Бащата на президента за удара с триколка: Нелеп инцидент!

Георги Радев нито го прикривал, нито казал на сина си
Обновена: 26 авг 2018 13:55 | 26 авг 2018 13:45, Камелия Цветанова
303
Бащата на президента за удара с триколка: Нелеп инцидент!
Снимка: Кадър Нова тв

Бащата на президента Румен Радев с първи коментар за инцидента, при който се сблъска с триколка в Харманли.

Георги Радев твърди, че по никакъв начин семейството не се е опитвало да прикрие инцидента.

Още по темата
Катастрофата става на кръгово кръстовище в града. колата на Георги и Станка Радеви се удря в триколка.

"Един нелеп инцидент. Те и полицаите казват така. Нелеп инцидент, при който няма убит човек. Не чувствам вина", каза Георги Радев пред Нова тв.

"Въобще не я видяхме. Триколката просто връхлетя в нас", каза съпругата му.

Акт е написан на мъжа с триколката, а за инцидента се разбра девет дни по-късно.

Затова и МВР, и прокуратурата започнаха разследване.

Взета е проба за алкохол и наркотици на Георги Радев. Отрицателни са.

Родителите не казали за инцидента на сина си. Той разбрал два дни по-късно.

Пострадалият Стефан Тодоров няма претенции към семейство Радеви.

"Ще останем приятели с него, това да ви кажа. Просто не искам нищо повече", каза той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


303
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
212
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен213 "Разбрали"се със заплахи и пари,това е патент на комунистите.При интервюто вкъщи,инвалидът допълни едва чуто,"Аз си бях прав".Не се сърдете на ГЕРБ,те ходеха да сплашват тези,които казаха истината за руския патриарх,така нареченият.В момента ви правят услуга,после вие,на тях...
211
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И всички *** от ГЕРБ гракнаха в един глас, за роднинските връзки на кошмарът им - антипода на баце - човек който си въши работата и не краде. Нека поговорим за делата на конкретните личности... Кога изтече разговор в който Радев прикрива свои хора и спира проверки 1:1, кога умряха хора от инфаркт които имат личен проблем с Радев , при съмнителни обстоятелства. Кога охраната на Радев кара като изтървана поп пътищата. Кога свързахте Радев със съмнителни престъпни фигури. Бойко - смърт за Б-я
210
1
 
13
 
! Отговори
nikzlatev преди 5 години
До 205 А "делата" на Московски ? Или на депутати от ГЕРБ с много по-тежки пътни инциденти ? Или те не са обществени личности? Просто двоен аршин !
209
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един ром толкова се бе вманиачил в привързаноста си към мерцедеса си,че пожела да го погребат с изрязана предна част на "Краля на пътя",в изградената за това гробница.Маняци за мерцедеси,колкото искаш.
208
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 211Ами ще му пише акт я, като не му е мястото по улиците и създава предпоставки за ПТП.
207
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 208Каква помощ да му окаже, той се отупа и стана, явно е, че нищо му няма. Те са се разбрали, какво има да дрънкаш още?
206
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радев да даде пример и да каже на дедо,да не се прави на баровец,а на човек от народа.Не ви ли стига с тези мерцедеси дето фучите 50 години ,бре?
205
6
 
10
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Въпросае, че полицията наказва инавлида и му пише акт, след като той е потърпевш!!!Няма значение , какво са си казали и дали ще станат причтели, след инцидента, важното е че се губи доверие в институцията , която трябва безпристрастно да прилага законите в държавата!!!За това става въпрос, нито за Президента, нито за ГЕРБ!!!За това и ще продължава касапницата по пътя!!!Агент Алвин Бонър!ЦРУ!!!
204
3
 
3
 
! Отговори
na 194 преди 5 години
kakvo obratno vijdane braszolevish...koito iska da vlezne v kragovoto krastoviste, triabva da gleda dali ima niakoi veche vatre v kragovoto krastoviste ili e prazno...ako kragovoto krastoviste e zaeto ot drug uchastnik v dvijenieto, ste spre i ste chaka...posle ste vliza...benete da vi puska obrazovatelni filmi za shofirane v rbg nonstop 24x7...ami ako e edin klas 25 broiki uchenici na velosipedi s uchitelia im vatre? ili voenna kolona s 25 motoristi?
203
5
 
4
 
! Отговори
до 205 преди 5 години
хахаххахахахаКомуниста прозира дори да се облече кате Ейбрахам Линкълн!В модерния свят за разлика от комунизма няма значение кои са родителите и близките ти, има значчение дали си кадърен и какво правиш ТИ. В едни други времена се гледаше кой е баща ти дали е разведен и какви други роднини имаш. Дори и да се правите на демократи, комунистическите ви аргументи прозират! ГЕРБ = БКП Методите му са смесица между комунистическа Б-я и фашистка германия, а троловете му са захабени кадри на БКП!
202
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен194 Мъртвите точки на видимост на 81 годишните са много повече от тези на останалите.Инвалидът сам става,водачът не му оказва помощ.9 дена се кри този случай.После пак ГЕРБ ви спасява,изпрати удобни катаджии да обвинят не дъртия джигит,а инвалида и пак не сте доволни.
201
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разбирам жалките опити на герберския тролчета да очернят президента , все пак в българската политика Радев е , като Гъливер в страната на лилипутите , с рейтинг повече от два пъти надхвърлящ този на Тиквуний.
200
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Двоен стандарт
199
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен197 Инцидент на пътя не е секретна информация.Защо водачът не излиза от колата да окаже помощ и защо 9 дена се крие за този инцидент?Радев е обществена ричност и делата му,както и на близките му, трябва да са обществено достояние.
198
1
 
2
 
! Отговори
До 182 преди 5 години
Не забравяй за нездравослония начин на живот (храни, алкохол, цигари, заседналост, нгнороране на превантивната медицина)...
197
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледайте си суджуците и внимавайте, че утре някой лъскав герберски джип ще ви подбере трошката и няма да докладват на Цацаров, ама е той няма да си мръдне пръста.Айде сега, режете турските домати и сядайте на картофената ракия.
196
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горкичките платени герберастки драскачи сега се чудят как да сложат тъпнята с Радев на първо място на фона на трагедията в Своге. Не им е лесно ей :)
195
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква селксо-комунистическа физиономия има
194
5
 
8
 
! Отговори
до 188 преди 5 години
Основна харектеристика на ТРОЛА е да изопачава фактите и да вкарва откровенни лъжи. Пожарникарските опорни точки са много слаби... Никой не е бягал от произшествие, пристигнали са КАТ взели са проби констатирали са нарушение и са определили виновен. Останалото е пропаганда и откровени лъжи и клеветничество, за които скоро ще се носи отговорност. Дивия запад е до време!
193
5
 
8
 
! Отговори
az преди 5 години
Потерпевшият казва, че не му се сърди на Дядо Георги- срещу колко пари питам аз ?