"София прайд" – парад на любовта или плен на джендър-идеологията?

Патриоти за София питат защо общината "се е поддала на гей лобито"
21 май 2018 12:15,
167

Седмици преди провеждането на поредния гей парад в София започнаха да валят позиции на крайно отричане и защита на събитието.

Светият Синод призова хората да не участват в тази "демонстрация на греха". А общински съветници от групата на "Патриоти за София - ВМРО и АТАКА" попитаха местната власт защо се харчат общински средства за този "парад на лудостта".

От своя страна столичният кмет Йорданка Фандъкова обеща 11-то издание на прайда да премине мирно и безпроблемно и поощри действията по преодоляване на агресията в обществото.

"Гей парадът е парад на любовта. На него хората се събират, за да празнуват. Много хетеросексуални двойки, заедно със своите деца го посещават, в това няма нищо срамно, нито пък странно. Всеки, който се обявява срещу това събитие мога само да го съжалявам, тъй като то е много добре прието в развитите държави", коментира в студиото на "България сутрин" продуцентът Джийсън Брад Люис.

Общинският съветник от ВМРО и председател на групата в СОС "Патриоти за София“ Карлос Контрера реагира остро на официалната подкрепа от Столичната община за тазгодишния "София прайд".

"Общината е паднала в плен на джендър-идеологията. Ако някой е решил да прави циркове, нека си наеме една зала и да ги провежда в нея. Обяснението, че това е шествие на любовта, категорично не е вярно. Този парад има политически искания, свързани с узаконяването на гей браковете, осиновяване на деца от хомосексуални двойки и т.н.", отсече Контрера.

София Прайд 2018 ще се проведе на 9 юни пред Паметника на съветската армия. Гей парадът тази година ще започне от 16:00 часа, когато ще стартира и музикалната програма на прайда.

За първи път множество организации и бизнеси ще се включат със свои тематични щандове на място.

В своя декларация до СО, групата "Патриоти за София - ВМРО и АТАКА" в Столичния общински съвет, попитаха кой позволява политически лупинг на СО.

Повод за тях стана "изненадващата подкрепа за гей маратона, който се проведе на 19 май и последващите го тематични хепънинги, и София прайд", обясняват те.

Патриоти за София се интересуват и "кому е нужен този парад на лудостта и защо общинарите се поддадоха на гей лобито", настояват и за незабавното публично оттегляне на подкрепата на общината.

Пред Bulgaria ON AIR Карлос Контрера попита защо джендър-идеологията се допуска през парадния вход на Столичната община.

Според него именно тя и опитите да бъде внедрена в образователната и правната система на страната, консолидира цялото общество.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Библията аз не я намесвам. Смея да отбележа, че съм атеист, но тук са засегнати по-скоро природните закони, а не толкова религиозните. Ако всички станат обратни ще изчезнем - казано с 2 думи :)
69
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ ИМА ДВЕ БИБЛИЙ! СТАРА БИБЛИЯ КЪДЕТО СА ПИСАНИЯТА НА УЧЕНИЦИТЕ НА ХРИСТОС И НОВА БИБЛИЯ КЪДЕТО ЕДИН КУП НЕЩА СА МАХНАТИ И ЗАМЕНЕНИ С УГОДНИ НА ЦЪРКВАТА НЕЩА!НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА РЕДАКТИРА БИБЛИЯТА НО ВЪПРЕКИ ТОВА СА ГО СТОРИЛИ И СЕГАШНАТА БИБЛИЯ СИ Е ДО ГОЛЯМА СТЕПЕН МЕНТЕ :D
68
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Излишни демонстрации. Кому са нужни..Нито аз ще стана гей, нито пък ще започнем, ние хетеросексуалните да го разбираме това нещо. В действителност, нека си запазят предпочитанията за себе си.
67
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На мнение съм, че всеки може да си ляга с когото си поиска, без да ни го навират в лицето. Лично за мен това е умишлена провокация, за да се изкарат после дискриминирани. Аз не ходя да демонстрирам сексуалните си предпочитания и не ме интересува кой гей - кой не. Моля спестете си тази информация за вас и не ни пробутвайте психическите си разтройства...Проблемът си е ваш!
66
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САМИЯ ХРИСТОС Е ОДОБРЯВАЛ ХОМО ВРЪЗКИТЕ ИМА ГО В ЕВАНГЕЛИЕТО НА МАТЕЙ ЕДИН ОТ АПОСТОЛИТЕ МУ!НО ЦЪРКВАТА УМЕЛО Е ТУРИЛА КАКВИ ЛИ НЕ ГЛУПОСТИ В БИБЛИЯТА КОИТО НЕ СА ПИСАНИ ОТ ХРИСТОС ИЛИ АПОСТОЛИТЕ МУ! А ОТ ЛЪЖЕПРОРОЦИ ПСЕВДО СЛУЖЕЩИ НА ИНТЕРЕСИТЕ НА ЦЪРКВАТА!!ТЕЗИ КОИТО ПЛЮЯТ ПО ХОМОТАТА СА ЧИСТИ АНТИХРИСТИ И СИ ГО ЗНАЯТ! ЗАЩОТО ХРИСТОС Е ВЯРАТА А НЕ ГЛУПОСТИТЕ В БИБЛИЯТА НА ЛЪЖЕПРОРОЦИ НЯМАЩИ НИЩО ОБЩО С ХРИСТОС И УЧЕНИЦИТЕ МУ :D
65
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***=ТА Е СЛЕДВАЩОТО НИВО ВЪВ ЕВОЛЮЦИЯТА :DНЕ Е СЛУЧАЙНО, ЧЕ НАЙ-ГОТИНИТЕ МЪЖЕ СА ПЕДА-ЛИ :DХЕНРИ КАВИЛ 100% ГЕЙКРИС ЕВЪНС ГЕЙИЪН СОМЕРХОЛДЪР ЧИСТ ГЕЙ :DСАМО БРАД ПИТ НЕ Е ГЕЙ НО ТОЙ ЯВНО СИ ПАДАШЕ ПО ТРАВЕСТИТИ И ЗА ТОВА ВЗЕ АНДЖЕЛИНА :D
64
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А президентът и първата дРама ще открият ли мероприятието?
63
6
 
