"София прайд"?! Никой не гони хомосексуалистите!

Това е шествие на хора с медицински проблеми, настоя Карлос Контрера
Обновена: 12 юни 2018 00:38 | 11 юни 2018 23:19,
65

Парадът на хората с различна от традиционната сексуална ориентация, наречен "София прайд", бе съпътстван от контрашествие на националисти и крайно дясно ориентирани хора.

Засичането на двете демонстрации бе неизбежно, а на полицията се наложи да арестува няколко човека от двете групи.

"Това е шествие на хора с медицински проблеми. Провеждането на парада и истерията около него е израз на сбърканата държавна политика в областта на психиатричното здраве. Какво правиш вкъщи не трябва да засяга обществото. Тези хора правят интересна форма на изнудваща политика", категоричен бе общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера.

Според него никой не гони хомосексуалистите, нито пък им нарушава правата. "Тяхното желание е да ни завират сексуалната си ориентация в лицата", отбеляза той в "Денят ON AIR".

"Имаше провокация срещу контрапарада. МВР си изпусна нервите. Не трябваше да има такъв контрапарад. 1300 души полиция, 600 000 лева прахосани пари, а не могат да хванат двама престъпници. Трябва веднъж завинаги да приключим с този социален експеримент", заяви гостът на Bulgaria ON AIR.

Карлос Контрера посочи, че легализирането на гей браковете нарушава фундамента на обществото. "Всички знаят, че има хомосексуалисти на високи постове. Как тогава са дискриминирани", попита политикът.

"Това е подаване на ръка да бъдат интегрирани в обществото, а не да бъдат държани в периферията. Конституцията им гарантира тези права. Те се чувстват дискриминирани. Исканията им за щастие, достъп до работа и семеен живот са оправдани", изтъкна правозащитникът Юлиана Методиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АЗ СЪМ ЗА РАВНИ ПРАВА :DЩОМ МЪЖЕТЕ МОГАТ ДА СИ ПОКАЗВАТ ЦИЦИ-ТЕ ЗНАЧИ И ЖЕНИТЕ ДА МОГАТ!ПЪЛНА ПРОМЯНА НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА КОНСТИТУЦИЯ В БЪЛГАРИЯ!!!
24
6
 
19
 
! Отговори
СОФИЯ - пръд преди 5 години
Да има и по пет месечно, но да не ме занимават със себе си, по този грозен начин.Ако аз нямам подпис в общината, за мен важи същото, но не съм по прашки, сутиен и "знаме" на площада.Моля, занапред, ако се организират подоЛни, то кой от къде е - по местораждане.... Ша ме исфиняфате!
23
28
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВСЯКО СЪСЛОВИЕ СЪС НАД 10% ОТ МАСАТА МОЖЕ ДА ИСКА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ВАЖНИ ВЪПРОСИ!ЩОМ ЩЕ ИМА НОВИНИ НА ТУРСКИ И ТО БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ ТОВА СТАНА ЗНАЧИ ПРОВЕЖДАНЕТО НА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ГЕЙ БРАКОВЕТЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН!
22
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това с равните права е марксистка идеология ,тя е неприложима в пазарната капиталистическа система ! Само в Северна Корея наравно ги бият и хе.те.ро и г.ей човеците .Ако всеки вземе да е равен ,рано или късно някой ще поиска да е ПО равен ОТ ДРУГИЯ!
21
4
 
