"София прайд" – парад на любовта или плен на джендър-идеологията?

Патриоти за София питат защо общината "се е поддала на гей лобито"
21 май 2018 12:15,
167

Седмици преди провеждането на поредния гей парад в София започнаха да валят позиции на крайно отричане и защита на събитието.

Светият Синод призова хората да не участват в тази "демонстрация на греха". А общински съветници от групата на "Патриоти за София - ВМРО и АТАКА" попитаха местната власт защо се харчат общински средства за този "парад на лудостта".

От своя страна столичният кмет Йорданка Фандъкова обеща 11-то издание на прайда да премине мирно и безпроблемно и поощри действията по преодоляване на агресията в обществото.

"Гей парадът е парад на любовта. На него хората се събират, за да празнуват. Много хетеросексуални двойки, заедно със своите деца го посещават, в това няма нищо срамно, нито пък странно. Всеки, който се обявява срещу това събитие мога само да го съжалявам, тъй като то е много добре прието в развитите държави", коментира в студиото на "България сутрин" продуцентът Джийсън Брад Люис.

Общинският съветник от ВМРО и председател на групата в СОС "Патриоти за София“ Карлос Контрера реагира остро на официалната подкрепа от Столичната община за тазгодишния "София прайд".

"Общината е паднала в плен на джендър-идеологията. Ако някой е решил да прави циркове, нека си наеме една зала и да ги провежда в нея. Обяснението, че това е шествие на любовта, категорично не е вярно. Този парад има политически искания, свързани с узаконяването на гей браковете, осиновяване на деца от хомосексуални двойки и т.н.", отсече Контрера.

София Прайд 2018 ще се проведе на 9 юни пред Паметника на съветската армия. Гей парадът тази година ще започне от 16:00 часа, когато ще стартира и музикалната програма на прайда.

За първи път множество организации и бизнеси ще се включат със свои тематични щандове на място.

В своя декларация до СО, групата "Патриоти за София - ВМРО и АТАКА" в Столичния общински съвет, попитаха кой позволява политически лупинг на СО.

Повод за тях стана "изненадващата подкрепа за гей маратона, който се проведе на 19 май и последващите го тематични хепънинги, и София прайд", обясняват те.

Патриоти за София се интересуват и "кому е нужен този парад на лудостта и защо общинарите се поддадоха на гей лобито", настояват и за незабавното публично оттегляне на подкрепата на общината.

Пред Bulgaria ON AIR Карлос Контрера попита защо джендър-идеологията се допуска през парадния вход на Столичната община.

Според него именно тя и опитите да бъде внедрена в образователната и правната система на страната, консолидира цялото общество.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
5
 
1
 
! Отговори
Лунчова преди 6 години
До 29Ето един нямащ самочувствие на човек. Егото ти е в земята нали? Хайде цъкай със езиче сега.
29
1
 
14
 
! Отговори
Ivan преди 6 години
Vurnete dugata na decata, pendeli takiva :D
28
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СтатистикаХомосексуални винаги е имало по всяко време и навсякъде и винаги са били 2-3%. Но сега ги толерират като че ли са 80%.
27
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 23Парад на 80-те процента по-скоро те съветвам да направиш.
26
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Лунчова Първо се ограмоти, после пиши! Научи се кога се пише "със" и кога "с"!
25
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ох, хората плюещи по гейовете вдигат сто пъти повече шум от самите гейове. Оставете ги да си шестват веднъж в годината, с нищо не ви пречат.
24
1
 
19
 
! Отговори
Статистика преди 6 години
Обобщени коментарите до тук: 95% против гей-парада; 5% - одобряват, защото са гейове. Общината да си помисли!
23
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толерантност и евроатлантически ценности: - отказ от всякаква етническа идентичност - отказ от политическа идентичност - отказ от културно-религиозна идентичност - отказ от държавна идентичностС горните вече е приключено. Остава само отказа полова идентичност, работи се усилено по въпроса. А за самите хомосексуалисти никой не го е грижа, и те са пионки в играта и тях ги използват. Човек ез идентичност най-добре се управлява, дай му молове и лъскаво играчки и прави с него каквото искаш.
22
16
 
2
 
! Отговори
Лунчова преди 6 години
Колеги хайде кой ще идва? Аз ще бъда там и ще си правя купона със Красимира, а вие цъкайте отстрани със език и завиждайте!!!
21
4
 
21
 
! Отговори
(-_-) преди 6 години
Абе, общо взето винаги ще са обект на подигравка извън своите общности. Каквото и да се насажда, човек е устроен да се отнася с недоверие и дори враждебност към 'различните'. Останалото си е чисто лицемерие! Такъв е живота! А, да парадираш със своите различия вече отива към диагноза. Щом не можеш да се възпроизведеш по естествен път - значи имаш проблем!
20
3
 
38
 
! Отговори
сорос плаща преди 6 години
Нормален човек не би отишъл на въпросното събитие, даже да е гей.
19
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Общините и държавата в цялост би трябвало да подкрепят съвсем други инициативи!Този парад е отвратилно и позорно падение...
18
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не е парад, а противообществена проява!
17
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПациА аз правя ceкc само в Четвъртък и Събота. Да си направим общ парад?!
16
2
 
45
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
не мисля че българина мрази гейовете. Поне не в цялост. Парцалев хората го боготворяха и сега го боготворят. Мариус Куркински също пълни зали... По ското мрази джендърите. Тези нагли, агресивни, арогантни същества, които все нещо са недоволни, все нещо са онеправдани и все смятат, че не живееш правилно и те ще ти покажат как точно правилно трябва да живееш...
15
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак и пак си избирайте самоковската даскалица за кметица да ви се гаври и провежда *** шествия които гълтат десетки хиляди средства от бюджета ....
14
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това са умишлени мероприятия, не знам от къде. Но се правят умишлено. Само и само да се създава напрежение в обществото. На тия к.ауни никой не им пречи да си се греят и чифтосват. Обаче, били онеправдани и за това правят прайдове из София., щото тука Общината ги пази с полиция да не им падне някое перце от....
13
2
 
29
 
! Отговори
the rainbow sux преди 6 години
Явно НПО-та са платили за рекламата на гей парада, щом събитието е толкова коментирано в медиите. Повечето от изданията са на ръба на фалита и се чудят от къде да си избият разходите. Няма начин те да обръщат такова внимание на парада само като акт на добра воля. Ако беше така, медиите щяха да пуснат една статия в деня на събитието, а не да ни занимават цял месец с него. Казвам ви го като човек от бранша.
12
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Градушка да се изсипе над болните ви мозъци дано!
11
4
 
41
 
! Отговори
(-_-) преди 6 години
Парад се прави по случай на някое значимо събитие.. Това, че някой е хомосексуалист или с някаква друга, нестандартна ориентация, повод ли е за паради?Защо някой трябва да се гордее със своя сексуален живот? Пресирани били, не им зачитали правата.. Направо истинска трагедия!