19
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Перверзии...педофилщина...извратеняци...Хетеросексуалните са ПРИНУДЕНИ да гледат, и да се съобръзяват с всякакви отреnки.Нормалното е нищо ... ненормалното е модерно
62
0
 
7
 
! Отговори
да живее България преди 6 години
Спор между двама българи: Карлос Контрера срещу Джийсън Брад Люис.Чудничко.
61
2
 
5
 
! Отговори
бо тик вун преди 6 години
Лидер Номер 1 на ЕС!
60
4
 
25
 
! Отговори
Сър преди 6 години
Ако вземете на сериозно *** рискувате да им направите удоволствие. Такива се убиват със присмех и сарказъм. Осмивайте ги постоянно и им се подигравате както можете. Припомнете си какво направи Сервантес с *** и откачени рицари през 16ти век. След "Дон Кихот" рицарството отиде в небитието. Човек по лесно приема да бъде преследван от колкото осмиван. Само 1-2% от обратните са такива заради медицински проблем (те няма да са на парада), останалите са такива защото е модерно и се плаща.
59
2
 
37
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 6 години
Защо няма такъв парад и за нормалните хора ? Ние не трябва ли да "парадираме" , че сме нормални. Аман от пед*ерасти !
58
30
 
6
 
! Отговори
traf преди 6 години
В Европа и по света прайдовте са машина за бизнес ! Продължават по 5 дни с най-различни събития и се посещават от хиляди гости -а това са пълни хотели, пъални ресторани, барове , от един подобен парад в Мадрид проходите са милиони за сектор туризъм.Но българите са супер изостанали хора- и затова ще бъдат винаги бедни!
57
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДА И АЗ НЕ ОДОБРЯВАМ!!! ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ ДЪГАТА НЕЩО ТОЛКОВА ЧИСТО И СВЯТО ЩЕ Е СИМВОЛ НА РАЗВРАТА :DИ НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ СЪМ 100% ГЕЙ!---------------------ДОКАТО ДЪГАТА НЕЩО СВЯТО Е СИМВОЛ НА РАЗВРАТА ТО Е ЯСНО, ЧЕ ТОВА НЯМА КАК ДА БЪДЕ ПОБЕДЕНО!
56
1
 
16
 
! Отговори
Сър преди 6 години
Иванчо към баща си. Тате аз съм гей. Бащамо го изгледал накриво и го пита. Ти Иване милионер ли си? Не съм. А, имаш ли дворец? Нямам. А, имаш ли супер яхта в Монако? Нямам. А имаш ли Ферари или Ламборджини ... ? Нямам. Иване ти шибаш ли се в дъто? Да. А, *** ли чурки? Да. Нееее, ти не си гей ти си най обикновен ***.
55
3
 
27
 
! Отговори
Жо преди 6 години
ГЕЙОВЕ, както сега се наричат ***, винаги е имало и ще има.Въпросът е, защо Столична община разрешава този отвратителен парад на извратеното сладострастие. Не само разрешават, но и осигуряват охрана за стотици хиляди левове от данъкоплатците. Защо Кметицата и общинарите не забранят парада? Явно, те одобряват това, което се върши по улиците, пред погледите на децата ни! Ами, тогава да се включат и те под "цветовете на дъгата", да ги хората
54
3
 
26
 
! Отговори
Сър преди 6 години
Джеймс, каква е тая врява на улицата? Протест сър. Кой протестира? Гейовете сър. Защо протестират? Да не би някой да им забранява да са гейове? Не сър. Тогава какво искат? Никой се знае сър ... ***.
53
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоз не можах да разбера... значи щом си гей значи си много интелигентен ли? Ако та заджаскъм...
52
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Българи юнаци.В повечето случаи е едно и също
51
1
 
14
 
! Отговори
?! преди 6 години
Има ли нещо нормално в нашата държава?