Социопат, психопат… Що за човек би убил жена като Виктория?

Агресията може да бъде отключена с реплика или пренебрежение
Обновена: 11 окт 2018 10:53 | 11 окт 2018 09:15,
86

Зад убийството на Виктория Маринова вероятно стои човек с тежки деформации. Но тепърва ще се установява дали задържаният Северин Красимиров има психично заболяване, коментира пред Bulgaria ON AIR председателят на Дружеството на психолозите в България Пламен Димитров.

Още по темата

По думите му не е рядкост у нас хора да имат по няколко профила в социалните мрежи, така както и Северин. Това именно говорело за желание човек да бъде анонимен.

Агресията срещу Виктория Маринова може да бъде отключена дори само с една реплика или просто пренебрежение.

По думите на Пламен Димитров обаче, поставянето на всички хора с психични проблеми под общ знаменател е грешно, защото 99% от тях не били опасни за обществото.

"Депресиите са навсякъде около нас и ние ги виждаме по един или друг начин, а хората развиват все повече самоубийствено поведение", смята той.

Според сттистиките 450 милиона души по света страдат от психични заболявания, а българите най-често страдат от тревожни разстройства, като жените и децата са най-уязвимата група.

"Затова са нужни промени в политиката, ресурсните обезпечения, за да се осигурят качествени грижи. Практиката иска институционална рамка и грижа", призова психологът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
23
 
! Отговори
Зиг преди 5 години
Що за човек би изтипосал такова тъпо заглавие? Значи, ако не е "жена като Виктория" - щеше да си е съвсем в реда на нещата?
17
3
 
11
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Психолозите трябва да го направят много сложно иначе няма да са те. Жената е била красива и най-вероятно облечена с модерни дрехи за тичане. Може би клин и горницата е специална за да не се тресат гърдите при бягане. Целия този екип е доста сексапилен. Тази 21 годишна гнус е бил пиян женкар живеещ на близо и си я е бил набелязал отдавна. С IQ 3 си е казал "трябва да я имам". Един удар е достатъчен жената да изпадне в безсъзнание и да не вика. После ако се събуди я е удрял пак. Милата :(
16
0
 
7
 
! Отговори
Кой? преди 5 години
Може би разпасал се римлянин ухажван от държавата, ненаказан от правосъдието, необразован с промит мозък, доколкото го има, въобразил си че всичко му е позволено.
15
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Социопат, психопат Що за човек би убил жена като Виктория?....ми питайте поръчителя на убииството както и приближените на Баце - те са в час по въпроса !
14
1
 
22
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Що за глупости???Още малко и ще изкарат тоя с наранена душа...Тука не става въпрос за душевни страдания,а за първосигнални реакции.
13
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
..."жена като Виктория"??? Защо, тя извънземна ли е? Някаква свръхжена ли е? Бог да я прости, но тя преди всичко е човек, а това момче е просто психопат.
12
7
 
7
 
! Отговори
кука преди 5 години
До ПетьоНормално е да изпитваш гняв към чудовището извършило това брутално престъпление. Но като говориш за смъртно наказание, ти лично би ли се цанил за палач. Представи си да пуснеш куршум в тила на изверга. След това да се върнеш спокойно в къщи и с тази ръка с която си убил да погалиш детето си.
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано в затвора се намери някой да направи от този нерез шoпap!
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано в затвора се намери някой да направи от този нерез ***!
9
1
 
2
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Гледайте предаването и с двамата гости журналисти.
8
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Почна се вече с измишльотините ... имал психично заболяване."Незнаещите да замлъкнат. Психопатът и социопатът носят наказателна отговорност. Не бъркайте с шизофрения.А това удорство наистина може да се извърши само от лице с такива тежки психични отклонения.
7
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЕЛЕКТОРАТА е на ГЕРБ !За него гласуват !Зив свидетел съм на предните избори как паркира един камион бира и кебапчета !Човека който караше камиона викаше на ромите че в подарък от ББ!
6
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Убиецът е закован с ДНК, самопризнания, видеозаписи и не на последно място - решение на немски съд да го върне обратно в България, което само затвърждава, че представените доказателства са достатъчно неоспорими, за да се приемат и от германското правосъдие. В противен случай щеше да остане на немска земя.
5
26
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На троловете от Позитано се сбъдна най-лошия им кошмар - представител на любимата им демографска група ромите, бе посочен за истинският убиец. Логично е червените *** да говорят за конспирации и НЛО-та там, където такива няма. Все пак им е необходимо да отклоняват вниманието от факта, че представител на основният им електорат за пореден път безчинства в България. Доказателствата говорят сами за себе си и сега срамът е голям.
4
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Почна се вече с измишльотините ... имал психично заболяване. Като има заболяване, що не вземе да се метне в Дунава, ами ходи да убива ? В САЩ на такива им лекуват "заболяванията" с инжекция - еднкратно и решава проблема веднъж и завинаги - не го хранят данъкоплатците, не се харчи държавата за издръжката на безполезни червеи.
3
12
 
31
 
! Отговори
ГЕРБ Видим резултат преди 5 години
Системата уби Виктория! Всичко друго са празни приказки!
2
2
 
33
 
! Отговори
Петьо преди 5 години
Горката жена! Не искам да мисля какво е преживяла в последния час в живота си! Остава и въпросът: - ЗАЩО?!!Нужно е да има смъртно наказание за хора, които не заслужават да живеят!
1
4
 
23
 
! Отговори
Жалко преди 5 години
че не сме като в Иран и доста други държави. Там на такива знаят как да им изправят деформациите.