33
 
! Отговори
хюго бос преди 5 години
Прав е, аман от изнудвачи, които искат привилегии.
20
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно защо вие Карлос. Нали вече ВМРО са във властта, защо не забраниха парада? Много плиткоумно е да видиш срещу себе си и така да печелиш електорат. Ама то и електората им е плиткоумен.
19
34
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДНЕС ГЛЕДАХ ПОРНО ГЕЙ СЪС СУПЕИР МЕГА ГОТИНИ ПИЧОВЕ :D А ТОВА СЪЗДАНИЕ КОНТЕРА СЕ РАДВАМ , ЧЕ НЕ Е ГЕЙ :D ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ЕПИТЕТИ МОГА ДА ИЗПОЛЗВАМ ПО АДРЕС НА КОНТРЕРА ЗА ВИЗИЯТА МУ КАТО СЕ ПОЧНЕ ОТ МАЛКАТА МУ УСТА УШИТЕ МУТРАТА ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ЖИВОТНИ МОГА ДА ИЗБРОЯ!!!КАРЛОС КОНТРЕРА Е ЛИЦЕТО НА ХОМОФОБИЯТА :DНАПИШЕТЕ В ГООГЛЕТО: ПАРОДИЯ КАРЕТА СУПЕР ЛОЙИ ВИЖТЕ ЛИЦЕТО НА КОНТРЕРА :D
18
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако се представям за Клавдий, Цезар или Наполеон ще ме вкарат в лудница, но ако се представя за жена ще ме хвалят и защитават правата....Напразни са ти страховете. Ако се представяш за Наполеон, Клавдий и прочее никой няма да те вкара в лудница ако не буйстваш и не нарушаваш реда. Ако буйстваш ще те вкарат дори да се представяш и за себе си.Ако се представяш за жена най-много да ти сцепят задната семеринга и да почнеш да се изтърваш.
17
8
 
46
 
! Отговори
ivailo преди 5 години
" Искат да са щастливи..." Няма как да са щастливи обратните, защото вършат много тежък грях и той тежи на душите им.
16
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
VSICKI OT BMPO SA ZA LUDNIZATA.
15
7
 
36
 
! Отговори
долу лапите от чужди преди 5 години
До Анонимендолу лапите от чуждите деца. Създавайте си свои и си носете отговорност за тях. Един ден ще трябва да отговаряте за злото, което сте им причинили. Чуждите деца не са ничии - за тях ще се грижат хора в добро ментално здраве за да ги отгледат нормални.Това е най-малкото, което обществото може да направи за тях.
14
6
 
29
 
! Отговори
Е, нормално ли е? преди 5 години
Ако се представям за Клавдий, Цезар или Наполеон ще ме вкарат в лудница, но ако се представя за жена ще ме хвалят и защитават правата...
13
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За тези недоразумения пишете, а за загиналите български войничета край Пловдив си мълчите! Убиха хората, за да оправдаят разходите за " нови и модерни оръжия"...
12
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТЕ И Х-МЕН ГИ НАРИЧАХА БОЛНИ :D ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРИЦА :D
11
39
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВСЕКИ МЕСЕЦ ТРЯБВА ДА ИМА ПАРАДО ПРОТЕСТ ! ДОКАТО НЕ СЕ ПРОВЕДЕ РЕФЕРЕНДУМ НАЦИОНАЛЕН ЗА ГЕЙ БРАКОВЕТЕ!!!!!ПСЕВДО ПАТРИОТИТЕ РУСКИ БАВНО НО СЛАВНО СИ ЗАМИНАВАТ!!! РУСИЯ УМИРА А С НЕЯ И КОМУНИСТИЧЕСКАТА НИ КОНСТИТУЦИЯ И РЕФОРМИРАНАТА НИ БИБЛИЯ ОТ ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ!
10
8
 
5
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Добре прав си, може би се изразих грешно. Искат да имат РАВНИ права с останалите.
9
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СТАВАМЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ!!! ВСЯКА ГОДИНА ПРОТЕСТО ПАРАДА СЕ УДВОЯВА!!!100-ЦИ ХИЛЯДИ СМЕ !!! :D--------------РЕШЕНИЕТО Е ЗА СЕ ПРОВЕДЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЛИ ПРОТИВ ГЕЙ БРАКОВЕТЕ ЗА ДА СЕ ПРЕСТАНЕ СЪС СПЕКУЛАЦИЯТА НЕКА НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ СЕ ПРОИЗНЕСЕ!
8
34
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искат ПОВЕЧЕ права. Искат са се женят, искат да осиновяват деца искат да не ги смятат за болни. Просто е....Защо да искат повече? Искат толкова колкото има и за другите.
7
36
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НИЕ СМЕ БЪДЕЩЕТО !!! НИЕ СМЕ КРАЧКА НАПРЕД В ЕВОЛЮЦИЯТА! ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАМЕ ЗА МНЕНИЕТО НА РУСКИ ПСЕВДО ПАТРИОТИ :D
6
7
 
18
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Ама не знам кой измисли, че се борят с/у 'нарушените си права' ... Искат ПОВЕЧЕ права. Искат са се женят, искат да осиновяват деца искат да не ги смятат за болни. Просто е...