Радев: С воля ще сме господари на съдбата си!

Президентът поздрави българите с празника
22 сеп 2018 13:45, Петя Славова
121
Радев: С воля ще сме господари на съдбата си!
Снимка: БТА

Прокламацията на Независимостта бе триумф на българската държавност, ясен знак към Европа и света, че млада България ще отстоява с всички сили своето място сред самостоятелните, благоденстващи и цивилизовани нации.

Това заявява президентът Румен Радев в свой адрес по повод тържественото отбелязване във Велико Търново на 110 години от обявяването на българската Независимост, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.
"Този мащабен исторически акт не бе случайна стъпка.

Със самочувствие и достойнство, с дипломатическа мъдрост и историческа дързост българската нация успя за броени години да изгради завиден политически, икономически и духовен потенциал, който да гарантира здравите устои на нова България", се казва още в поздравителния адрес.

Румен Радев припомня, че за по-малко от три десетилетия нашите предци уверено и последователно са изминали трудния път от Освобождението през Съединението на Княжество България и Източна Румелия до извоюването на пълния и безспорен суверенитет на страната ни. "Вярвам, че успехът на българската независимост бе нагледен пример как с воля, единство и решителност нашият народ може да бъде господар на съдбата си", подчертава още президентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
17
 
10
 
! Отговори
До 57 преди 5 години
Отблъскващият Радев. Той не е нашият президент, а представлява само комунистите. *** на баба Корни.Той трябва да е надпартиен, но всички виждат, че не е. Тогава, аут на Радев, че дразни повече от половината българи. Избраха го случайно и всички вече дълбоко съжаляват. Да си ходи в милата Москва, откъдето му диктуват всичко! Хем е глупав, хем му личи. Вижте му малките злобни очички. Хем е и хърбав. Вечно влачи и се пъчи до Десито, а не вижда, че тя може да го нокаутира с един удар.
50
8
 
17
 
! Отговори
annybody преди 5 години
да напомня на по-залупените герберасти, че бкп членовете по настоящем се намират в герб и плюейки бкп, вие плюете собствените си сурати. Не че можете повече де.
49
10
 
15
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 5 години
Това е моят президент, но това не е моето правителство и бойковината не е моята родина
48
13
 
9
 
! Отговори
До 53 преди 5 години
Р.Радев е абсолютен ***. Гнусно ми е да го гледам и слушам! По-глу.пав президент от Радев няма. *** на комунистите и Русия. Всички вече разбраха що за стока е. Баба Корни му диктува какво да говори и все едно слушаме нея.Когато говори и не гледам в екрана на TV, все едно говори някакъв бавнор.азвиващ се - едва-едва, бавно, несигурно, неубедително, само мрънка, почти ме приспива. Не казвам нищо лошо за тези болни хора, но президентът трябва да е мъжествен и убедителен, а не мрънкало!
47
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ДуроКой води първенството по охраненост?
46
13
 
10
 
! Отговори
Поредният БСП бандит преди 5 години
Поредният БСП/БКП милионер!Миню Стайков (близък до БСП, до президента Георги Първанов и сват на Ветко Арабаджиев), както и още 10 човека са арестувани.Разследването е за организирана престъпна група, създадена с цел избягване на плащане на данъчни задължения в големи размери, държане на акцизни стоки без бандерол и пране на пари.Създали са схеми за данъчни измами от 2009 г.Разкрита е и нелегална фабрика за цигари. Печелят по 1 милион на седмица. Ха-ха-ха - тъ.пи крадливи комунисти!
45
12
 
14
 
! Отговори
SpaceX преди 5 години
много ви бърка в здравето, че хората избраха Радев и той има рейтинг повече от цялото правителство накуп, а герберчета? Ами изяжте се, или още по-добре - идете арестувайте някой журналист, да ви се смее цял свят :)))
44
10
 
13
 
! Отговори
Управление след 1990 преди 5 години
БКП/БСП управлява 10 г. - падение, падение и пак падение!!! Беднотия, фалити и мафия! След тях, всеки път е потоп!!!ГЕРБ управлява 8 г. - възход, възход и пак възход!!! Всеки път всичко започва от нулата, след всяко управление на хищниците от БКП/БСП, които ограбват и унищожават България. При ГЕРБ непрекъснато се строи - магистрали, улици, пътища, спортни зали, училища, детски градини, пречиствателни станции, паркове и др..Други партии управляват 11.5 г. - не се сещам за нищо направено!!!
43
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С воля към Терминал-а. Само с воля в Бг не става.
42
8
 
11
 
! Отговори
месара преди 5 години
спрямо чехълчето Р.П. Радев е върха на еволюцията. Факт.
41
11
 
9
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
а с герб сме господари на дъното на всички класации
40
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано имаме воля,г-н президент,да не избираме хора като вас-дано!
39
8
 
15
 
! Отговори
анатема преди 5 години
Президента разединител на народа трябва да се покае!
38
4
 
14
 
! Отговори
??? преди 5 години
Коя Воля на Марешки ли?
37
8
 
16
 
! Отговори
Пенемир преди 5 години
Господин президента може да дава съвети на всякакви неодушевени предмети като: камъни, дънери, мъгла и всякакви подобни.
36
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ- ВИЕ НАРЕКОХТЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ШАЙКА, НО МОЛЯ ВИ УЧТИВО СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ КРЕДИТНИТЕ МИЛИОНЕРИ, ДОНОСНИЦИ, АГЕНТИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, ДНЕШНИТЕ ОЛИГАРСИ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ С НЕЯСЕН ИЗТОЧНИК И ПРОИЗХОД НА КАПИТАЛ ДО ЕДИН ЕДРИ ЧЕРВЕНИ СПОНСОРИ ИЛИ ЛИДЕРИ НА БСП- НЕ СЕ ЛИ ЧУВСТВАТЕ ОМЕРЗЕН.
35
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ- МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ТЕЖКАТА ДЕМЕНЦИЯ И ПСИХОЗА ОБХВАНАЛА БСП СЛЕД КАТО ГЕРБ ЗАПОЧНАХА ДА ПРОФИЛАКТИРАТ ЕДРИТЕ СПОНСОРИ НА ЧЕРВЕНИТЕ ДО ЕДИН КРЕДИТНИ МИЛОНЕРИ ОБРАЛИ НАРОДА СИ И ГО ВКАРАЛИ ВЪВ ВАЛУТЕН БОРД. ЗАЩО НЕ КАЗВАТЕ НИЩО ЗА ШИЗОИДНИТЕ СКАНДАЛИ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ.
34
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Мърляво"президентство с мърляви саветници,които служат на Русия,точно те,да ни учат на патриотизъм?!
33
11
 
17
 
! Отговори
Р.Радев - вън! преди 5 години
Румен Радев е троянският кон на Русия в България. Заедно искат да съсипят страната ни.Всеки ден действа подмолно и винаги срещу правителството. Баба Корни му диктува това, което им казват от Москва.Това го виждат и слепите. Долу Радев!
32
8
 
19
 
! Отговори
Чико преди 5 години
Каква воля,какъв господар на съдбата си,Радев.Нито воля имаш,най малко пък си господар на съдбата си.И с цялата си наглост даваш съвети.Такива съвети дава мъжкар,но ти не си такъв.Човек,който е зависим от една жена в къщи и от друга жена навън(Нинова) няма право да злоупотребява с воля.Като теб,Радев,човек може да дава съвети само по покорност.