Теодора не успя в битката с рака. Намери покой в България

32-годишната жена оставя две малки деца. Поклон пред паметта й!
Обновена: 5 юни 2018 19:58 | 5 юни 2018 15:06,
111
Теодора не успя в битката с рака. Намери покой в България
Снимка: Facebook

Онкоболната Теодора Маджарова, която през май бе транспортирана от Бразилия у нас, е починала.

Скръбната вест съобщи съпругът ѝ Александър Русанов в профила си във Facebook.

Заболяването на 32-годишната жена бе в напреднал стадий, а състоянието й според лекарите бе нелечимо.

Още по темата

С последна надежда за спасение тя потърси алтернативна терапия при медиум в Бразилия.

По време на престоя й там обаче състоянието й се влоши рязко и се наложи съпругът й, с помощта на външното ни министерство, да я прибере у нас, за да може да близките й да се сбогуват с нея.

Историята на Теодора, която Bulgaria ON AIR първа разказа, трогна много българи и за два дни бяха събрани средства за транспортирането на младата жена със самолет до южната ни съседка Турция, от там тя бе транспортирана с линейка до Токуда, където остана до смъртта си.

32-годишната Теди оставя две малки деца. Поклон пред паметта й!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
27
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Лека и пръст на жената! Гаранция е хванат късно проклетия... Много млада жена, лоша работа! Пък вие си дрънкайте за лекарства, врачове и сода... Като не е хванат навреме... кофти!!!
23
3
 
14
 
! Отговори
Горан преди 5 години
До Димитров: Абе, приятел! Защо така с лека ръка се доверяваш на някакво си кухо понятие IQ? Нали пак е от хората измислено! Как така ще твърдиш, че хората живели 1900-та година били по-глупави от сега? Продължителността на живота се е вдигнала, да, но IQ-то? Ама, че плоски разсъждения...
22
1
 
33
 
! Отговори
Незнайко преди 5 години
Абсолютно същата история стана с майка ми преди 4 години, обаче тя бедната едва се върна до Франция където лежа в болница около седмица и я прибрахме с линейка. Почина в Токуда 2 седмици след като я върнахме. Ако трябваше и ние да я прибираме от Бразилия щяхме да се разорим... Но не я съдете Теодора и близките ѝ, надеждата умира последна. Този незнам колко лекува, но лежи на лаври от преди 30-40 години, и всичко останало е добър маркетинг. Светла им памет и на двете, да почиват в мир!
21
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бог да я прости жената!Журналистката Валя Крушкиня УМРЯ В ПРЕХВАЛЕНАТА ТУРЦИЯ ОТ РАК,от рак умират дори милиардери,срамота е да се прави политика от това,от друга страна аз познавам жени оперирани от тумор в гърдата едната и с две отрязани гърди вече четвърт век е жива,всичко е много относително.
20
6
 
22
 
! Отговори
Ханибал преди 5 години
До Анонимен "И така поредната прахосана сума пари за един месец в кома.Не не съм злобна."Злобна и противна си и още как. Този прахосан според тебе един месец как мислиш,дали и за близките й е прахосан или е дар? Когато виждаш че най-близкият ти човек си отива всеки допълнителен ден с него е дар божи, да не говорим пък когато е детето ти! Ама с простата ти кратуна как да го разбереш? Само пари са ти в главата.
19
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като прочетох кометарите си помислих, че е някаква героиня.Всеки ден умират хора, за повечето дори не научавате.
18
0
 
21
 
! Отговори
ПОЛЯ преди 5 години
До АнонименПравилно!Преди по малко от 48 часа почина мой колега - англичанин евреин. От РАК!!!Никога не е пушил, никога не е пил алкохол, бягаше по 15 км всеки ден на 60 години, пълен вегетарианец, цял живот е работил средно ниво мениджър из банки в Лондонското Сити, нямаше бял косъм на 60 години. Лекуваха го близо година тук в Лондон.
17
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И с какво толкова е допринесла та да й се прекланяме.Статията звучи глупаво.Бог да я прости, но дотам.
16
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
държавата се сеща за вас когато иска пари ! Сега нали не е Вежди Рашидов или Нана Гладуш ,а най обикновено момиче няма нужда да го жалим и помагаме В Германия рака се лекува с модерна техника в Турция само ви взимат парите ,знам го от опит .. горчив опит ! демокрацията ни направи в диви зверове Моите съболезнования .
15
8
 
8
 
! Отговори
Димитров преди 5 години
Средната продължителност в България е 75г, в западна европа около 77-80г. При положение че 18-ти век е 35г за Англия, а 19-ти век 40г. В България няма официални данни ,но със сигурност е била по ниска. IQ-то на средният човек през 2012г е 95% по високо от това на популацията от 1900-година. До 50г можем да очакваме средната продължителност да стане над 94г а средното IQ ще е по високо от 98% от това на хората от 1900г. Човешката раса НИКОГА не е била по добре.
14
3
 
9
 
! Отговори
СОДАТА преди 5 години
Аз не карам насила да ми вярват
13
4
 
31
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Как точно се лекува със сода бикарбонат.Тоя интернет трябва да го спрат.Всякакви кукувци се събраха тукаПлоски земиИзвънземниСодиЛуда работа
12
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Десетки известни личностти си отидоха, щом Стив Джобс и Дейвид Бауи не можаха да ги спасят, значи проблема не е само в парите за лечение, ЛЕКАРСТВО един ден ще има, черната чумa е бактериална инфекция която се лекува с антибиотици за 15лв за 2 дни, вариолата най смъртоностният вирус на земята беше изцяло унищоженот от лицето на земята.
11
3
 
23
 
! Отговори
ХХХ преди 5 години
До Баба КунаДа бабичко. Права си! Някой трябва да печели по някакъв начин от лекарства........иначе защо да убиват всеки лекар,професор и т.н. , който е открил лекарството против рака!
10
10
 
44
 
! Отговори
Баба Куна преди 5 години
Няма как да намерат лекартсво против рак-това означава загъба в билони трилиони,затваряне на болници -няма да намерят никога лекарство,ама никога Бог да я прости
9
17
 
15
 
! Отговори
Симо-чини преди 5 години
Сода бикарбонат,е ляка.Но не ви го казват СОДАТА.
8
30
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И така поредната прахосана сума пари за един месец в кома.Не не съм злобна.Злобни са тези , които подкрепиха загубената кауза и не дадоха шанс на тези, които имаха такъв.Има хиляди нуждаещи се болни с шанс.
7
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Bog da ja prosti ako bedche otidchla v usa bolnizata v istambul kadeto besche i sestrats na boiko schtesche da i pomognat moje bi jslko sa mkadara jena i dezata i leka i prast
6
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Очакваше се. Жалко за децата.
5
3
 
20
 
! Отговори
Мен преди 5 години
До АнонименМи хайде умнико, ти след като знаеш че има такива лекарства вземи просвети всички, които са болни. Нека се излекуват! Защо го криеш?!