерете си друга цел и визия за бъдещето. Ако можете.
79
3
 
19
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 6 години
Еееее айде да са живи и здрави бе и на сватбата на внуците да поведат хорото!Ний пък с жената като напрайхме педесе от сватбата и и купих нов телефон бе и на другия ден иде и вика-виж бе какво стана тука, некакво животно ми излезе на екрана и не мога го махна-обадих са на емтела пък те викат да си изключа предната камера-та да кажеш отде да я спра бе...Та ако жена му на Цецко му подари такъв телефон да пита мене да му кажа отде са спира селфито бе
78
1
 
18
 
! Отговори
Aman преди 6 години
Каквото посееш, това ще пожънеш. Всички знаем Цецко, какъв политик е. Да не се изненада ако на нацията не й дреме за годишнината му. Нищо хубаво не сме видели от него, язък, че се е мултиплицирал..
77
9
 
8
 
! Отговори
младежки гербист преди 6 години
Честито г-н Цветанов, все така щастлив семеен и партиен живот.Ех, къде е сега Веселин Маринов да изпълни някой от шлагерите си по повода.
76
1
 
18
 
! Отговори
... преди 6 години
ГЕРБ е наредил кризисен ПР до всички грантови медии,понеже на Цвъ последната седмица му отвъртяха главата от "шамари"...даже на публични места и концерти.
75
1
 
14
 
! Отговори
fgj преди 6 години
Не изглеждат зле на снимка.Това в което се превърна цв цв ,обаче е нещо ужасно,жалко .............
74
35
 
2
 
! Отговори
гербист-патриот преди 6 години
Честито Цецо, още 25г. да има.А за завистниците, Мачкай Цецо, Мачкай. Само ГЕРБ и Патриотите, другите да ги змачкаме.
73
0
 
11
 
! Отговори
Сократис преди 6 години
Това са снимки от личен архив във социална мрежа, профили в която имат повечето от вас.Това означава, че ако в даден момент вашата личност стане интересна за обществеността, веднага ще се извади всичко от публично достъпната ви информация а дори и да е защитена, то винаги ще се стигне до нея благодарение на някой "добър" ваш приятел, който има достъп до личното ви пространство.А след това е лесно-публикуване и останалото ще го свършат лешоядите.Но...всеки да си носи кръста!
72
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хората, които бяха мачкани от Цветанов, арестувани без доказателства, бити пред децата им, когато нахлуваше в 6 часа в жилищата им, заведоха дела в международния съд в Страсбург.И лицето Цветанов беше осъден да ги обезщети стотици хиляди лева. Но същото лице вместо да се бръкне и да плати, българската държава изплаща парите. Тоест ВСИЧКИ НИЕ.
71
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цвък си е направо като като космат маймюн. Кво му е харесала тази женица не знам, аааааа, сетих се, интелекта!! Давай интелектуалецо, успя на много хира да разбиеш съдбите, но идва и твоя ред. Всичко се плаща на този свят!